-
IT café
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Energia tak. üzemmódban mennyit bír az frontier? Nekem bőven elég lenne az is.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem is volt okosórám, figyeltem én is az adatokat. De csak annyit értem el vele, hogy égnek állt tőle a hajam is. Abban nem volt gps, és a karlenditéseket lépésnek vette. Nekem meg a munkám erről szól, egész nap kormányt tekergetek.
-
7Heads Drago
veterán
Attól hogy okosóra elégé bután van megcsinálva. Nemesacél tokhoz nem ártott volna egy zafír üveg meg egy 5 bar-os víz elleni védelem, hogy legalább nyugodtan lehesen vele úszni. Ekkora kijelzőn kérdéses az is hogy írsz emailt. Vagy akkor minek van a telo? Új korábban bír 2-3 napot? Legalább hetekben kénne mérni az üzemidőt számomra, hogy használható legyen. A gyártók már keverik a fogalmakat. Ez messze nem okosóra. Ekkora kijelzőre képnézegető, meg billentyűzet stb.???
Teloban lassan mindenki 5-5,5 coll körül jár, de majd ezen a pici kis órán nézegetem a képeket. Sztem vicc ez a konstrukció. Viszont van olyan okosóra ami kimondottan tetszik, és közelebb is van funkcióiban a nevéhez, mint ez.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest