- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
De értettem, viszont én a saját szemszögömből vettem figyelembe a dolgot, ennyi.
Az opera hírtopikban mi volt neked a trollkodás? Semmilyen platformot nem húztam le. Az csak egy célzás volt, hogy az opera volt az aki a MS-ékat szívatta azzal hogy kerüljön be a böngésző választó. Amúgy meg régen használtam operát, szóval ne gyere nekem már itt is vallással (prédikálás dumával), mert ez is baromság.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
"mondjuk el lehet menni a velt vagy valos beszolas mellett, neadj' isten nem kell provokalni a velt vagy valos trollokat"
A vélt, vagy valós beszólások az esetek közel 100%-ában tévedést tartalmaznak. Pl. ez a "linux éve" baromság is egy tévedés. A tévedéseket meg jobb kijavítani, ennyi. Ez még nem trollkodás. Az, hogy valaki puffog meg felháborodik és toporzékol amiatt hogy kijavították, még nem annak a hibája, aki megmondja hogy ezt rosszul csinálja.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Túlnyomórészt offba is rakták.p Ez pedig egy fórum, és leírom a véleményemet.
bambano amúgy nem jó példa az esetedben, mert pont ő az aki a linuxszal kapcsolatban a leginkább reálisan látja a témát. A többi témával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni de nem is tartozik ide.
Amúgy mégis mit vársz? Jönnek egy linuxos topikba fikázni, és akkor majd mindenki maradjon kussban? De az persze baj ha az ofisz topikba beírják hogy nem jó a vendor lock-in.
-
Apollyon
Korrektor
"aztan meg megy a pislogas, ha bedol az egesz rendszer ceges szinten"
Nem IT cég vagyunk, így ebből kifolyólag gondoltam. De persze jogos.
"de nezd meg tetszoleges windoze-os hir temajat, hemzseg a pingvin avatar-os trolloktol"
Inkább te nézd meg a linuxos topikokat, amikbe általában mennek a winfanok leszólni az egész platformot, hogy mekkora sz*r, mert nem windóz. Tessék. Nézd meg pl. a #33-at.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem senki nem értett félre semmit, magyarázod a bizonyítványod. Amikor megláttam a címet, és hogy vannak hozzászólások, tudtam hogy a tiéd benne lesz az első ötben. Az aláírásod már valóban lejárt lemez, ideje lenne váltani, eléggé ciki rád nézve. A "linux éve" egy vérbeli msfan trollkodás semmi több. Ez is téged minősít.
Egyébként ez a "súlyos" sebezhetőség is már rég ki lett javítva, előbb jött a frissítés mint a hír.
"Win fronton pontosan látom, hogy hogyan működik nagy cégeknél az update."
Jah az király, nálunk a wines gépeken ahogy kijön a frissítés már nyomjuk is.
De ha nálatok nem így van, akkor biztos linuxéknál (értsd: a linuxot használó cégeknél, mielőtt ebbe is feleslegesen belekötnél) is tökre az a helyzet mint nálatok...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest