Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz PpenoO #3225 üzenetére

Azok után, hogy vagy nem megy az értő olvasás vagy össze vissza állítasz dolgokat.
    ÉN #3206 -ba ezt írtam :
    Nem javíthat semmit sehol ahova digitálisan megy a kép/hang ki a shieldből.
    Az első válaszod #3210 :
    Szerintem ez nem így van. Két perc alatt csinálok egy földhurkot és a shield tápegységén keresztül maga a shield gyönyörűen továbbit hallható módon a hangfal felé (tapasztalat). Tudtommal egy tápegység simán tud produkálni vagy továbbítani rézkábelen olyan zajt, amit a hangfal hallhatóvá tesz digitális jel ide vagy oda.

Ez után több hasonló a témához nem kapcsolódó hozzászólás után eljutottál idáig #3225 :
    A digitális adatfolyam múködésével kapcsolatban nincs vita, egyetértünk, sőt, abban is, hogy egy tápegység nem ilyen elven működik így a digitális audió jelbe nincs beleszólása

Ja és a példádon amit most a végén felhoztál ha nem érzed, hogy mekkora vicc akkor nagyon sajnállak. De egy hasonló :
    Ha valaki olyan "hülye", hogy egy HDMI-VGA átalakítóval egy CRT monitort köt a Shieldre szándékosan úgy, hogy azon földhurok keletkezzen annak ajánlott, hogy vegyen egy új tápot. Lehetőleg olyat ami a Shield+ rendes kijelző és még egy AVR árát is meghaladja, hogy biztos jó legyen ...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák