Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ferenczi Áko #41144 üzenetére
Jam közben mondta már más is ezt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #37777 üzenetére
Igen? Akkor ez a DQF3 lenne?
Őő.. Amit Ő linkelt, az FXXS1DQGK, Nekem pedig FXXU1DQFF van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az elmúlt időben vett már valaki lens cover-t? Most ilyen ~20k körül beszerezhető, 2 lencsével.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Alonso69 #35915 üzenetére
Nekem ilyesmit a stock telekom rom is tud, úgy, h gps wifi/3G/4G megy 24/7. Ez mellé tud 3-4 óra kijelzőt, átlagosan, és ez mellé 2 nap üzemidőt, ha kicsit kevesebb a kijelzőidő, akkor lehet, hogy 3 napot.
Ha nem csinálok semmit, csak böngészek, akkor 4-5 óra is belecsúszik, de akkor a nap végén biztosan tölteni kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #35905 üzenetére
Szerintem nemszámít, főként ha a knox rendben van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amennyiben be van kapcsolva az adattakarékos üzemmód, azt a kört a plusz jellel a közepén, hogy kell értelmezni?
Most került nullázásra az adatforgalmam, de ugyan úgy a kör negyede tele van.. Vagy ez csak így néz ki, és nem változik? Köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ferenczi Áko #34707 üzenetére
Kipróbálom, köszi a tippet!
Mondjuk közben már hazajöttünk, de máshol majd megnézem.
8MP képet, és FHD videót tud, megnézzük majd, hátha.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy lehet megoldani, hogy víz alatt ne hulyuljon meg a kijelzo?
Eleg zavaraso, hogy nem nagyon lehet semmit csinalni mert ugy érzékel mintha érintő lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez olyan mint a Note4-nél ugyan ez a helyzet annak idején.. Ott is ezt 1 valaki megnézte, aztán mindenki azon kattogott, hogy megáll a jegyzetcetli a kijelző és a keret között.
Persze, ott van, de a kérdés, hogy ez most akkor mióta ilyen? Mert simán lehet, hogy a kezdetek óta ilyen, csak most néztél rá, és hopp, ez ilyen..
Én is csak ezért mondtam, hogy kicsit érezd az iróniát a másik oldalról, hogy lehet, hogy csak sokkal rosszabb lesz, ha beadod, mert ehhez innentől ígyis-úgyis muszáj szétszedni a telefont, ami ezeknél sajnos nem épp a legjobb. Bár már kiderült, hogy szerviz után is általában vízálló marad a telefon, de akkor is..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, őszintén szólva, helyben nem tudom mit szólnának hozzá, ha bevinnéd, és ledemóznád, hogy:
"hát figyu már, itt eddig megy be a papírlap, itt meg csak eddig, de amúgy semmi gond, nem ázik be.."
Szal érted.. Most ha be is viszed, ha most jó, szétszedés után benne van a pakliban, hogy lehet, hogy rosszabb lesz.. Én nem bántanám.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bandi0000 #32881 üzenetére
Hát, mint mondtam korábban, ez lassú töltő, szal sokat nem kell tőle várni. Nekem 1A-s fejre van rátéve, így szépen lassan eltöltögeti.
Kábelen gyorsabb, még gyorstöltés nélkül is. De mondjuk Én nem is arra vettem, csak néha praktikusabb erre tenni, mint pakolgatni a kábelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #32825 üzenetére
Hát, a Note 4-ben nagyjából 3 éve 24/7 be van kapcsolva a wifi. Nálam ment 1-1,5 évet, tesómnál is lassan több mint 1 éve van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #32738 üzenetére
Pedig, elvileg annak ott kell lennie. Most így tudtam gyorsan prezentálni, hogy gyorsan kerestem videót, ahol látszik:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #32730 üzenetére
Mivel nem vagyok "profi" fotós, így nem adnék tutorialt, Én szépen el szoktam kezdeni állítani az iso-t és a záridőt, és megnézem mi jön ki belőle.
Érdemes vele elszórakozni. Én így csináltam.
Ez este, és nappal is simán járható út.
Ő..ha ráböksz a kijelzőre, hogy hol legyen a fókusz, megjelenik a csúszka.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Akidobos74 #32643 üzenetére
Jah, akkor bocsi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
balintka #32588 üzenetére
Ha jól emlékszem Nekem csinálta ott is. De ebben már nem vagyok biztos. Update után még pár hónapig használtam reset előtt, akkor is ilyen volt, az biztos.
Ő, nem azzal függ össze, hanem amikor "hálózatot vált a teló", vagyis wifiről vált mobilnetre, vagy vissza, akkor nem csatlakozik vissza az app, bár van amikor azt mutatja, hogy nem csatlakozott, közben mégis megy, de van, amikor nem.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #32584 üzenetére
Eszköz karbantatása->eszköz biztonsága menüpontban található.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #32578 üzenetére
Ez valami Intel nem tudom mi.. Nem próbáltam még meg engedélyezni.. Nem tudom ér-e valamit vagy csak erőforrást fogyaszt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Akidobos74 #32562 üzenetére
Amúgy, ilyenkor nem muszáj mindig a feloldógombot megnyomni előtte, elég lenyomni a home gombot úgy, hogy rajta tartod az ujjad.
Ha nem volt szándékos, akkor so sorry. (feltéve ha saját videó)
Más, ezt a virusirtónak nevezhető valamit használja valaki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Parallaxis #31819 üzenetére
Reset előtt megnéztem, be volt kapcsolva, és volt mentés is, reset után semmit sem állított vissza innen.
Vagyis, de, valószínűleg az alkalmazásbeállítások innen jöttek, gondolom Én. De semmi más. Sztandard beállítások, üzenetek, híváslista nem jött vissza.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
*Ropi* #31803 üzenetére
Nekem sincs root, nem is kell neki.
Erről lenne szó.
Régebben külön volt call log backup and restore része is, az az alkalmazás is létezik, de ez ment egyben.
Én reset/romolás előtt mindig ezzel backup-olok, szépen visszatett mindent.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy érdeklődő kérdés.
Ahogy csaktlakoztattam a gear-t reset után újra a telóhoz, a wifi ikon mellett volt egy szintén wifi szerű ikon, csak "jobbra-balra" mutatott rajta nyíl, és nem fel-le.. Ez milyen ikon volt? Azóta sem láttam. Előtte sem láttam soha.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #27925 üzenetére
Maga a hardver valszeg kevesebbet fogyaszt akkor. Mivel kevesebb pixelt kell a kijelzőre tolni.
De, szép teljesítmény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
korimv6 #27832 üzenetére
Én véletlen jutottam el ide, utána kb. 15 percig nyüstöltem, hogy hogy volt, de rájöttem. Csak azért kérdeztem erre rá, hogy vajon ez eddig is így volt-e, vagy ez is újdonság. De akkor valszeg új.
Az akku menüpontot hol találom, ahol a kijelzőidő ...stb, stb van? Egyszerűen nem találom..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Akidobos74 #27814 üzenetére
Jaja így van. Nem tudom, hogy 6.0-nál volt-e ilyen, de nem találkoztam ilyennel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, első blikkre megúszta a rendszer az update-et nugátra. Használom pár napig, meglátjuk milyen lesz. Ha élhető marad, akkor pár hétig marad, ha nem, akkor gyalu lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spanglee001 #27762 üzenetére
Ha be volt állítva, akkor ha hozzáadod a fiókot, akkor meg fogja kérdezni mely alkalmazásokat szeretnél visszaállítani.
Persze ezen kívül, hogy az alkalmazások felhőben tárolták-e a beállításaikat, mentéseiket, ezt nem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #27759 üzenetére
Öhm izé.. Alapjában véve, ha nyomsz egy gyári beállítást a telóról, ugyan úgy recovery-be lép be, és ott csinálja meg a resetet, és a cache törlést.
Ettől függetlenül általában Én is recovery-ből szoktam, de nem mindig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spanglee001 #27752 üzenetére
Nem szükséges, de nem árt, mert lehetnek anomáliák.
Igen, ajánlott, sőt ÉN az összes android-hoz kapcsolható mappát törölni szoktam a kártyáról.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Töltődik OTA-n a telekomos update. ~1.4GB.
Meglátjuk mi lesz belőle.. Jó lenne ha a hétvégét kibírná reset nélkül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gyanítom Én is.. Bár lehet, hogy ha lesz időm majd megcsinálom a mentéseket, csak kicsit körülményes visszaállítani mindent.. Mondhatni eléggé körülményes lenne most a váltás. lehet, hogy akkor várok még egy kicsit. Bár lehet, hogy addigra lesz OTA-s update is.
Amúgy erről jut eszembe, nem úgy volt, hogy 7.0.1 vagy 7.0.2 fog érkezni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A (ha jól láttam) 4 file-os UK 7.0 repartos (edge)? Gyári romom van, lehet rátolnám, de most még nem csinálnék FR-t, mert van pár dolog ami miatt most még nem kéne.. Pár nap, max 1 hét múlva már megoldható lenne, de max addig használnám úgy. Vagyis, ha felmegy odin-nal, csinál reset-et, vagy sem?
@Parallaxis: Nekem ehhez nem kell nougat, most is van ilyen, bár lényegében csak 2 helyen, ebből az egyik a munkahelyem. Viszont Én is 4G-n használom a telót. Vodafone hálózat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #15699 üzenetére
Gondoltam, viszont legalább nem fog fájni, ha véletlen 1 hét után mégis leesik, vagy legyűri a víz.
Ami tetszik, hogy simán elfér a clean cover mellett, és az sem gyűri fel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ismerősöm rendelt Nekem egy fóliát kintről, kemény 1000 Ft volt, elő+hátlapi.
Szépen sikerült felpakolni, a clean cover nem gyűri fel. Linket sajnos nem tudok adni, mert csak megkértem, hogy intézze el nekem.
Kicsit érdekes a színe, vagyis fényre kicsit szivárványszíne van a fóliának, de ennyi belefér.
Meglátjuk mennyit fog bírni egyáltalán.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Olvastam, lehet megnézem majd ezt is, köszi.
Hát ezek szerint sanszos a hardveres limit, sajnos.
@gerner1: Elírtam igen, bocsi.. A kérdés arra vonatkozott, hogy tud-e valami app 10MP-nél hosszabbat.
@tepenzed: Masszív nyomkodással 5-6 óra kijön az S7E-ből is, persze attól függ mit csinálsz..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van olyan app/tud valaki olyat, amivel több mint 10mp-s záridőjű képet lehet csinálni? A gyári kamera app is 0mp-t tud, AZ Camera-t néztem, abban is csak 10mp van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
600700 #12881 üzenetére
Miért olvassak utána?
Itt van a telefonomban a memóriakártya, vígan videóztam már vele többször 4K-ban.
Arról már nem beszélve, hogy közel sem lesz ekkora bitrátával rendelkező a 4K-s videó..
Sőt, erre lapot húzok, volt olyan, aki jelezte, hogy GoPro-val videózott/videózik ilyen kártyára 4K-ban, minden gond nélkül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
600700 #12872 üzenetére
4K-ra a standard Narancs Samsung EVO is bőven elég.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megvolt az első érdekes megmozdulása a telefonomnak.
Nyomattam a Rayman adventures-t, de nem is régóta, kb. 5-10 perce, majd egyszercsak csontra fagyott a játék, majd pár mp. után kikapcsolt a telefon.
Utána semmi, sekép, sehang, nem reagált semmire, töltőre sem... Majd, hangerő fel-le+home+bekapcs gomb nyomva tartásával elindult.
Nem nagyon tudom hová tenni a dolgot, hogy vajon miért történt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #11432 üzenetére
Google nevű alkalmazás, hogy pontos legyek, ami ugye a Google keresőt indítja el a home gomb hosszanti lenyomásakor.
Vagyis, most épp hiába engedélyeztem, nem történik semmi.. De asszem azért, mert külön kikapcsoltam, hogy ne induljon el lenyomáskor. De már nem emlékszem, hogy hol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #11429 üzenetére
Jah igen. Mondjuk Nekem le van tiltva, és így sem dob hibát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #11314 üzenetére
Nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest