Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Need help! Lehet, hogy Note 4-ről váltanék a közeljövőben. A tulajoktól kérdezem, hogy mennyire jó ez a lekerekítés, használat szempontjából? Összességében S6 Edge járt a kezemben, tetszett.
Méret szempontjából érezhető a különbség az S7-hez képest? 5,1-5,5", vagy csak inkább a "szélesebb kijelző" miatt nagyobb a teló? Az 5,7" után szimpatikusabb lenne az 5,5.. Vagyis, jobban hangzik. Előre is köszi!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Grafy12 #5124 üzenetére
Nekem nagyon jó a Note 4 mérete is.. Nincs túl nagy kezem van, de simán nyomatom 1 kézzel. Ezért nem nagyon mennék lentebb. Ez az 5,5" elég jól hangzik.
Holnap megyek a Telekom-hoz, meghallgatom az ajánlatot, aztán majd kiderül mi is lesz valójában.
A Telekomos verzió Exynos-os, vagy Snapdragon-os? Vagy izé, itt is úgy van, mint a Note 4-nél, vagyis a független változat Exynos, a szolgáltatós Snapdragon-os?
Plusz, itt esetleg van lehetőség arra, hogy a szolgáltatós teló is független, mint pl. az LG-nél, esetleg néha a Huawei-nél, vagy ez esélytelen kategória?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Silent77 #5129 üzenetére
Hát nem tudom.. Attól félek, hogy annyi lesz a Note 6, mint a Note 5, vagyis ugye egy S6 Edge S-pennel.. Drágábban.. Annyit nem ér pluszban.
Ezért kérdeztem a méretet, hogy mennyire érezhető a különbség, mert ha nagyon, akkor lehet marad a kerekítés nélküli megoldás, vagyis a sima S7.. Mert akkor nem erőltetem drágábban az Edge-et. Megnézem majd mindkettőt, aztán meglátjuk. Az a baj, hogy Nekem tetszik ez a lekerekítéses téma.
@norbi93: Értem, köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jose999 #5138 üzenetére
Kicsit ennél macerkásabb a helyzet, mert lehet, hogy Magenta 1-es csomaggal összerakva intézzük majd, és ehhez bent kell lenni mindenképp személyesen.
leslien: Ez jól hangzik.. Csak, mikor.. Plusz a bejelentéstől számítva mire még a boltokba kerül.. Agyaltam i6+ tepsin is.. De az valahogy nem.. Említették, hogy a 8mp-hez képest jó a kamera, de a Note 4 kamerája Nekem betette a mércét.. Plusz itt már a camera 2 api miatt is sokkal jobb a helyzet.. Van pár jó kamera alkalmazás, amivel ez kihasználható... Ezért is maradnék az S7-nél..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #5152 üzenetére
Ha ez fennáll, akkor nem köteles visszavenni az eladó.. A lényeg, hogy lényegében sérülésmentes állapotban kell visszaadni.
Mondjuk ez telónál gáz, mert ugye szinte mindent számolnak.. Fejhallgató csatlakozásának számát..stb.. De ettől, ha lényegében patika állapotú, akkor ha neten vásároltad, elállhatsz a vásárlástól 14 napon belül.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz james008bond #5207 üzenetére
Hogykell? Bár telóm nincs.. Még.. De még, lehet.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, barátkozunk.
Még van 1 hetem a váltásig, de addig is ismerkedünk, barátkozunk. Fura ez a hajlított dizájn, de, tetszik.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz leslien #5259 üzenetére
Fura, szerencsére ez így nem sokkal kisebb, de azért kisebb, keskenyebb. Szerintem nehezebb is.
A szoftver a 6.0-val sokkal jobb, gyorsabb, gördülékenyebb.. Bár mivel még nem tudtam frissítani a Note 4-et, így ez nem mérvadó.
Az Edge funkciók tetszenek, bár még nem tudtam túl sok mindent kipróbálni.
A "villogás", csak úgy jön elő, ha lefordított készülékkel érkezik az értesítés? Vagyis mondjuk úgy hívnak? Vagy, úgy nem működik, ha mutatja az órát a "szélén"?
Koppintós feloldás itt sem lett még?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz james008bond #5396 üzenetére
Gyári tokból van erre valami olyan, ami nem kinyitható/kutyanyelves.. stb? Valami ilyesmi? Nekem a Note 4-en ilyen van szürkében, nagyon jó, imádom még mindig.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #5430 üzenetére
Nekem a gyorstöltés annyira nem fontos. Az már elég, hogy nem kell pakolgatni rá a kábelt mindig.
Megvárom a tokkal az infót, aztán meglátom a továbbit.Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SütiGTi #5460 üzenetére
Sok beállítást is visszatölt amúgy.. Legalábbis a Nótát nem nagyon kellett piszkálnom, amikor visszaállítást csináltam. Persze átnézem úgyis, meg minden, de szinte minden megvolt.
Megrendeltem a Wless töltőt (a kisebbet - EP-PA510BBEGWW). A tokból sajna nincs, jövőhétre ígértek választ.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megrendeltem a fekete clean cover-t, ~5.500 Ft-ért. Ennyit Nekem megér.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha megjön a gyári samsung, vagyis a EP-PA510BBEGWW akkor majd megnézem, hogy mennyit cibál ki az USB-ből...
Utána mondjuk a monitor-ba tervezem kötni, valszeg onnan fogom használni, mert másra amúgy sem használom az abban lévő USB hub-ot. De elvileg 1A-t tud.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz xabolcsy #5635 üzenetére
Mindegy, hogy mennyi van ráírva, valszeg nem annyival tölt.
A Note 4-nél a gyári fejjel, nem gyors töltéssel általában 1-1,5A körül mértem. Szal, valszeg közel sem azonos áramerősséggel tölt a kettő, attól függetlenül, hogy mi van ráírva.
Ugye a Wless-nél ezt kicsit necces kimérni, de a felvett ampert esetleg ott is ki lehet mérni, de lehet, hogy van kis veszteség a töltésnél. Ezt sajna nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Német DBT romot használ valaki?
Note 4-nél bejött, gondoltam itt is maradnék majd ennél a változatnál.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Indításkori SD kártyás értesítést meg lehet szüntetni valahogy?
Az első 2-3 töltést kábellel kapja a teló, utána tesztelem a kis wireless töltőt.
"Hivatalosan" is átköltöztem Note 4-ről.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Hikvision #5892 üzenetére
Múltkor kérdeztem épp, hogy valaki használ-e DBT romot.
Mivel ez 4 vagyis 5 fájlos, ez felmegy PIT nélkül is?
Én most belaktam a gyári T-s romot, megnézzük, hogy azzal mi lesz, ha szórakozik, akkor megy fel a DBT.
OTA-n feltoltam a frissítést, majd kapott egy wipe cache-t plusz factory reset-et.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit fura ez a clean cover, hogy a teló széleinél magasabb a tok mint a teló maga, ahogy "ráfog" a telóra, de ettől függetlenül tetszik.
A hátuljáról nem veszem le a fóliát, bírja amíg bírja.Maga a teló gyorsabb mint a Note 4, bár ott még nem volt 6.0.1, így nem annyira jó a viszonyítás. De mivel családon belül maradt a teló, össze fogom tudni hasonlítani őket.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vízállóságot ki, hogy-mint tesztelte? Vagy másképp kérdezem, volt közöttünk olyan bátor, aki tesztelte?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz heidrich #5945 üzenetére
Hm, ez jó hír. Na majd lehet teszek vele egy próbát valamikor.. Előtte persze biztos ami tuti megnyomkodom a sim tartó "rekeszt".
@pohár: Azért ennyire intenzív hatásnak nem tenném ki.
@vadászcsiga: Nekem is megvan a sima, de még nem próbáltam ki, vagyis csak ráraktam a telót, és konstatáltam, hogy tölt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #5950 üzenetére
Nekem a sima fekvő (nem gyorstöltő) ~5k volt.
A termálvizet szerintem inkább ne.
@Grafy12: Köszi! Pont úgy vagyok ezzel Én is mint vadászcsiga, hogy eddig mindig óvtam a víztől a telóim, ez meg akár kaphat is, csak utána hagyni kell kiszáradni a csatlakozókat, és a hangszórókat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT4, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 6 44mm Kék Használt/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3756/
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest