Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
lehet a telóra IGO8, Primo, vagy amigot telepíteni ? tudja működtetni? vagy csak a beépített működik
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ko9
addikt
Egy "érdekes" kérdés: Ha Wotan-nal felrakom a Mini 2.3.4-es FW-t Mini Pro-ra, akkor nagyon tönkrevágom a telót?
Gyors választ, mert már jön le az FWPuhány vagyok, megszakítottam...
Viszont nézzétek meg ezt a videót
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz dokee78 #3063 üzenetére
Mert az soká lesz
Viszont ez is érdekes...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Predator2
addikt
hogy tudta a pro-ra rárakni a frissítést ha még elméletileg meg sem jelent? a videón 2.3.4 szerepelt
és az utolsó "ez is érdekes" mi akar lenni??
sry csak kérdezek nekem még nincs ilyen telóm
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
gabó
tag
Sziasztok!
Valaki érti a az akku használat menüpontot? zöld, kék szaggatott vonalak?
Azt jelentené,h épp akkor használta az adott szolgáltatást. Most azt írja,h 5ó33p .... de tegnap eset húztam le a töltőről , szóval több ideje használja az akku mint 5 óra. Kicsit zavaros ezen része a telónak...szerintem.Nekem8
-
e-newsee
addikt
Abban én sem értek egy-két dolgot, de az időtartamot nekem vagy onnan számolta, hogy lehúztam a töltőről, vagy onnan, hogy kikapcsoltam a repülőgépes módot. Ezt nem tudom, a kettő egyszerre történt. Majd hazamegyek próbálgatom. Engem az zavar igazán, hogy pl mi az az 53% a fészbúk alkalmazás mellett? Hogy az eddigi elfogyasztott akkunak az 53%-át az ette meg? Reggel óta lecsökkent 68%ra, akkor azt jelenti, hogy ha nem ment volna a fészbúk, akkor olyan 83% körül kellene lennie?
(100% minusz az elfogyasztott 32%-nak az 53%a)Bocsi a matek példáért...
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Bukk900
őstag
Ezt én is figyelem pár napja, nálam a teljes feltöltés után, a töltőről lehúzva nullázódik, se a repülőmód, se a kikapcsolás, se a részben rátöltés nem nullázza.
A zöld telefonjelzés volt már sárga(?) és piros (nem volt térerő) is.
A százalékok pedig a töltés óta elhasznált energia százalékos megoszlását mutatja, ha nem a kijelző vezet, akkor valami gubanc van.e-newsee: szerintem jól matekoztál
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Biztos, hogy nem az éppen aktuális megoszlást mutatja, mert a fészbúk a telefon szerint is le volt állítva már vagy fél órája, és még mindig 53%-on ált, ami lehetetlen egy épp nem futó alkalmazásál. Most ismét megnéztem, és az előző hozzászólás óta eltelt két órában visszaesett a fészbúk 51%-ra, az akku pedig 66%-ra. A jelenleg futó folyamatok közül a megjelenítés vezet 33-mal. Így már mindjárt barátibb a dolog. Bár így is durva, hogy az akku 1/3-adát a megjelenítés emészti fel úgy, hogy a kijelző gyakorlatilag ki van kapcsolva.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
fatal`
titán
A ciripelés vajon mennyire befolyásolja az életteratamot? Vajon még a héten kijön a 2.3.4, hogy meg lehessen tudni javították e?
Vacillálok a mini és a mini pro között.
-
lolkaa
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan SE Xperia mini kártyafüggetlen, új telefont szeretnék venni, 2 év gyári garanciával.
Bp.-n hol érdemes? Megbízható üzletet keresek.
Köszi a segítséget, akár pü-ben is.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Hol lehet gyártói garanciával, tartozékokkal feketét kapni? Mindenhol csak a fekete-türkizt látom, az meg irdatlan csúnya.
-
Patrick76496
őstag
van szerintem ahhoz fekete hátlap is múltkor néztem egy angol gyerek unboxing videóját, alapból neki is fekete volt türkíz hátlappal, viszont volt a doboz tartalmazta a fekete hátlapot is [link]
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Mucsi14
tag
Sziasztok
Ebben a cikkben [link] láttam képeket,itt qwertz billentyűzettel van felszerelve a telefon.Hol lehet ilyet kártyafüggetlenül kapni?
-
fatal`
titán
válasz Patrick76496 #3079 üzenetére
Hm, tényleg. Bár az a tűrkíz ettől még nagyon ronda.
Még várok, hátha megjelenik a szoftverfrssítés, hogy kiderüljön javították e a tücsköt. Bár a videók alapján nagyon úgytűnik, hogy ezt nem fogják szoftveresen javítani.
-
Predator2
addikt
ugyan erre várok én is és szerintem sem fogják tudni szoftveresen rovartalanítani
de a remény hal meg...........>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
fatal`
titán
Elektrosztatikus ciripelés. Videófelvételkor hallani a legjobban, illetve elvileg ha leszeded a hátlapot és a jackhez tartod a füled akkor folyamatosan hallani, mikor terhelve van a processzor.
Lehet, hogy nem mindegyik ilyen, de egy jó nagy része biztosan. Én emiatt nem merem megvenni, pedig iszonyat jó a billentyűzete. Érdekes, hogy a sima minikkel nincs ilyen probléma.
-
fatal`
titán
-
nortu30
csendes tag
Nem tudom mi fog kisülni ebből a tücskös dologból, megy a találgatás ezerrel. Aki gyártói garival veszi meg, szerintem nem kell aggódnia. Én is így tettem, és örülök, hogy nem vártam tovább, őrült jó kis szerkentyű. Mivel videó felvételére egyáltalán nem használom, őszintén szólva már kevésbé izgat a téma (tudom, állítólag nem csak akkor ciripel). Egyes pánikkeltő figurák szerint ezért birka, igénytelen, csökkent felfogóképességű vagyok, de igazából teszek rá, hogy ki mit gondol rólam.
[ Szerkesztve ]
-
nortu30
csendes tag
Én is úgy tudom, hogy a szolgáltatós is gyártói garis. Rábeszélni persze senkit nem akarnék, mindenkinek egyéni döntése, hogy megveszi, vagy sem. Van egy ilyen jelenség, amiről még nem derült ki (legalábbis számunkra), hogy szoftveres, vagy hardveres illetőségű, és a videófelvételt leszámítva van-e bármiféle negatív hatása a készülékre. Valóban kissé gyanús a szoftverfrissítés késése, de mivel nem látunk a kulisszák mögé, megint csak a pletykák és találgatások maradnak.
-
silboy
aktív tag
Másnak is folyamatosan bekapcsol magátol a wifi?Mitől van ez?Valamelyik program lehet?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
silboy
aktív tag
válasz dokee78 #3091 üzenetére
Nincs fent.Milyen alkalmazás ez?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
manome
csendes tag
Két lehetséges dolog van, az egyik triviális a másik fatális.
1.) A wi-fi attól mert "elalszik" és kikapcsol még nem kapcsol ki valóban, mert a képernyő felélesztésével újra hálózatot keres. Rendesen ki kell kapcsolni, erre sok mód van (például egy kapcsoló widget).
2.) Nem nézted meg az egyes alkalmazások telepítése előtt, hogy mihez kér hozzáférést. Lehet, hogy egy alkalmazás indokolatlanul kapcsolgatja be. (Illetve lehet, hogy két widget/kapcsoló akad össze. Az egyikben bekapcsolva marad és te hiába kapcsolod ki, ha a másik ezt a döntést felülírja.
Na de saját kérdést is teszek fel:
Tudom már unjátok, de a billentyűzetnél mennyire lehet könnyen/nehezen megszokni azt, hogy a gombok tökre egymás alatt vannak? A rendes billentyűzetnél ez nem így van. Egyszer feltettem egy billentyűzetet ZTE Blade-hez amin egymás alatt voltak a gombok, de nekem az nem jött be. Talán ez egy fizikai billentyűnél más.Az én gombám pöttyei nem egyszínűek!
-
manome
csendes tag
Köszi! Azért még vásárlás előtt megtapizok egyet, de jobb előre tudni, hogy mennyire szokható, mennyivel lehet emiatt gyorsabban gépelni.
[ Szerkesztve ]
Az én gombám pöttyei nem egyszínűek!
-
-
kolics
csendes tag
Üdv!
Ma megrendeltem egy ilyen telefont! Lenne is pár gyors kérdésem a készülékkel kapcsolatban... Meglehet-e oldani valahogy hogy csak a wifiről menjen fel a netre? Ha igen hogyan? (nincs mobil netem igazából nincs rá szükségem, van itthon is wifi, bnőmnél, munkahelyemen, sőt még ahova ebédelni szoktam járni ott is . ) Másik olvastam h valami google fiókot kell létre hozni ez gondolom a gmail... ha nem kérlek javítsatok ki. A market az elérhető wifi-s net kapcsolattal is? Bocs az elég egyszerű kérdésekért, de ez lesz az első androidos telóm és nem vagyok még teljesen képben de igyekszem gyorsan tanulni Köszi a válaszokat előre is!
Üdv.: Kolics
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vodafone mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest