- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga #496 üzenetére
Jól írtad be? Lehet is másolni a számot vágólapra, úgy tuti nem téveszted el.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga #496 üzenetére
Akkor az nagyon csempeszaru....
)))
-
Reverting
őstag
Note 5 topikban epp aktualis...
Kinek honnet valo a teloja...
Enyem Terrafone kb 1.5 honapja 64.500ft. ingyenes hazhoz szallitasal...
Szerbia
-
-
Archttila
veterán
válasz
kazsmerlaca #479 üzenetére
Nem vennéd meg nekem is?
(#478) 30z.Samu
A ROM illetve kernel azért kicsit több mint egy Launcher csere.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610 #486 üzenetére
Újratelepítettem, sőt a beta-t is próbáltam. Érdekes, hogy ha a névjegyet akarok csak kitenni azt kiteszi, csak a közvetlen tárcsázást nem.
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610 #484 üzenetére
Engedélyezve van. Minden engedélyt megadtam a Nova-nak (rendszergazdait is). Mielőtt valaki firtatná: igen, vásárolt az app.
Több éve használom különböző készülékeken, de ilyen problémával még nem találkoztam. -
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Tegnap vettem át az új RN7 készülékeket. (Már volt egy, de az hibás volt). Kérlek segítsetek mert nem tudom hogy lehet visszatölteni az alkalmazásaimat. Multkor simán minden visszament, jegyzeteimmel együtt. Mit nem csinálok jól? Köszi
-
Gloob
addikt
válasz
kazsmerlaca #479 üzenetére
EU-s adószámmal. Azt azért tedd hozzá.
-
Archttila
veterán
Amikor 2017-ben megvettem a Note 4-et akkor azonnal ment fel a Resurrection Remix. (nagy FAN-ja voltam akkortájt
) Ezt kb egy évig használtam amikor is jött egy EDL mode-ban ragadó issue-m amiből a visszaállítást követően valami oknál fogva (időhiány a gyerek miatt és valami céges dolog is volt már nem emlékszem pontosan) szóval full factory image után fent hagytam a MIUI-t pár hónapig. Tetszett, (különösen az üzemidő) és nem volt vele úgy különösebb bajom de valahogy nekem annyira zárt és korlátozott lett egy idő után (és hiányzott a részletes testre szabhatóság is) szóval jött az AEX és egy Englezos Kernel
amivel nagyon elégedett vagyok.
Egyelőre MIUI-val fogom használni az új telefont, aztán meg majd meglátjuk
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Úgy döntöttem a méltán népszerű Note 4 után ismét egy Redmi-t veszek méghozzá a Note 7 személyében.
Szóval a kérdés már csak az, hogy honnan érdemes most megrendelni ezt a telefont hivatalos, lehetőleg 2 év garral, maximum 60K környékén?Előre is köszönöm!
-
KubanitoS
veterán
Az mégis mitől lehet, hogy gcam-mel fényképezve a képek minősége szinte ég és föld a gyári fényképezőhöz képest? A hardver ugye adott, elvileg nem lenne szabad ekkora különbségnek lenni csak azért, mert más a szoftver.
-
30z.Samu
félisten
Egyik vevőmnek szintén Note 7-ese van, de neki a Global ROM van, nekem EU és a verzió szám is különbözik, neki 10.5.3 van azt hiszem. Jól gondolom, hogy ez is számít, hogy ki hogy kap update-et?
-
Crvsh3R
senior tag
Aki Nova Launchert használ attól kérdezem, hogy közvetlen tárcsázásos parancsikont sikerült valahogyan kitennie a főképernyőre?
-
30z.Samu
félisten
válasz
vadászcsiga #454 üzenetére
Gondolom magához a témához biggyesztettek be egy csengőhangot, hogy kerek legyen a történet. Külön csengőhang kategóriát eddig én sem találtam.
-
vadászcsiga
félisten
Érdekes ez a témák app. Ha rakeresek valamire, képek és témák mellett felhoz egy-egy csengőhangot is, de maga a hang kategória sehol nincs, vagy nem találom.
-
cerka
csendes tag
válasz
kormi0312 #449 üzenetére
Szia!
A hotspotot nem tudom sajnos, esetleg ki lehet probalni hogy a regiot atvaltod EU-n kivuli orszagra.
Ha a gyari launchert szeretned hasznalni, akkor a xiaomi.eu ROM tamogatja az 5 ikont, azon kivul csak masik launcherrel oldhato meg. A POCO launcher nem rossz ha szereted a gyari ikon packot, en nova-t hasznalok. -
novinyul
veterán
válasz
vadászcsiga #450 üzenetére
Na ez nekem is feltűnt, szerintem 1-2 óra kijelző idővel kevesebb. Viszont a hangminőség azért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest