Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokas
csendes tag
Köszönöm, ez kicsit megnyugtató, hogy vannak pozitív tapasztalatok! Soha nem kellett még szervízeltetnem telefont eddig, ezért személyes tapasztalatom nem volt e téren, csak amiket olvasok!
-
Kiskokas
csendes tag
válasz kelly416 #30565 üzenetére
Ahha... Értem! Köszi az infót! Kicsit rá paráztam, mert pár éve nagyon szidták a TMX-et hasonló dolgok miatt!
Eddig minden aktuális telefonom ph fórumát követtem és nagyon rosszakat olvastam, persze ez azóta változhatott. Én fólia nélkül használom a telót, de eddig semmilyen karc nem volt rajta, legalább is olyan amit szabad szemmel látsz! Remélem nem is lesz, de úgy is át nézem a telót amikor átveszem![ Szerkesztve ]
-
Kiskokas
csendes tag
válasz kiskeni #30563 üzenetére
Nem értelek! Elolvastad amit írtam? Elvittem Pécsre és mondták, hogy nincs helyszíni javítás, mindenképpen küldik BP-re! Csere telefont nem adtak, mert azt mondták, hogy a Samsung vissza kérte mindet és nincs nekik! Ez kicsit bosszantó szerintem! Két hetet mondott a fickó! Amit nem értek és eddig nem is írtam itt le, hogy miért írta rá a lapra, hogy karcos itt-ott a telefon! Három hónapos és végig tokban volt, egy karc nincs rajta, nagyítóval meg nem nézte át.
Majd arra leszek kíváncsi, hogy milyen állapotban kapom vissza. -
Kiskokas
csendes tag
válasz csorbajeno #30535 üzenetére
Reméljük, ha már nem tudtak adni másikat addig!
-
Kiskokas
csendes tag
válasz samu74 #30523 üzenetére
Nem... Kaposvártól elmentem Pécsig, a samsung márkaszervízbe. Kikerültem a szolgáltatót. Sajna oda is kell majd vissza mennem érte. Ez a történet a márkaszervízzel volt! Hozzám ők vannak a legközelebb. Ők csak annyit csinálnak, hogy küldik BP-re! Nincs helyszíni javítás!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokas
csendes tag
válasz csorbajeno #30477 üzenetére
Ettől féltem,de már úton vagyok a telekomhoz!
Köszönöm a segítséget! -
Kiskokas
csendes tag
válasz csorbajeno #30473 üzenetére
Egyáltalán nem! Az irisz megy meg a többi,de az ujjlenyomat olvasó nem!
-
Kiskokas
csendes tag
Sziasztok! Tegnap este frissült az s9 em! Feltettem töltőre mint mindíg,reggel levettem és nem működik az ujjlenyomat olvasó! Volt többször is újraindítás és fr-et is csináltam! A hiba ugyan úgy megvan! Tudtok valami okosat?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest