Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz e-newsee #1849 üzenetére
Azért gondoljuk, hogy elektrosztatikus zaj:
1.: Megerősitette az SE egy nemtudommije, hogy földelési hibából eredendő elektrosztatikus zaj.
2.: Ha bedugod a töltöt, akkor megszünik. Akkor nem eredhet másból...mrlujoak:
Minden tiszteletem a tied, tuti nem fogok annyit letenni az asztalra mint te, és tapasztalatom sincs annyi, DE
Mi a problémád a Logout bejegyzésemmel? Azért hoztam létre, hogy el tudjam küldeni több "hivatalosabb" helyre, ezáltal lássák, hogy a probléma nem egyedi. Sokkal egyszerűbb megoldás, mint fórumbejegyzéseket linkelgetni. Nem azért van, hogy kiemeljem a problémákat.
Mellesleg én is kaptam ajánlatot Békés megyeiként, hogy vigyem fel Pestre. Engem tulajdonképpen mindennapi használatban nem zavar, arra amire nekem kell arra tökéletes. Ha videót akarok késziteni arra ott a Sony DSR250P, igaz nem HD, de egy-két HD-t megszégyenit képminőségben. Ha meg a macska csinál valami hülyeséget, amit gyorsan fel kéne venni, akkor tök mindegy ha tücskös a hang, max jobban a természetben érzem magam ha visszanézem.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy 100%, hogy nincs negativ hatással az életkorára, akkor magasról lesz*rom a problémát.patrikgtaivs:
Mikor érsz rá? Összefutunk és megmutatomMindenki másnak aki úgy gondolja, hogy az SE nem vesz tudomást a problémáról:
Miért nem kapunk hirt a 11W33/34/35-ös készülékekről? 33. hétben vettem a 11W32-es készülékem, biztos nem lehet olyan nagy átfutási idő. 36. hét van--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- DIGI internet
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- MárkaLánc
- Egy korszak vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest