Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SharpSA
veterán
válasz #65510400 #204 üzenetére
Azért más a hardver, de itt szoftveres a probléma.
Az android operációs rendszer ébren maradás 16 óra 50 perc. Kijelző 3 óra 45 perc. Valami megy a háttérben. Megtehetem azt, hogy törlöm újra az egész készüléket és nem telepítek rá semmit, csak beállítom a fiókot. Aztán majd egyesével telepítem rá a programokat. Hosszú idő lenne ezt így tesztelni...
Na még a kékfény szűrő az különbség, mert itt van az is és automatára volt eddig állítva. Most kapcsoltam, megnézem így milyen lesz a nyugalmi állapot.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz #65510400 #202 üzenetére
Semmi probléma, szerintem nem kötekszel, csak kérdezel.
Gondoltam így nem működik a mobil rádió. Kipróbáltam, hogy talán emiatt eszik sokkal többet ez a tablet nyugalmi állapotban a 813-hoz képest, de így néz ki nem, mert ugyanúgy merül. Ugyanazokat a programokat telepítettem ugyanolyan beállításokkal. A bluetooth egyébként sosem volt bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
Parallaxis
addikt
válasz #65510400 #93 üzenetére
Androidos Tabot vagy Ipadet, miért vegyem utóbbit. A van rengeteg minőségi alkalmazás Ipadre nem túl meggyőző, van Androidra is.
iPad-re olyan alkalmazások vannak, amik arra kijelzőméretre vannak kitalálva és optimalizálva, Androidnál meg csak felnagyítják a smartphone-os appokat tablet méretre (Androidra is van tabletes ajánlás, de az alkalmazások fejlesztőinek 99%-a nagy ívben tojik rá).
A kettő közel sem azonos kategória. -
adise
őstag
válasz #65510400 #93 üzenetére
Ez a van sok alkalmazás! Nyilván nem használtál láttál élőben almát. A Google store nagy része vacak szar.
tab s2 110-130-ért? ~2 éves tabért nem adnék ki annyit. Hisz annyi az uj alma, aminek jobb a hardvere, sőt egy Air 2 is jobb a tab s2-nél. Hangszóró, üzemidő, alkalmazások, ujjlenyomat olvasó ez mind jobb egy almában. De mondhatsz még tabokat. Lehet apple haterkedni, de tabletbe még mindig az apple az egyik legjobb ár/értékbe[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz #65510400 #90 üzenetére
De mit nem értesz? az ipad 130k kb a hivatalos helyen, szóval olcsóbban is beszerezhető ez meg kb egy százassal drágább. Már miért érné meg ez?
IOS-en rengeteg minoségi alkalmazás van ipadre.
Huaweu viccnek is rossz. Youtubeozni az is drága Mivel a gpu miatt sokmindenre nem elég.
[ Szerkesztve ]
-
Richoo44
aktív tag
válasz #65510400 #55 üzenetére
Ez a hozzászólás maximálisan összefoglalva megmutatja, hogy az összes topiknak mi a lényege sajna....
Jól összeszedtedDe hogy kicsit tárgyilagos is maradjak, a Samsung csak azt csinálja, amit a kínai gyártók is megtennének, ha megtehetnék: használják profi módon a brand-et és beépítik az árba.Ennyi, innentől kezdve hogy mi van túlárazva, csak a piac dönti el.
-
veterán
válasz #65510400 #55 üzenetére
Nem zavar az, hogy érdemben senki sem tud ehhez a teszthez hozzászólni, mert a PH olvasók között nincs olyan ember, aki tartott volna már a kezében ilyen tabletet
Ráadásul te is ezt írod: Amit pedig kihagytak, és nagyon kellett volna,a 32 GB tároló helyett minimum 64-es.
Szóval a te stílusodban: "Csak 32 GB memo van benne, ez szar"
Máshol ezt írod: Sajnos jó magas áron nyitott. Ennyit nem érnek plusz hangszórók, az újabb soc vagy a +1 giga RAM. Ha most vennék, ugyanúgy a régit venném
A te stílusodban: "Jó drága, nem ér ennyit, nekem jobb a régi, ez szar"
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Kindle Basic 2 (2016) 8th ebook, e-book olvasó eladó
- Amazon Kindle 4 D01100 ebook, e-book, könyvolvasó eladó olcsón
- Amazon Kindle 3 D00901 Wifi 3G ebook, e-book olvasó világítással
- Apple Ipad 9., Space Gray, 64Gb, Wifi+Cellular, 10.2'' Retina ( eSim ) + Pencil + gyári billentyűzet
- Hibás iPad 2 WiFi + Cellular 16 GB + kábel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest