Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy kérdés, a netről letöltött képeket az albumba teszi a kamera fotók közé, mint az előd X10 mini?
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz picur220 #429 üzenetére
Én pl a munkahelyenen szoktam használni a telót fotózni, elektromos ipari automatizálással foglalkozok, mindig lefotózom az általam készitett áramköröket, és biza már jópárszór mentettem meg az írhámat a főnök előtt, hála a tűéles képeknek, mert mindig a súlyos következményekkel járó dolgok egy egészen apró kis dologtól függnek, én azt mondom hogy igenis nagyon fontos egy mobilban a tűéles képeket készitő kamera, bizonyithatja az igazad vagy akár az ártatlanságodat, nélkülözhetetlen...
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem arról van szó hogy szép vagy nem, egyszerűen elmosódnak a részletek, ha olyan képeket csinálna ez az Xperia mini mint az előd X10 mini akkor egy szavam sem lenne, max turnám az orrom hogy ez most mitől exmor érzékelő. Szerintem a SE történetében ez a model produkálja a leggyengébb képminőséget 2005 óta, de még van remény, egy frisebb kamera szoftver nagyban javithat rajta. Tényleg, egy másik kamera app vajon milyen képet produkál?
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz Enci1983 #394 üzenetére
Én is elmondanám hogy tulajdonomban van egy nagyon későn vett zsírúj, független K810, pontosan ilyen horror képeket csinál mint ez az Xperia mini, talán azért mert nem ugyanolyan kameramodul van benne mint az első, induló áron eladott modellek, pl a lencséi műanyagból vannak. Én az Esato weboldalon nézegettem e teló fotóit és onnan ítéltem meg a kép minőségét, a tulaj is nagyon ki van bukva emiatt, még topikot is nyitott ezzel a kamera témával. Ja és a rádió elinditható egy 3,5 jack dugasszal, csak ügyelni kell arra hogy a lepucolt jack ne legyen zárlatos
[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz e-newsee #375 üzenetére
Azért még megemelegeted a K800 kameráját, ez az Xperia mini annyira horror képeket csinál jelenleg, az előbbi telóhoz képest (de még az elődhöz viszonyitva is) hogy teljesen el is lehet felejteni a kamerát, számomra nincs benne semmilyen kamera. Egy tíz méterről fotózott csoportképen, szerintem nem lehet megkülömböztetni az arcokat annyira elmosódott képeket produkál. Ehh, irigylem azokat akiknek nem számít a kamera, azoknak egy igazi álomteló
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Tehát zárás után azonnal egyáltalán nem lehet az érintőgombokkal ébreszteni, az nagyon jó.
A gyári képnézegetőnek lehet fekete hátteret rakni (a miniatüröknél), illetve a netről letöltött képeket is az albumba rakja a kameraképek közé? Továbbá az albumban a képekről elérhetőek a fájl infók, dátum , méret? A Marketen a mai napig nem kaptam egy épkézláb képnézegetőt. És beállitható háttérképnek teljes méretü fotó annélkül hogy kivágásra kényszeritsen?[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Grat az új telódhoz, kérdéseim, menü gombra milyen gyorsan ébred a kijelző, azonnal-kicsit késik-egy másodperc? Kijelzőzárás utáni két másodperc múlva felébred-e a kijelző ha valamelyik érintő gombhoz hozzányúlsz? Mennyi a töltési ideje, egy órán belül (X10 mini), két órán belül, vagy csak két óra után (T650). Egyelőre ennyi, előre is kösz a választ
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Nosza ekkora tömeglelkesedés és még sehol egy tulaj? Jó lenne már finom részletekről faggatózni
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Ki tudná megmondani hogy a két szélső gomb rezisztiv vagy kapacitív? Közben elgondoltam hogy ennél gondjaim lennének a kijelző zárral, ugyanis én nem szeretem azt a vizszintes csúszkát, nekem az az ideális hogy amivel lezárom azzal oldjam is fel, ezért letöltöttem az Auto unlock alkalmazást, ezzel az a gondom akadt hogy lezárás után (X10mini) az alsó három gomb, főleg a szélsők még jó pár másodperc múlva is felébresztik a kijelzőt, emmiatt mindhárom gombot leflexeltem (nagyon kemény króm- sárgaréz bevonatú műanyag gombok) a kijelzővel egy síkba, és így már nagyon jól kezelhető. No már most ezen az Xperia mini-n hogy müködne ez az Auto Unlock progi ha a két szélső gomb érintős, annak fényében hogy az X10 minin a lezárás után jó pár másodpercig ezek felébresztik a kijelzőt, vajon ezem is így van-e? Valaki tulaj nyilatkozhatna erről
Cseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
És kitalálja valaki hogy miért boritja az egész előlapot az üveg, szinte saroktól sarokig?
Hát azért hogyha leejted legyen mi eltörjön. Ezt az egy kivetni valót találtam benne mielőtt tudomásomra jutott az elődhöz képest gyenge kamera. Csak a kijelző előtt szabadna legyen körbe egy biztonsági vékonyka keménygumi kerettelCseberből vederbe
-
LEFTHORSE1
őstag
Nálam abszalut bukott ez a teló a kamera miatt, megint kimutatták a foguk fehérjét, szándékosan valamit gyengére kellet csináljanak benne, kromatikus aberáció? Egyértelmüen azért van mert a kamera lencséi müanyagból vannak... olcsó húsnak híg a leve. Pedig mennyire kár, olyan jó alakja van meg végre üveg kijelző, meg a csatlakozók is pont jó helyen vannak
Cseberből vederbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik