Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Jó telefon lett. De szerintem most jobban megéri a sima 14 venni, vagy a tavalyi 13T vagy T Pro-t
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
barii86
tag
T Pro?
tipró?
bocs -
veterán
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy a tesztekben lévő kijelző teszt és teljesítmény teszt táblázatokban miért nem ugyanaz az 5 másik típus szerepel összehasonlítási alapként
A Mobilaréna átlagához képest mondjuk ez a teszt még jó is, mert sokszor a két táblázatban 7-9 különböző típus szerepel, a mostaniban csak 6
Egyébként szerintem csak árban van a telefon a 14 és a 14Ultra között, tudásban egyértelműen a 14 alatt van.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
mjani1172
addikt
Eddig több helyen elhangzott, hogy nem virtuális a közelségérzékelő. Fain.
-
szkaroly
senior tag
válasz viragdani01 #9 üzenetére
A Poco F6 tesztben is virtuálist írtatok, de egy teardown videóban egyértelműen azonosították a fizikai szenzort.
Poco F6
-
Kicsit szigorúnak érzem ezt a tesztet. A nemrégiben tesztelt Samu a15 jobban körül volt ajnározva. Szerintem egy "tetszett" plecsnit megérdemelt volna. Legtöbb szolgáltatónál úgyis kapható lesz,és igazából nagyobb szarvashibáktól mentes telefon,ami nem bazári,giccses, elég erős ahhoz hogy ne legyen lassú akkor sem,ha már nem jön hozzá több frissítés. Kamera videós képességeinek problémáin kívül nem vettem észre nagyobb bakit, azon rugózni,hogy a panel csak 120hz,nem 144 kb felesleges, úgysem lehet látni. Töltő hiánya meg EU előírás, arról nem a gyártó tehet.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
tag
válasz Jack Hunter #11 üzenetére
"Töltő hiánya meg EU előírás, arról nem a gyártó tehet."
Nincs ilyen EU előírás. Külön kell csomagolni az adaptert és a vásárló eldöntheti, hogy igényt tart-e rá, vagy sem.
No Cat No Life
-
őstag
válasz viragdani01 #9 üzenetére
Érdekes, ha valaki szétszedi, fény derül az igazságra.
-
veterán
válasz Jack Hunter #11 üzenetére
Töltő hiánya meg EU előírás, arról nem a gyártó tehet.
Mióta van ilyen előírás
4 hónapja vettem új telefont, a 125 W-os (EU plugos!) töltő ott figyelt a dobozában
-
Silenzio
addikt
Miért van a Xiaomi 14 és az Ultra közé pozicionálva? Mivel tud többet, mint a 14? Azzal, hogy nagyobb?
#14Donki Hóte:
Januártól előírás.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
veterán
2024 januártól van ilyen előírás?
Akkor gondolom, hogy 100 cég 25 évre mentességet kapott a szabály betartása alól, mert rengeteg mobil kapható töltővel.
Amúgy ez egy nagyon buta szabály lenne, ilyen erővel azt is előírhatnák, hogy minden elektromos készüléknek 12 V-ról kell müködnie 5,5/2,1 mm-es tápcsatlakozóval, és akkortól a 12 V-os tápegységeket sem szabad a készülékhez csomagolni
-
dcsabika84
csendes tag
Nekem kicsit fura a tesztben kapott AnTuTu pontszám:
Az enyém jóval többet produkál:
-
morcosharcos
senior tag
"Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy a tesztekben lévő kijelző teszt és teljesítmény teszt táblázatokban miért nem ugyanaz az 5 másik típus szerepel összehasonlítási alapként "
Ezen én is megütköztem elsőreKennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
berzser67
tag
Valaki írja már meg, hogy hol lehet 15 ezer forint környékén 120W-os Xiaomi GaN gyorstöltőt kapni? Köszi!
-
berzser67
tag
válasz morcosharcos #25 üzenetére
-
tag
válasz morcosharcos #22 üzenetére
Igen, de ezt ne úgy képzeld el, hogy lepattintod a hátlapot, kiveszed az akkut, aztán belerakod az újat és visszapattintod a hátlapot. A rendelet szerint úgy kell beépíteni a QR-kóddal követhető akkumulátorokat, hogy a fogyasztóknak csak bárhol beszerezhető (vagy ingyen adott különleges) szerszámokra legyen szükségük a kiszedésükhöz.
No Cat No Life
-
morcosharcos
senior tag
válasz Donki Hóte #14 üzenetére
Én is kapogatok töltőket a telókhoz most is......
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
stilo18
addikt
Érdekes, hogy mindenben jobb mint a tavalyi- pár dologban minimum olyanolyan...és egy tetszett plecsni sem ment neki..
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
SkyLine3000
addikt
Remélem, mert engem qrvára nem érdekel a vízállóság. Állandóan ezen rugóznak a tesztekben is, mintha az ember állandóan esőben, meg zuhany alatt használná a telót. Nekem spec a 27 év alatt, amióta mobilom van, soha, egyszer sem hiányzott. Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi telóm IP68 és MIL-STD kompatibilis. Inkább legyen megint cserélhető az aksi, még ha ugrik is a víz, csepp, porállóság. Valamennyire.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz SkyLine3000 #31 üzenetére
Ezt nyugodtan veheted készpénznek, nem csak tervezet, hanem nagy többségben megszavazott törvény.
No Cat No Life
-
szkaroly
senior tag
válasz dcsabika84 #19 üzenetére
Azért mert a tied teljesítmény módban van, a tesztelt példány pedig kiegyensúlyozott módban. A kis téglalap aksijel rögtön árulkodik.
Poco F6
-
hardver1985
tag
Baromira jól néz ki
Megbízhatóságom: 278 pozitív...
-
nagyúr
... a CPU a mediatekes 14T Próban több szálon mért teljesítménye időnként meg is előzi a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt sima Xiaomi 14-et, de a grafikailag intenzív feladatokban rendszerint alább marad.
A cikkben is ez van amúgy, de a gsmarena összehasonlítása alapján is meglepő megállapítás a 14 fölé pozícionálás. Maradhatunk annyiban, hogy méretben és súlyban a 14 és az Ultra között helyezkedik el.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
perzeus
tag
Sziasztok
Hátlap nem üveg, nem?
Gábor
-
hdavid1
tag
Jé, a Xiaomi is megcsinálta, hogy gombok legyenek videófelvétel közben a látószögváltásra?
-
ddaydome
senior tag
A cikk végén az összegszéssel részben egyetértek részben nem.
Pl. I15 256 gb rammal kb. mindenhol 380e ft. 128-assal összehasonlítani egy 512-est , hàt nem nyerő. Meg, ha így nézem nem olcsóbb.
Samsung S24 256gb 320e, ott vannak erősebb részek pl.usb, jobb védelem, de a töltése lassú. De az kb. Ok.
A Honor olcsóbb kb. 50-el.
A xiaomi 14 340e. Innentől fogva meg dràga a 14t pro.
Inkább jobban megàllnà összegzésben a helyét, hogy nagyon közel van az àra a 14-hez."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Jozsi484
csendes újonc
a Xiaomi továbbra is biztosítja a lehetőséget az integrált értesítési- és vezérlőközpont bekapcsolására, nem kell az iPhone-os jobb-bal rendszert használni.
Tudsz ebben segíteni hogy ez hol van a beállításokban? Egyszerűen nem találom.
-
sajby
senior tag
Elméletileg igen.Bár most is cserélhető, ha úgy nézzük
-
janeszgol
félisten
Tetszett mehet neki, sőt igazából ajánlott is. Modern, jó. Az, hogy egy árban van a 14-el egy dolog. Mindkettő ajánlott, aztán ki-ki eldönti melyiket veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest