Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz .:Kristian:. #3850 üzenetére
Őőő... Ha már 2-en rendelünk az is 30 dollár felett van.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sirzollee
tag
Köszi a sok segítséget .Sikerült beüzemelni a wifit-kapcsólódik,de nincs net...böngésző nem nyit meg semmit(kikapcsoltam a mobil adatforgalmat-hogy ne a vodásnetre menjen,hanem a ruterosra),de így sincs net.MIÉRT???
-
-
Lune
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen készüléket vásárolni, de ahogy olvasgattam a topikot, kicsit elbizonytalanodtam.
Pro-kontra tudnátok érvelni mellette és ellene?
Nekem most is androidom van, de alap készülék csak egy ZTE Blade, azt cserélném le erre. Oka: qwerty-s telefont szeretnék, amit meg tudok fizetni és mive kicsi a kezem, ezért ennél maradnék, a másik ok, hogy a Xperia Pro függetlenül kicsit drága, szolgáltatónál viszont nincs és hír sincs róla.Van valami negatív, ami miatt NEM VENNÉTEK MEG? Milyen a csúszkája? Bírja a strapát?
[ Szerkesztve ]
-
sirzollee
tag
válasz .:Kristian:. #3853 üzenetére
Laptopon okés a net,csak a telón nem...
-
.:Kristian:.
addikt
Én is androidról váltottam androidra. Előtte egy LG GT540-em volt, de ég és föld a kettő. Ez gyorsabb, nekem könnyebben kezelhető + ott a qwerty ami nálam sokat számított mivel szoktam sms-ezni is.
Egyedüli hibaként talán a sokaknál előforduló ciripelést lehet felhozni kamerázásnál, lásd itt. De ezt kiküszöbölték a 38. hétben gyárott vagy az ez utáni telefonoknál.
T-mobilnál és Vodafonnál lehet kapni a készüléket, Telenorrol nem tudok nyilatkozni.
Csúszkájára nekem nincs panasz, masszív telefon. Nekem különösen tetszik a hátlap, nem tudom miből készült de kellemes tapintása van.
Kategóriájában az egyik legjobb telefon.[ Szerkesztve ]
-
Lune
tag
válasz .:Kristian:. #3856 üzenetére
Szia!
Köszönöm, erre gondoltam... akkor hamarosan becsattogok a vodához és magamévá teszek egy feketét...
Majd jelentkezem!
-
noonelar
csendes tag
Amikor most megcsináltam a Mcafeet a telefonon kérte, hogy engedéjezzem a gps használatát.Ugye most ha engedéjezem nem fog pénzbe kerülni mert a gps-nél ha bekapcsolom mindig figyelmeztet, hogy adatátviteli költségek merülhetnek fel. Bocs ha láma kérdés
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ithomas
őstag
Sziasztok!
Ez a ciripelés dolog fülhallgatóval való zenelejátszásnál is jelentkezik?
Mert ha ott nem, akkor veszek egyet...Real eyes realize real lies!
-
5oultrain
aktív tag
Az enyém 30. heti gyártású (fehér)
Nekem a frissítés előtt, és után se ciripelt, viszont a videofelvétel alatt dobol.PSN ID: legalkriminalz
-
5oultrain
aktív tag
válasz .:Kristian:. #3866 üzenetére
Pontosan így.
Amúgy én is GT 540 ről váltottamPSN ID: legalkriminalz
-
noonelar
csendes tag
Ugye az nem csak nekem van hogyha zárt állapotban fel-le mozgatom a készüléket akkor egy kicsit lötyög a felső rész?
-
detty003
csendes tag
Sziasztok!
Már egyszer írtam h ha nem én teszem le a telefont akkor nem jön vissza a kép aztán az egyszer csak elmúlt lefrissitettem 4.0.2.A.0.42re akkor megint előjött h nem jön vissza a képernyő még ha a ki/be kapcsolót is megnyomon röviden akkor sem... remélem 4.0.2.A.0.58as frissitéssel ez megoldodik megint.Esetleg van vkinek valamilyen ötlete illetve valakinél előfordult?
-
gg72
veterán
válasz .:Kristian:. #3872 üzenetére
A ciripelés csak videózás közben jelentkezik?
-
Davey7
senior tag
az egyik contact-omnal beallitottam egy egyeni csengohangot. De mikor uzenetet ir,vagy pl. whatsapp-ban jon uzenet,akkor is ezt a hangot jatsza le. ezt nem lehet,hogy csak hivasnal legyen az a ringtone?
-
gg72
veterán
válasz .:Kristian:. #3874 üzenetére
OK, akkor az még nem olyan nagy probléma, persze ennyi pénzért elvárná az ember, hogy ne legyenek ilyen hibái sem...
-
gg72
veterán
válasz .:Kristian:. #3877 üzenetére
És online vásárlásnál hogyan működik a csere? Személyesen, t-pontokban?
[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Megfelelő fényviszonyok mellett nagyon szuper 3D-s képeket lehet csinálni a készülékkel.
Pc-n néztem meg az elkészült 3d-s képeket Power dvd11-el.
Egy két képnél leesett az állam... -
fatal`
titán
Na rootoltam a telót én is.
Mivel lehet a gyári appokat pucolni?
-
fatal`
titán
Köszi, közben titanium backuppal már takarítottam 1-2 dolgot (pl. popcap games, de hogy az mi a francnak indult el mindig a telefonnal együtt azt nem tudom).
Más: Be lehet valahogy állítani, hogy egy app induljon a rendszerrel? Konkrétan a Google Searchre gondolok, mert, ha fut, akkor keres az appok között ha elkezdek gépelni a home screenen. A gyári launcherrel ez működött anélkül, hogy elindítottam volna, de go launchernél kézzel kell rányomni valamiért.
-
ko9
addikt
Szelektáld ki a /system/app-ból is ami nem kell, mert minden restartkor visszapakolja.
Csak, CSAK AZT töröld, amiről PONTOSAN tudod, hogy mi!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
5oultrain
aktív tag
Egyre jobban kezd idegesíteni, hogy ha csúsztatom a hüvelyk ujjammal a képernyőt, akkor lötyög jobb oldalra. Ami érdekes, hogy csak az egyik oldalt, azaz srégen van holtjátéka.
Emiatt érdemes szervizbe vinni? Írta valamelyikőtök, hogy még rosszabb lett.PSN ID: legalkriminalz
-
detty003
csendes tag
Sziasztok!
vkinek van ötlete v vele is elöfordult mert nem tudom mért van ez?
Már egyszer írtam h ha nem én teszem le a
telefont akkor nem jön vissza a kép aztán az
egyszer csak elmúlt lefrissitettem
4.0.2.A .0.58e akkor megint előjött h nem
jön vissza a képernyő még ha a ki/be
kapcsolót is megnyomon röviden akkor
sem... valamilyen app csinálja v beállitás? ill ahogy függőlegesbe teszem eltünik a kép,..
vki segítsen mert nagyon aggaszt -
Lune
tag
Megrendeltem a kicsikét... 10 napon belül megérkezik... Már alig várom!
-
-
Lune
tag
Skacok!
A kijelző mennyire karcálló? Elvileg nem Gorilla glass, na de tegyek-e rá fóliát vagy sima zsebhasználat mellett felesleges? Nálam - nőként - a fülbevalóm szokta megkaristolni a telókat, ezért szeretek rá fóliát venni. Nem tudom, hogy ez mennyire érzékeny.
Alapfelszereltségben a vodánál adnak hozzá memóriakártyát és fóliát? Vagy ez csak a független készülékeknél érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
5oultrain
aktív tag
Elve rajta lesz már egy fólia kijelzőn, és még a dobozban lesz még egy pluszban.
Ha szolgáltatónál veszed, akkor kapnod kell hozzá egy 2 gb méretű mem kártyát.
Nem gorilla de elvileg karcálló a kijelző, mindenesetre azért én sem vettem le róla a fóliát.PSN ID: legalkriminalz
-
Lune
tag
Van valakinek tapasztalata, hogy a vodától online rendeléssel mennyi idő alatt érkezik meg a rendelés?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest