Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes, most pl. nem lehet megnézni az alkalmazásokat.. Nem nyitja meg az ahhoz tartozó oldalt.
Amúgy, a egy dolog zavar a PC-s alkalmazásában, elég sokáig tekeri a vinyót indításkor, amíg ellenőriz.
-
Tyren
aktív tag
Engem most az bánt, hogy nem lehet szüneteltetni a szinkronizációt, mint a DropBoxnál. Értem én, hogy kilövöm a programot, de ez kevésbé elegáns megoldás.
-
rt06
veterán
ha nagyon nem tudod attenni mashova, megoldas lehet megint a symlink
lelovod a progit (most hiretelen nem tudom, szolgaltataskent fut-e), mnajd a konyvtarat athelyezed kedved szerint, s az eredeti helyere csinalsz egy symlink-et (en igy szoktam atpakolni a dolgaimat, ha elfogy valahol a helyem, meg soha egy programnak nem volt vele problemaja) -
-
Syl
nagyúr
Sajnos nem lehet Live Mesh / SugarSync módjára hozzácsatolni más mappákat
-
rt06
veterán
erdemes lehet megjegyezni, hogy azoknak a regi felhasznaloknak marad meg a 25GB tarhely, akik ezt kulon kerik (egy gombnyomas az egesz, de korlatozott ido van ra)
-
nicu71
addikt
hm...most felfedeztem újra
jó ez a pc kliens,már fel is tettem egykét filmet
-
kiskaktusz
addikt
Van skydrive-accountom, de nem használom, van dropboxom, de nem használom. Még egy ideig így is lesz. Nem a felhővel van bajom, hanem az elérhető sávszélességekkel kicsiny településünkön..
És persze a mobilnet sem a gyorsaságáról híres..
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
< CyberBob > #2 üzenetére
Tegnap este 10-15 megával szinkronizált lefele, felfele meg 1,5 megát tud a netem.
Finnyogóknak: ez még béta verzió, valószínűleg sokminden fog változni benne. Van feedback, tessék írni!
-
zaugheek
tag
Úgy tűnik, hogy nekem maradt a 25GB tárhely. :-D
-
Dave™
nagyúr
Ez a két gigáig használható drag&dropként elég nagy korlátozó tényező, így csak a WP7-es tartalmakhoz fogom használni, minden másra ott a dropbox, ahol nincs ilyen idióta korlát.
-
LordX
veterán
Nem tudom te hogy vagy vele, de én amikor egy tárhelyet használok, akkor nem cuppantom le egyben az egészet, és nem írom tele nulláról újra.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a Hitachi 4 TB-os vinyója szar, mert 6 óráig tart kiolvasni róla az adatokat.
-
törölt tag
Igencsak ideje volt már egy kis ráncfelvarrásnak
Én a felhőalapú tárhelyszolgáltatások közül a SugarSync-et használom, azonban néha kipróbálom a konkurencia megoldásait is. A SkyDrive-ban van potenciál, de kezelhetőség terén eddig messze alulmaradt. Ebből a lemaradásból sikerült most kicsit faragni
UI: Értem, hogy nincs asztali Linux alkalmazás, de az Androidot szerintem nem kéne ilyen látványosan hanyagolják
Nálam egyelőre emiatt bukik a dolog...
-
Visormail
addikt
Ez a skydrive program egy hulladék! Azt mondja milyen jó mert ezzel helyi mappaként láthatom én is meg a programok is a náluk tárolt tartalmat. Felteszem beállítok neki egy mappát erre nem mutatja benne a tárhelyet hanem elkezdi bele letölteni ami a tárhelyen van és gyakorlatilag 0 beállítási lehetőség van benne ez hülye! Vissza a skydrive explorer programra.
-
Воланд
titán
válasz
< CyberBob > #2 üzenetére
toltheted fel ujra.
-
< CyberBob >
őstag
A mesh által szinkronizált adatokat át lehet vinni a 25Gb-os tárhelyre vagy tölthetem fel újra?
Mennyi az engedett feltöltési sebesség (nem helyi net)? -
Tigerclaw
nagyúr
Az én internetkapcsolatom nem igazán felhő kompatibilis, se az otthoni, se a mobil. 25 GB-t vagy 2 hétig tartana feltöltenem, vissza is vagy 4 napig, ha 0-24-ben menne a gépem és semmi mást nem töltenék le vagy fel.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft jelentős mértékben megújította tárhelyszolgáltatását: felmérésük szerint sok a 25 gigabájt az átlagfelhasználóknak.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OpenMediaVault
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest