Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz jose999 #4201 üzenetére
2016Mhz-en amúgy, és elég stabil. 122 - 2016Mhz-ig állítható a sebesség, rengeteg automatikus sebesség- és az ezzel együttjáró fogyasztáscsökkenés/növelés elérhető.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Bambusznád
tag
Mértem én is
SD I/O nélkül: 2909
SD I/O-val: 2933Bár ko9 hozzászólása után, nem sok értelme van az enyémnek
[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
No, beüzemeltem a telót. 38. hetit sikerült beszerezni. Egyelőre tetszik, bár eddig nagyobb kijelzőhöz voltam szokva, a bladem kijelzője sokkal szebb volt. Persze ez sem rossz, valamit, valamiért... (billentyű).
Egyébként még a tücsökről nem tudok beszámolni. Csak videózáskor hallható? -
Isten88
senior tag
Sony Ericsson ICS update: 2012. márciusban
A Sony ma már konkrét időpontot jelentett be a 2011-es modellek Android 4 frissítésére. Minden 2011-es modell (arc, arc S, PLAY, neo, acro, mini, mini pro, ray, neo, neo V, pro és active) tulajdonosa egységesen márciusban ízlelheti meg az Ice Cream Sandwich ízét - jelentette be ma délután Maurizio De Palma, a Sony Ericsson olaszországi marketing igazgatója. A cég márciusban mutatja be az új modelljeit, ezek már eleve ezzel az operációs rendszerrel jelennek meg.
Forrás: TNW MobileForrás: http://seria.hu/
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
CM7 nightly
Csak a kedvedért visszarakom, és másik telóval lefényképezem kívülről
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Na csak nem raktam vissza, (lustaság fél nehézség ), de Stock ROM-mal lefényképeztem a SetCPU-t ugyanezen a sebességen: [link]
Így már hihető?
-
ko9
addikt
Hétfő Cyber Monday, ezért hétfőn+kedden a zagg.com-on 50% site-off lesz. Kedden legkésőbb elindítok egy rendelést, aki szeretne egy ilyenre befizetni, vagy akármi másra a zagg.com-ról keressen PÜben!
-
-Valinas-
senior tag
Nem tudom, mennyire vagy tapasztalt a zagg-gel kapcsolatban, nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Rendeltem 4-5 pack fóliát, 2 hónap múlva szakadt csomagból szakadt dobozokat kaptam, az egyik fólia meg is volt sérülve. Kértem újat, erre nem azt küldték, amit kértem, sőt, elsőre sem pont ugyan azt... (maximum coverage-t sima helyett. ez egyébként nem mini pro-ra volt)
Ugye a mininek bársonyos a hátlapja, nem tudom, mennyire fogják csípni egymást a fóliával. Egyébként nem bírja túl sokáig a cucc, nekem 2 hónap múlva le kellett szednem, annyira gáz volt. Ráadásul besárgul az egész. Az meg egy dolog, hogy karcálló, de minden erősebb nyomás ott fog maradni a felületen.
Szóval, szerintem nem éri meg a pénzét. Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, inkább bodygurardz-ot rendelj, azok legalább kettőt adnak ugyan annyiért egy csomagban. És használj jó sok vizet felrakáskor! Nekem volt szerencsém felrakni több, mint 5 különböző dologra ilyen fóliákat, szóval eléggé tudom, hogy hogy lehet elrontani.. pl egy iPhone 4 hátlapjáról egyszerűen lecsúszott az egész. Pedig 100%, hogy tiszta volt az üveg...
-
ko9
addikt
válasz -Valinas- #4224 üzenetére
Köszi a tippeket, de Bodyguardz sajnos nincs Mini Pro-ra.
Nem tudom, hogy miért 2 hónap múlva kaptad meg, gondolom az olcsóbbik (3$-os) szállítási módszert kérted. Én ezért gyűjtöm az embereket, hogy inkább többet fizessek a szállításért de legyen nyomkovetés, és biztosítás is a csomagon. Mellesleg én csak kijelzőre kérek (hátlapra szerintem tök felesleges), ha Maximum Coverage-et küldenek a Screen árán, akkor lesz legalább oldalra is, nem fogok reklamálni
Élettartam garancia van elvileg rá, ha valami baj van vele visszaküldöm. Mellesleg láttam már iPhone 2G-n Zagg fóliát ami olyan 2 éve volt rajta, és semmi baja nem volt.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-Valinas-
senior tag
MickY: hajszálkarcok nincsenek, nagy körömnyomatok viszont lesznek! :S
ko9: értem, nem emlékszem sajna már, hogy melyik szállítási módot választottam, viszont nem az volt a gond, hanem hogy 1 hónap múlva még nem állították össze a csomagot! Remélem neked beválik.. Szerintem 200 Ft-os fóliából, ha lecseréled havonta, még úgy is olcsóbban kijössz... és 200 Ft-ért ugyan úgy szép képet kapsz, csak nem 1 évig, hanem 1 hónapig. Viszont ez sem igaz, ahogy mondtam, nekem pl egyszer megnyomódott kicsit valami mellett a zagg, és örökre ottmaradt a nyoma. Másik fólia pedig úgy volt becsomagolva, hogy a doboz egy kivágott részénél érintkezett... az is meglátszik rajta a mai napig.
-
Dency01
aktív tag
Na hol a beígért első hsz-es FAQ. Azt mondtad 2.3.4 kijön akkor elkészíted.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Gaberiellb
senior tag
2 telefon között vacilláltam, az egyik az a xperia pro a másik pedig mini pro. Végül ma megrendeltem a mini pro-t, nagyon bejön kis mindent tudó, nekem a sima nagy kijelző dizájn ami manapság megy hát kiráz tőle a hideg, ez viszont bejön meg a pro-is ritka szép csak kicsit gagyi az anyaghasználata. Viszont ez a cirippelés elég gáz remélem tényleg szoftveres a dolog, szegedi vagyok pest-ről rendeltem bolti garival......... remélem nem 3-4-hetes szerviz pihivel fog kezdeni a kicsi, egyébként egy kis valami: [link]
Nem csak ennél néztek be valamit se-ék, de pró-nál is, Üdv Lehet nézegetni a többi videót is, sajna sztem a pró-verziónál játszik a probléma.[ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Gaberiellb #4231 üzenetére
Minél később rendeled, annál valószínűbb hogy jót kapsz. Szerintem a 38-39. hétnél régebbi telefonokat már lassan kiszórják.
-
annie24
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra Xperia mini PRO-t szeretnék kérni ,de hallottam a fórumokon ,hogy ciripel. Mennyire hangos ez? Illetve szerintetek karácsonyra a frissítések megtudják ezt szüntetni? Ja és csak videónál van ez ,vagy zene hallgatásnál is???Ha valaki tud válaszolni kérem E-mailben tegye meg! (endreszanna@gmail.com)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Gaberiellb #4231 üzenetére
A cirip nem szoftveres hiba, hanem hardveres. A pro nem ciripel és már új alkatrésszel gyártják mindet.
Én nem vettem volna bolti garival, erre nem fogják cserélni. Még a gyártóival lett volna esélyed.
Bár itt a topicban még senki nem hívta fel az SE-t, hogy kicseréltesse.
(#4233) annie24: Itt a tesztben lévő tesztvideóban meg tudod hallgatni mennyire hangos, szerintem nem vészes, a 2.3.4 is javított rajta valamennyit. Csak videonal hallani.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
válasz .:Kristian:. #4232 üzenetére
Sajna elkövettem azt az alapvető hibát, hogy megrendeltem és most hétvégén kezdtem utána olvasni a dolgoknak. Pénteken rendeltem Pestről, nem tudom mikori szériát kapok, ha tudtam volna erről a hibáról biztos megkérdeztem volna srácot mikori gyártás.... Attól parázok valami régebbi széria és pont kifogom, bár anno Defy-nél is volt hangszóró probléma, nálam meg pont nem. Hátha megmarad a szerencsém. Egyébként iszonyat bejövős kis teló, hétfőn érkezik de ha nem akkor mindenképp megkérdezem a srácot mikori. Üdv.
hunfatal: Nekem nem úgy tűnik mintha minden okés lenne a pro-nál, nézd meg a videókat hallani fogod, egy sima mezei laptop hangszórón hallani a pattogást.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Itt is megkérdezem:
Ezeket próbálta valaki? -
fatal`
titán
válasz Gaberiellb #4236 üzenetére
Eddig pár ember vett itt a fórumon prot, egyik se ciripel. De ha külföldön volt ilyen széria, akkor nem szóltam.
Amúgy, ha akarod 8 napon belül kérdés nélkül elállhatsz a vásárlástól és visszaküldheted a terméket, ha nem jó.
-
Gaberiellb
senior tag
Mármint úgy gondolom, hogyha 0 percesként visszajuttatom, vagy az nem számít? Holnap érkezik elvileg, várom is meg nem is.... Mert ha kipróbálom és stimmel minden akkor happység, viszont ha nem na akkor nemtom mit csináljak, ha felküldöm néhány hétig nista telefon, ráadásul a postázás futárszolgálattal 2500 ft, és ebből 2 van. Para 1000-rel
[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
Srácok!
Ha frissítem a telefonon az ajánlott szoftvert, akkor elvileg minden proggi, beállítás és egyéb eltűnik? -
MyckY
senior tag
valakinek nincs meg a need for speed hot pursuit mini prora?? már keresem egy ideje de nem sok sikerrel :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Asustor NAS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- EA Sports WRC '23
- Akciókamerák
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest