Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Kiváló, akkor egy további jó ideig biztosan nem frissítem az alkalmazást. Már a Messenger Day is túlzás volt az állandó kameraműködéssel. Marad fent a 2016 őszi változat.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
aprokaroka87
nagyúr
Jó lesz az...ha lehet mindenféle söpredék reklámot engedjenek majd be
Pl ilyet hogy 5 virus van a telefonján..nyomjon ide ha megakarja oldani
-
nemlehet
őstag
És kb ez fogja jelenteni a platform végét. Már ezzel az új day dologgal is sok embert kiakasztottak, főleg, hogy ezeket az ismerős ajánlásokat sem lehet normálisan kikapcsolni. Ha még ott fog villogni a reklám is, hát tuti hülyét kap a felhasználók nagy része.
Így akarnak versenyezni a viberrel meg a snapchattel? Úgy érzem ez így nagy bukta lesz. Arról nem is beszélve, hogy amúgy se igazán jó a Messenger app. Indokolatlanul meríti a telefont.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
tatararpad
őstag
Ezért vegyetek Windows Mobile-t, ott nem kell aggódnotok az új fícsörök miatt.
-
eladogeppc
veterán
Már most is egy hányás az új messenger, kit érdekel a reklám üzenet írás közben???
Rakom vissza a régit az biztos, vagy keresek egy másik üzenő szoftver.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Zotya84
őstag
válasz tatararpad #4 üzenetére
Lumia tulajként nem is aggódom...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
majd csak lesz megoldás rá hogy ne jelenjenek meg az okosok találnak majd rá megoldást hogy kiszűrhető legyen...amúgy rohadt idegesítő, de tuti lesz majd a messengernek fizetős reklámmentes alternatív változata
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
IgnisFatuus
aktív tag
A ilyen sok szemét miatt használok én is valami ezer éves Messengert...ráadásul ez megengedi, az SD kártyára átrakást ha szükséges.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Chrys_
addikt
Talán az Adaway ki fogja tudni szűrni ezt is.
-
válasz eladogeppc #5 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
default.
őstag
Hát srácok, én már a múltkor letöröltem a telóról a Messengert (mert egyszercsak felb@szott az egész, hozzáférési engedélyestül-frissítésestül-idióta funkcióstul együtt), és ezek a hírek csak megerősítenek a döntésemben.
Egyébként meg az a véleményem, hogy szánalmas ez az egész tömeghipnózis, vannak százszor jobb appok ilyen célra, pl. Telegram (reklámok és idegesítő funkciók nélkül), de amíg az emberek nem használják, addig nincs is értelme - hisz nincs kivel csevegni - ezért ha valaki véletlenül le is tölti, hiába tetszik neki, letörli, mert az ismerősök a Messengeren vannak.. 22-es csapdája. -
-
moleculez
veterán
Reklámok jönnek, én meg megyek. Van n+1 csevegő platform.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez a kép tökéletes összefoglalja az összes problémát. Megnyitod ezt a kupac szart és hiába chat alkalmazás, a beszélgetéseidet már nem is látod. Előbb át kell rágnod magad a "Napom" baromságon, aztán át kell görgetned a "Kedvencek" részt (ahova random dobál be embereket), aztán jönnek majd a fél képernyős reklámok, ezeket is átgörgeted, ezután még jönnek az éppen aktív felhasználók (tényleg, ki a tökömet érdekli ez? írok akinek akarok, aztán majd elolvassa) és csak ezután kapod meg a beszélgetéseid listáját.
Tököm bele az egészbe. A Messenger volt az egyetlen értékelhető dolog, mert csak a chatre volt kitalálva. De már rég átlépte a teljes használhatatlanság határát.
A Messenger Lite meg szegényem rettenetesen buta, simán átemelhető funkciókat nem kap meg (pl: beszélgetésben megosztott képek listázása).
Szerencsére már az Instagramot is tönkrevágta ez a szerencsétlen banda. Minden harmadik kép reklám, nincs időrendi listázás csak a saját elcseszett zsaroló algoritmusa, a Stories is egy hülyeség (bár legalább nem tolja úgy az arcodba, mint a Messenger).
A Facebook az új MyVip.
-
fairi
addikt
Gondolom Telegramról ne tudok FB chatba üzenni és fordítva. Ha van ismerős aki FB Chatet használja és más különösen nem érdekli akkor FB Chatet "kell" használni. Máskülönben aki facebookon fenn van annak tudsz üzenni chaten keresztül akkor is ha programot ő nem is használja.
Ha minden ismerős telegramos akkor telegram fogja az ember használni.
Én Skype-os voltam, de végül barátaim nem használták, azon keresztül nem értem el őket sose, de facebookon mindig írtak, szóval lett a Fb Chat.
-
őstag
válasz SenorGrande #19 üzenetére
Official, csak a mi országunkban hivatalosan nem elérhető, ezért Play-ben nem látod.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
nemlehet
őstag
válasz SenorGrande #19 üzenetére
Elvileg az ázsiai piacra szánják a nagyon olcsó, nagyon gyenge telefonokhoz.
Amúgy jó lenne, csak valahogy mégsem jó használni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Reinkz
senior tag
Mindenkinek ajánlom a messenger 89. Verziojat az apkmirrorol, joval tobbet tud mint a light es myday mentes.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ez jön, én meg megyek. Így is egy foshalom az egész már, majd, aki akar az egy platformokon megtalál. Szánalmas az egész.
-
eladogeppc
veterán
A messenger 89 változata már nem megy. Frissíteni akar
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
nonsen5e
addikt
válasz eladogeppc #28 üzenetére
Nekem Messenger 86 van, az tökéletesen megy és frissíteni sem szeretne.
----
Eddig is megoldottam a reklámmentességet, ezek után is megfogom.
MinMinGuard, AdAway + YouTube AdAway, itt régebbi APK, hogy a mai napom meg hasonló szemetek se látsszanak, aztán se böngészőben, se appokban sincs semmi reklám.D4: hunPH, nonsense#2596
-
an0ny
tag
már rég át kellett volna állnunk pl. a wire-re, csak a sok agyatlan nem hajlandó mást használni csak a fb-t, szkájpot, waccappot, vájbert, stb, ezért aki váltana sem tud mert nem tud kivel társalogni... kell ez nekünk... a lite messenger meg újabban b@szik frissíteni, hogy a teljeset használd...
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Mondjuk a Wire oldalán látható listából is kitűnik, hogy sima haver/család csevegésre a WhatsApp a legjobb alternatíva, ha a használhatóság, titkosítás és tömegbázis arányában nézzük.
Én a Telegramot is használnám vagy éppen a Wire-t, de pontosan nullával egyenlő az ismerőseim száma. A WhatsApp is eléggé kong az ürességtől, de ott azért vannak. Mindenki a nyomorult Messengert vagy a másik szart a Vibert használja.
-
an0ny
tag
válasz Stauffenberg #33 üzenetére
a waccap is a fb-é, csak idő kérdése mikor olvad bele a másikba... a wire meg opensource, van hang és videóhívás is és eu szekhelyű. számomra ez is jó nagy pozitív lenne, hogy tramp nem olvashatja el miket üzengetek pl. az asszonnyal, hogy mit hozzak a boltból... de hát őt is átszoktatni... mindenki beszopódott a fb-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Mindig ez az első érv a WhatsApp ellen, pedig érdemes elolvasni a ToS-t, szerencsére nem idomították a Facebookhoz, egyelőre hagyják élni. Egyelőre.
Amíg lehet, használom. Ha tönkreteszik azt is, akkor lehet onnantól SMS-t küldözgetni nekem. Már beleuntam, hogy azért szemetelem tele a mobilomat tucatnyi chat appal, mert mindegyiken van egy-egy ismerősöm aki használja.
-
default.
őstag
Srácok, számít vagy nem, de az egyetlen megoldáshoz vezető első apró lépést megteszem: ünnepélyesen megígérem nektek, hogy nem fogom visszatenni a k#rva messengert a telómra, viszont feltolom a Wire-t, és ha senkivel nem lehet beszélgetni, akkor senkivel nem fogok beszélgetni. Talán 1-2 ismerőst sikerült is meggyőzni.. ki tudja.
És titeket is erre bátorítalak. Nincs más út. Vicces, tudom, de ha már itt háborgunk, akkor ne csak háborogjunk, hanem tegyük is meg, ami tőlünk telik!
Forradalom, b@sszátokmeg!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A pénzből sosem elég cukinak.
-
Stanlee
őstag
Ha jol emlekszem, akkor egy kb. 10 000 fot kiszolgalni kepes xmpp/jabber szerver eves koltsege humaneroforras nelkul kb. 1000 euro. A felhasznalok szamos kliens kozul valogathatnak es elerik a tobbi xmpp protokollt hasznalo nem a szerveren levo usert is. Ha mondjuk minden user fizetne csak 1 eurot evente, akkor egy-egy ilyen xmpp kozosseg relative alacsony koltsegen tudna reklammentesen, platform es kliensfuggetlenul chatelni.
Amit en latok problemakent, az az, hogy a legtobb szolgaltato megprobalja zartta tenni a rendszeret, annek erdekeben, hogy a leheto legnagyobb reklambevetelre tegyen szert a userbazisbol.
szerintem eltelik meg par ev, aztan majd csak egyszer elkezd megint viragzani az xmpp alapu nyilt chatales.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Stauffenberg
nagyúr
Eleinte a WhatsApp is azt az üzleti modellt követte, hogy az első év ingyenes, aztán 1 dollár évente. Ez mindenkinek kibírható összeg és hát 1 milliárd felhasználóval ez nem rossz pénz.
Cserébe nincsenek reklámok, nincs idióta matrica bolt meg egyéb in-app purchase, a ToS szerint nem adják el senkinek az adataidat, stb.
Aztán a Facebook ezt is elbarmolta. Reklámok még nincsenek, de az 1 dolcsis éves díj eltörlése minimum ezt jelzi előre.
-
Stanlee
őstag
válasz Stauffenberg #41 üzenetére
Igen, sajnalatos, hogy ez tortent a Whatsapp-al.
Amugy en azert orulnek annak, ha a fizetos xmpp alapu szerverhasznalat es szabad kliensvalasztas terjedne el, mert: egyszeruen ki-be kapcsolhatok tobb fiokot es nincs klienshez kotes. Regebben azert nem hasznaltam a whatsapp-et, meg a tobbit, mert nem tudtam jol szetvalasztani a munkat a privat dolgaimtol. Mondjuk egy Conversations-ben van chat-re egy munkahelyi es privat fiokom, a munkat egy pockolessel kikapcsolom, privaton mindenki elerhet. Oda meg csak azok kerulnek be, akik tenyleg fontosak, hogy mindig elerhessenek. Nem volt annal rosszabb, mint amikor vasarnap delben a felduhodott projektmanager whatsapp-en irogatott, mert valami nem ugy ment, mint ahogy elkepzelte.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Hunpriest
senior tag
Megy a sírás, de vajon egy előfizetéses (ad free) közösségi oldal életképes lenne?
-
noPublicFG
senior tag
Előre leszögezem, nem sérteni akarlak, csak értetlenségből kérdem: ha zavar, akkor miért használod?
Tudom, hogy Magyarországon kevésbé elterjedt, de vannak egyéb kliensek is. Képekhez az Instagram, videókhoz a Snapchat, ami mellesleg 24 órával később automatikusan töröl.
Beszélgetéshez, vagy a telefonhívás alternatívájaként a Whatsapp.[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
-
default.
őstag
válasz noPublicFG #45 üzenetére
Már nem használom. Pont azért, mert zavart.
Illetve ha a FB-ra gondolsz, azt azért, mert több olyan csoport is van rajta, aminek használatára sajnos szükségem van. (Pl. zenész-zenekar kereső csoportok, amiknek sajnos szintén a FB az egyetlen lelőhelye.)[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
válasz noPublicFG #45 üzenetére
Én pl. jó mazohista módjára szeretném használni a Skype-t vagy Whatsappot, csak sajnos ismerőseim 99,9%-a Messengeren érhető csak el. Na most vagy ismerősöket váltok, vagy csevegőappot... Sajnos tetszik nem tetszik, a Facebook jelenleg a legnagyobb, ott a legkönnyebb mindenkit elérni, ezért ez kb. annyira megkerülhetetlen dolog, mint a asztali Windows, ha PC-s játékról vagy MSO-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
shiftac
aktív tag
Örülnék, ha a Facebook mobiloldalán használható lenne beépítve a Messenger és nem kellene neki plusz app. Sima Facebook-ot már letöröltem, de a Messengernek muszáj maradnia, mert ezen keresztül tartok kapcsolatot sok emberrel és van, hogy nem ér rá, ha itthon gépről ránézek, mert azonnal kell.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest