Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz
Headless #845 üzenetére
Nem tudom milyen fw-je van, gondolom gyari.
Mi Wi-Fi-vel - amikor mar megtalalta - allitottam be amiket ott lehetett: ssd-it, jelszot es azt, hogy kabeles extender legyen. Ezt sem tudta elsore felirni, csak tobbszori probalkozas utan.
Kabel jon az elsodleges routerbol az megy az ujnak a wan portjara es igen, az uj AP-kent uzemelne (egy meglevo regi eszkozt valtanek ki vele). Azert a wan-ra, mert ha a 2 switch portjabol az egyikre teszem, akkor a Mi Wi-Fi nem tudja lekerdezni a halozati adatokat/beallitasokat.
A 30-30-30-as reset-et megcsinaltam tegnap, de nem attol lett jobb. Ha mar elernem es be tudnek ra jelentkezni, akkor ott meg tudnam csinalni amit kell.
Ezert is gondolom hogy vmi nincs rendben vele (a zoldes/kekes szinu amirol szo van), ez tok nem normalis, hogy tegnap ujraindulgatott; ill. hogy ma is 1x ugy indul hogy kek lesz a ledje, latszik a wifi analyzer-ben, utana a kovetkezo inditaskor pedig marad sarga es nem latszik az ssid-je sem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest