Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz gixxer-tomee #5476 üzenetére
Vedd meg nyugodtan ez most a legjobb telo.
A kamera torzitas senkit nem erdekelt aki nem kereste a kakan a csomot mert annyira fenyeros es gyors a cucc hogy abszolut nem izgat hogy fel meterrol fenykepezve a csempet itt ott hullamos. Kirandulni voltam vele hidd el no para.
Sebesseg messze verhetetlen akkuido szinten kiraly.A kulso szep megmunkalas szep..minosegi erzetet ad.
Nem akarlak rabeszelni mert iden eleg nagyot dobott minden gyarto de regi androidoskent azt mondom ez most igen jo lett.
-
nagyúr
válasz gixxer-tomee #6132 üzenetére
Hol a problem?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
sultansmith
senior tag
nagyon csaloka, ugyanis az itt olvasható kommentek nagy része a problémás kissebbség.
Nekem megjelenés óta vaj meg, power usernek tartom magam, de amin itt feszengenek az gyakran generált probléma, vagy azóta már javították. Kockás lapokkal volt teli vagy 40 oldal, de annak sem volt értelme, és a hiba nagy mértékben fokozódott.
én szeretem ezt a telót, jelenleg a piacon nincs jobb, és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem szubjektumból adódik, rengeteg szám igazolja ezt.Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
vadászcsiga
félisten
Apróságok. Egy iphone-al több gond van. Olvass csak bele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz gixxer-tomee #6141 üzenetére
Mindegyik márkánál bele tudsz futni ilyen készülékbe. Azért csalóka egy ilyen fórum mert csak azok írnak be akiknek gondjuk van. Akinek semmi baja a telefonnal, nem fog beírni hogy nekem minden stimmel bár néhányan megpróbáltuk mert nálam tényleg semmi komolyabb gond nincs de ez nem hír értek úgyhogy le sem szarnak
-
james008bond
őstag
Én pl pont akkor foglaltam be egy készüléket, amikor elkezdték a kamerát szidni. Csempéket és kockás lapokat fényképeztek és azon görbületek voltak. Azóta ezt a legutóbbi frissítéssel korrigálták. Amúgy a sok jelzett probléma ellenére megvettem.
Még a "gagyi" kamerával, azaz a frissítés előtt készült pl ez a kép. Döntsd el magad, hogy tényleg annyira szar a kamerája?
Ujjlenyomat olvasóval semmi probléma. Csak megfelelően kell " megtanítani " a leolvasó szoftvert az ujjlenyomatod felismerésére. A legtöbb probléma meg nem a gyári felület használatakor merült fel.
Az akkumulátoridő nálam eddig tökéletes. 2 napot erőlködés nélkül elmegy, úgy hogy mobilnet/wifi alvásidőn kívül megy+BT. Ilyenkor min 4 óra SOT összejön. De ha nyúzom is még 1 napot kibírt, 6-7 óra SOT.
De a döntést neked kell meghozni.
Azért bármiyen telefonnál nyilván ki lehet fogni hibás darabot, ez sajnos benne van a pakliban. Ezért kell hivatalos garanciával venni egy ilyen árú készüléket. Szerintem.
Nálam egyedüli kritikus probléma, hogy eddig kb 1 hónap alatt ha jól emlékszem 2x volt olyan, hogy nem indított hívást, csak repülőmód ki/bekapcs után, de közben én hívható maradtam. És 1 alkalommal a kezemben indult újra. Csak az objektivitás miatt.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem most HR után nem merül, mint a balta, egyelőre jó, de már ez is idegesítő, hogy egy 200 ezres szarnál háerezni kell, mert egyik pillanatról a másikra behülyül, úgy, hogy előtte nem lehet csinálva semmi, nem lett telepítve etc...bármi, ami miatt gondolkodhatnék, hogy mi lehetett elbaxva rajta. Csak az egyik éjjel öntudatra ébredt és eldöntötte, most merülni fogok...
Szerintem a fényképezője jó, de én úgy sem mobilos izéket használok erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Másfél hónap elég erős felhasználói módban való tapasztalat után bátran ajánlom ezt a telefont. Összességében ez a legjobb eddigi készülékem, nagyon megszerettem, ezelőtt az összes telefonom közül három-négy darabra mondanám ugyanezt (Nokia 6600, E66, E6-00 és Samsung Galaxy Note 3).
-
james008bond
őstag
válasz gixxer-tomee #6165 üzenetére
Köszönöm :-)
Amúgy ez és az előző, S6E+ az a két telefonom, amire azt mondom, tökéletes ( a korábbi telefonjaimhoz képest ). Azt és úgy tudja, ahogy egy ilyen készüléknek tudnia kell.
(#6166) mflex :
Hány millió darabot is adtak el már 1 hónap alatt? Hányat gyárthattak már le? Ha csak 1 % a meghibásodás...persze, ha pont nálad, nálam...Mondjuk én most így vagyok a Gear S órámmal. 3, hete szervízben.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Steam Deck
- Milyen széket vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch 6 44mm Kék Használt/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3756/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest