Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J&P
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat srácok, ma reggelre 100%-ról 97%-ra esett. Nem tudom mi volt a kínja.
Bekattant valami.
Az aksi is nyilván már nincs a helyzett magaslatán, ez van. Csere lesz. -
J&P
aktív tag
Sziasztok,
Nem először csinálja velem hűséges kis S9-em. Este teljesen feltöltőttem, mivel azt írtam feljebb nem az első eset volt hogy pl 40%-ról reggelre lemerült. Na de most direkt bezártam minden alkalmazást, repülő módba raktam, és reggelre a 100%-ból lett 50%.
Most néztem a Samsung membersben az akkumulátor állapota tesztben hogy ott azt írja, jó.
Nem értem mi ez a anomália.
Imádom, meg minden, de lassan 5 éves lesz, nem tér észhez nyugdíjba küldöm. -
J&P
aktív tag
válasz ArthurShelby #43118 üzenetére
Olvasgatok... https://mobilarena.hu/tema/gyorsabb_es_dragabb_kezunkben_a_samsung_galaxy_s23/hsz_1-100.html
Hát mindenféle kuponok, kedvezményekkel sem tudom megengedni magamnak.
Részeltre soha nem vásároltam semmit, amikor megvolt rá a keret, + van még tartalék fonnyadt forint is nyilván akkor vásárolok. -
J&P
aktív tag
-
-
J&P
aktív tag
válasz csorbajeno #43010 üzenetére
Köszönöm, akkor így már világos, későbbi szállítmányból való, rejtély megoldva.
Maga a készülék 2018.10.24 gyártású, én novemberben vásároltam. Hál Istennek azóta is problémamentesen hű társam. -
J&P
aktív tag
Sziasztok,
Anno 4 éve telenornál vásárolt S9 szolgáltató függő volt, ugye? Én úgy tudtam, ezért nem is próbáltam megetetni korábban más sim kártyával.
Csak kérdem mert meglepetésemre elfogadta egy más szolgáltató sim kártyáját. (ajándékba kaptam egy gw3 okosórához, rögtön két simet is hozzám vágtak.) -
J&P
aktív tag
válasz Bjørgersson #42313 üzenetére
Én sem látom azt az ezt.
-
-
J&P
aktív tag
válasz .Szaki. #39946 üzenetére
smart clinic oldalán leltem, nem ismerem őket.
Galaxy S9 hátlap üveg csere
24.990,- Ft
Egy törött hátlap esetén az ügyfeleink mindig mérlegelnek, hogy érdemes-e cserélni. A helyzet súlyosságától függ, legtöbb esetben ajánlott. Az ütődés során valószínűleg nem csak a hátlap sérült, ha ez kívülről nem is látszik. Miközben új hátlapot ültetünk a régi helyére, felmérjük a telefon állapotát. A telefont szervizterheltségtől függően 1-2 órán belül vissza is kapod.
3-4 óra
a javítás ideje
-
J&P
aktív tag
Csatlakozom azok hozzászólásaihoz akik elégedettek a telefonjukkal.
Enyém a kistesó, S9, mindenre elég így 23 hónaposan is. Soha semmi problémám nem volt, teszi a dolgát. Nyilván az akku kapacitással én sem vagyok kibékülve,, ha enni kér hát etetem, egy, másfél napot kibír, nyilván ez a használat függvénye . Én sem tervezem a cserét. Jó kis mobil ez.
Az előd is használatban van, S6 edge, apám használja, na nála 4 napig is elketyeg egy töltésel, persze ő csak telefonálásra használja, időjárást frissíti. -
J&P
aktív tag
Telenornál kint a szeptemberi frissítés. 123.97MB.
S9[ Szerkesztve ]
-
J&P
aktív tag
válasz vihartigris #39320 üzenetére
Bevallom, én mell-esleg más ékszerekre fókuszáltam.
-
J&P
aktív tag
Jól láttom hogy a frissítés óta a memória kezelés jobb lett? Nálatok is? Az eszközkarbantartó szerint a 4Gb-ból 2,5Gb marad, na ez a frissítés előtt 1,2-1,4 Gb volt.
S9 -
J&P
aktív tag
-
J&P
aktív tag
válasz csorbajeno #37644 üzenetére
Tuti, erre van egy mondás miért nem tudunk mi férfiak gondolkodni bizonyos helyzetekben, de nem írom le mert kivágnak innen.
-
J&P
aktív tag
Emlékeim szerint anno s6 telómra mindig jöttek a havi biztonsági frissítések, ez most s9 -re nem jellemző, annyira nem hogy az utolsó biztonsági "csomag" január 1.
Értesítő led persze nálam sem jó, biztos rohadt nehéz lehet kijavítani.
(Vagy szoktatják a tulajokat hogy az új készülékekben már nincs is led. )Tudom, ha kell led akkor töltsek le hozzá alkalmazást, nem fogok, javítsák ki amit elcsesztek, hibátlanul működő készüléket vettem nem kis pénzért, elvárom hogy az is legyen, de lehet én vagyok rosszul összerakva.
-
J&P
aktív tag
válasz kiskeni #37472 üzenetére
Én is lassan a cserén gondolkodok, S9-em 2 éves lesz, teszi a dolgát, bár a akku idővel nem vagyok kibékülve, és most a 10-es frissítés hozta magával az értesítő led hibáját.
Persze, az ember majd többett akar elvárni az új készülékkel szemben, személy szerint én hosszabb üzemidőt mint az S9.
Anyósnak vettünk egy A51-et, nekem is nagyon bejön, tudom, tudom, nem egy ligában játszanak, lehet szintet lépek, lefele, de lehet megtartom még. -
J&P
aktív tag
Ki volt, van.Én fogalmaztam félreérthetően, nem voltam elég figyelmes, bocsánat. Tehát, kikapcsolt készüléket feltettem tölteni, mikor már zölden világított a led akkor kihúztam a kábelt és akkor a még mindig kikapcsolt készüléknél felvillant a képernyő ezzel a "jelenséggel" pár másodpercig.
-
J&P
aktív tag
Sziasztok,
S9, feltöltöttem az aksit, kihúztam a kábelt, erre megjelent egy háromszögben egy felkialtójel. Kezdjek parázni????
-
J&P
aktív tag
Üdv,merem ajánlani a kisebb S9-et,két hete használom,én nem vettem észre semmi laggolást,üzemidő is korrekt,persze az én szokásaimhoz,nem játszok rajta,net,e-mail,használom,ennyi,ergo átlagos felhasználó vagyok. Te döntésed melyiket választod,rosszul nem fogsz járni szvsz.
Egyébként én is gondolkodtam az S9+-on,de az nekem is nagy volt. -
J&P
aktív tag
Nyahhhh....nyertem én is egy Airfit Clear tokot a Membersen.
-
J&P
aktív tag
válasz csorbajeno #16991 üzenetére
Így van.A kicsi is jó választás,használom amire való,semmi babrálás,jaaa...a fész van letiltva,AOD nem megy.Az igazsághoz tartozik hogy most van a 4dik töltésen túl,és persze ugyanolyan szokások mellett az s6 edgém sehol sem volt még új korában sem.
-
J&P
aktív tag
Sziasztok!Csatlakozom hozzátok,s9 "az öccskös" lett az s6 edge utódja,eddig minden szuper,tetszik. Megérte váltani. Még az ujjlenyomat olvasó helyét kell szokni,de renben lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest