Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
válasz Gaberiellb #4786 üzenetére
Szegedi vagyok, csak nem engedik felbontani az üzletben, tudod... Mert akkor meg kell vennem. Bár már 3-at felbontattam 2-3 hete, azok 30-33-asok voltak, bár nem az árkádban, hanem viszonteladóknál néztem. De ha azt mondod, hogy már 46-nál van, akkor az nagyon jó... akkor az már se cirippel, se dobolással nem rendelkezik, ugye?
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy (vidéken) a vodafone-nál hol tart a készlet-számozás?
11W??
Köszi! -
-Valinas-
senior tag
válasz Gaberiellb #4387 üzenetére
Nekem is ez volt, nem akarták felbontani a telefont.. pedig az, hogy mikor gyártották, csak a dobozon nincs rajta.
Ma bemegyek még egy üzletbe, aztán kiderül, hogy találok-e 39. hetit, vagy marad a sima mini...
-
-Valinas-
senior tag
Had írjam le pár sorban a történetem...
Ma végre elszántam magam, hogy veszek egy mini pro-t. Bementünk a városba, ahol nem volt hely, ezért át kellett mennünk máshova ( Szeged legnagyobb vodafone üzletébe ), ahol közölték velünk, hogy nincs ilyen telefonjuk, és nem is hajlandóak elárulni a többi üzlet számát... Na de ez a része mellékes.
Átmentem egy másik boltba, és megkérdeztem, hogy van-e.. Volt, csak az eladónő nem akarta felbontani nekem, mert ha nem veszem meg, akkor nem engedik neki, hogy felbontsa... Aztán végül is kibontattam egyet, és a hátlap alatt a 11W30 szöveg fogadott... nem mertem megvenni...Mindezek után ezt egy égi jelnek tekintem, és sima minit fogok venni ...
-
-Valinas-
senior tag
válasz xperiababu #4289 üzenetére
Reméljük, hogy nem a helyesírásodtól kapott processzorgörcsöt...
-
-Valinas-
senior tag
válasz Gaberiellb #4274 üzenetére
Értem. Köszönöm a választ! Hát, még mindig vacillálok, mert a mini pro csatlakozó elrendezése jobban tetszik, de a sima mini viszont sokkal masszívabbnak tűnik. Mellesleg a mini drágább volna, mint a mini pro, mivel vodafone-nál nincs sima mini.
Más: Kisegítő lehetőségeknél van ilyen, hogy hívásbontás power gombbal? Mert más telefonoknál láttam, de pl az x10 minin nem. Nagyon hasznos dolog szerintem, utálok várni, míg felvillan a képernyő és tapicskolva megszakítani a hívást. ( a chachán van fizikai híváskezelő gombpáros )
-
-Valinas-
senior tag
válasz Gaberiellb #4270 üzenetére
Miben hoz újítást a 2.3.4?
Tőled kérdezem, mint új tulajtól, hogy mennyire stabil a mechanika? Még mindig nem győzött meg senki arról, hogy megfelelő minőségű, ezért a mini / mini pro közti döntést még mindig nem sikerült meghoznom...
Még a végén ChaCha lesz belőle x')
-
-Valinas-
senior tag
MickY: hajszálkarcok nincsenek, nagy körömnyomatok viszont lesznek! :S
ko9: értem, nem emlékszem sajna már, hogy melyik szállítási módot választottam, viszont nem az volt a gond, hanem hogy 1 hónap múlva még nem állították össze a csomagot! Remélem neked beválik.. Szerintem 200 Ft-os fóliából, ha lecseréled havonta, még úgy is olcsóbban kijössz... és 200 Ft-ért ugyan úgy szép képet kapsz, csak nem 1 évig, hanem 1 hónapig. Viszont ez sem igaz, ahogy mondtam, nekem pl egyszer megnyomódott kicsit valami mellett a zagg, és örökre ottmaradt a nyoma. Másik fólia pedig úgy volt becsomagolva, hogy a doboz egy kivágott részénél érintkezett... az is meglátszik rajta a mai napig.
-
-Valinas-
senior tag
Nem tudom, mennyire vagy tapasztalt a zagg-gel kapcsolatban, nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Rendeltem 4-5 pack fóliát, 2 hónap múlva szakadt csomagból szakadt dobozokat kaptam, az egyik fólia meg is volt sérülve. Kértem újat, erre nem azt küldték, amit kértem, sőt, elsőre sem pont ugyan azt... (maximum coverage-t sima helyett. ez egyébként nem mini pro-ra volt)
Ugye a mininek bársonyos a hátlapja, nem tudom, mennyire fogják csípni egymást a fóliával. Egyébként nem bírja túl sokáig a cucc, nekem 2 hónap múlva le kellett szednem, annyira gáz volt. Ráadásul besárgul az egész. Az meg egy dolog, hogy karcálló, de minden erősebb nyomás ott fog maradni a felületen.
Szóval, szerintem nem éri meg a pénzét. Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, inkább bodygurardz-ot rendelj, azok legalább kettőt adnak ugyan annyiért egy csomagban. És használj jó sok vizet felrakáskor! Nekem volt szerencsém felrakni több, mint 5 különböző dologra ilyen fóliákat, szóval eléggé tudom, hogy hogy lehet elrontani.. pl egy iPhone 4 hátlapjáról egyszerűen lecsúszott az egész. Pedig 100%, hogy tiszta volt az üveg...
-
-Valinas-
senior tag
válasz neopaszta #4084 üzenetére
Nem kell kisütni...
Egyébként még a telefon honlapján a nyomtatható specifikációknál is az x10 adatai vannak fent -.-.
Ma bementem egy mobilboltba megnyomogatni mind a minit, mind a mini pro-t. Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy a sima mini jobban bejön. Jobb a csatlakozók elhelyezése + a power button, és a mini pro bizony nem volt túl stabil. Lötyögött a teteje jobbra, de lehet, hogy csak én vagyok finnyás.
Egyébként még mindig nagyon tetszik, főleg, hogy az android is ennyire smooth, kíváncsi vagyok, hogy ICS-vel mennyire lassul/gyorsul...
Mielőtt vásárlásra adom a fejem, megkérdezem: fel tudnátok sorolni azokat a negatívumokat, amelyek a telefon ellen szólnak? Biztos van ilyen...
-
-Valinas-
senior tag
válasz .:Kristian:. #4058 üzenetére
Így van, próbáld meg lenyomni erősen, ha nem megy, akkor gari.
Köszi .ristian:., akkor ha vásárlásra adom a fejem, előtte megnézem az akku alatt!
Még egy kérdés, tényleg... Nagyon lötyögőssé teszi a telefont ez a csúszka-megoldás? alapjáraton mennyire nehéz kibillenteni, mennyire nagy a holtjáték?
-
-Valinas-
senior tag
Értem. Kifejtenéd kicsit, hogy miért nem?
Úgy hallottam, nem csak a kamerában van ciripelés...de ha csak abban, az engem nem izgat, nem kamerázok túl sokat...
Gondolom a vodafone-ban nincs ráírva a dobozra, hogy hanyadik heti gyártmány, ugye? Ki lehet azt valahogy deríteni vásárlásnál?Szerinted mennyire stabil a csúszómechanika?
Köszi!
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Hogy áll a ciripelés-téma? Még mindig kabócásdit játszik ez a telefon?
Ez döntene igazából nálam a mini és a pro között, meg a pro holtjátéka (x10mini pro-n volt, úgy éreztem, olyat fogdostam sokszor), illetve még a wildfire s-en rágódom...
Esetleg pro és kontra érveket megköszönnék nagyon!
Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest