Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ko9

addikt

válasz e-newsee #1849 üzenetére

Azért gondoljuk, hogy elektrosztatikus zaj:
    1.: Megerősitette az SE egy nemtudommije, hogy földelési hibából eredendő elektrosztatikus zaj.
    2.: Ha bedugod a töltöt, akkor megszünik. Akkor nem eredhet másból...

mrlujoak:
    Minden tiszteletem a tied, tuti nem fogok annyit letenni az asztalra mint te, és tapasztalatom sincs annyi, DE
    Mi a problémád a Logout bejegyzésemmel? Azért hoztam létre, hogy el tudjam küldeni több "hivatalosabb" helyre, ezáltal lássák, hogy a probléma nem egyedi. Sokkal egyszerűbb megoldás, mint fórumbejegyzéseket linkelgetni. Nem azért van, hogy kiemeljem a problémákat.
    Mellesleg én is kaptam ajánlatot Békés megyeiként, hogy vigyem fel Pestre. Engem tulajdonképpen mindennapi használatban nem zavar, arra amire nekem kell arra tökéletes. Ha videót akarok késziteni arra ott a Sony DSR250P, igaz nem HD, de egy-két HD-t megszégyenit képminőségben. Ha meg a macska csinál valami hülyeséget, amit gyorsan fel kéne venni, akkor tök mindegy ha tücskös a hang, max jobban a természetben érzem magam ha visszanézem.
    Ha valaki azt mondja nekem, hogy 100%, hogy nincs negativ hatással az életkorára, akkor magasról lesz*rom a problémát.

patrikgtaivs:
    Mikor érsz rá? Összefutunk és megmutatom :P

Mindenki másnak aki úgy gondolja, hogy az SE nem vesz tudomást a problémáról:
    Miért nem kapunk hirt a 11W33/34/35-ös készülékekről? 33. hétben vettem a 11W32-es készülékem, biztos nem lehet olyan nagy átfutási idő. 36. hét van :U

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

Új hozzászólás Aktív témák