Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Ennyi erővel be lehet perelni minden olyan fejlesztőt, és céget, akik tönkretették a Blockbuster hálózatot. Ami ugye a mai napig létezik, ahogy kiskereskedelem is.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
bambano
titán
kezdésnek jó
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Carasc0
őstag
Hiába támadják, sajnos soha nem fog megszünni.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
akaido
addikt
A "Fradi" nem viccel, ismét "bajnok" akar lenni...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
törölt tag
Azért merem remélni, hogy aki a megszűnésében reménykedik (ahogy én is), az (már) nincs is fenn.
-
törölt tag
Akkor be kell lépni, és törölni rendesen (nem felfüggeszteni csak, hanem végleges/permanently delete). Nekem sikerült, értesítőket már onnantól nem küldtek, hogy rányomtam a törlés gombra, aztán 30. nap után már visszacsinálni sem lehet, ezt ki is próbáltam - biztos, ami biztos, nem rögtön a 31. napon -, így van-e, és bár meglepő, de így.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Kötelező bármelyikre is regelni? Szar? Nem tetszik? Ne használd. Nincs regem egy közösségi oldalon se, és tök jól megvagyok. 1 éve még volt, gondolkoztam minek ez nekem, és töröltem magam. Nem értem a szarozókat. Nem tetszik, ne használd. Ennyi. Akinek tetszik használja, miért zavar az téged?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
South Velen
addikt
Azt a sorozatos
bűncselekményttársadalmi munkát, amelyet a FB elkövet, sohasem tudják majd megfelelőenmegtorolnimeghálálni .Az már hagyján, hogy a PM-eket is megkapják a 3. felek, de most párszor kitapasztaltuk ismerősökkel, hogy az alapján is dob be reklámokat, amit sehova sem írtunk le, sem cookie alapján nem követhette le a FB, csak élőszóban beszéltünk. A mikrofont is figyeli már, dehát miért is ne tenné!
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Azért elég nehéz ezt megoldani, mikor sajnos munkahelyi féloffisöl csoportok is messengeren futnak sokszor....egyetemi csoportok meg szinte kivétel nélkül FB csoportban.
Lényegében köteles vagy regisztrálni, nem tudsz egy fecskeként nyarat csinálni, meg aztán más szolgáltatók is kémkednek (persze azért vélhetően nem olyan pofátlanul, mint Cukiék.)[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
Lassan ideje lenne "bezárni" ezt a fertő közösségi hálózatot, szolgálhatott volna "magasztosabb" célokat is, sajnos egy trágy@domb maradt (annak is indult), köszenhetően a tulajdonosi körnek.
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
A fő gond az, hogy koppra minden adatuk megvan rólad, attól hogy nem vagy regelve.
Én tavaly regeltem 20 éves netes múlttal, és olyan szinten beajánlott mindent, hogy majd leestem a székről.
szóval:
A. Beregelsz -> cukorberg köszöni az adataidat
B. Nem regelsz, mennyenek a zannyukba -> cukorberg köszöni az adataidat.Egyébként ezt az adatvédelmi bizottságot sem értem, most a fészbúk saját maga fogja megvédeni az adataidat saját magától? Aham....
Képzelt párbeszéd:
-A Cambridge 2 Anal kérné a friss adatokat!
-Ilyet nem lehet!!!
-Oké akkor nem adjuk ki.Na akkor hogy oldjuk meg? -
atike
nagyúr
Lesz itt bármi bírságnak, ejnye-bejnyének valaha is bármilyen tényleges hatása...?
-
Bennyboy
őstag
Nem lesz. Sajnos ezek a nagyvállalatok már régen a törvények fölött állnak. Most kaptak egy kis büntit. Mit számít? Ez nekik apró pénz. Az eladott adatokból röhögve kifizetik, kicsit meghúzzák magukat és minden mehet tovább. Lassan a tökükre kéne már lépni mert vicc, h bármit megtehetnek. Az csak hab a tortán, h mennyit adóznak. A gugli meg a másik fele.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
nyisziati
veterán
...és már megint a jó öreg
"utálom a fércbúkot, meg az összeset, nem is vagyok regelve, csak ücsörgök a sötét szobában egy ananászos pizzával meg egy kólával és fröcsögök minden ellen, ami kimozdítana innen". Uncsi. -
törölt tag
válasz nyisziati #31 üzenetére
Alaposan túltoltad. Magad sem vagy különb...
Vagyunk néhányan, akik a közösségi hálókat mellőzve is teljes életet tudunk élni. Kérlek, fogd vissza a fröcsögést és a degradálást, mert nem igaz, amit átgondolatlanul írtál.
Gondolkozz el, mennyire voltál korrekt; vajon érdemes-e így nekimenni számodra ismeretlen embereknek?
-
Apollyon
Korrektor
Mondjuk azért kell hisztizni, mert a tudtod nélkül is gyűjt rólad adatokat a faxbúk. Aztán azért is kell, mert akkor is ezt teszi, hogy ha te önként nem is regisztráltál soha fiókot. Az is elég jó hiszti ok, hogy begyűjtött adatokkal pedig nem tudni mi történik, mire használják fel a te személyes adataidat meg még pár milliárd másik emberét, aki internetezik, anélkül, hogy valaha elfogadott volna bármit is a faxbúktól.
Azt hiszed, hogy a regisztrált fiókodat, mert te úgy gondolod, hogy törölted, valóban törlődött, az összes adatoddal együtt? Vagy csak számodra (meg sima user jogokkal rendelkezőknek) nem érhető el?
Szóval amit te hisztinek nevezel, az valós probléma. Aztán a hírben közöltek se piskóta, pl.: "az igazságügyi minisztérium fogyasztóvédelmi testülete újabb eljárást kezdeményez a Facebook ellen, melyben azzal vádolják a céget, hogy a vállalat megsértette a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) egy 2012-es rendeletét, amellyel megtiltották nekik, hogy hamis tájékoztatást adjanak a felhasználói adatok védelméről."
Plusz még ki tudja mennyi disznóság van a fb körül, ami nem nyilvános...
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sfdrakex
nagyúr
Azokkal az adatokkal amit rólam tudnak, azt tesznek amit akarnak. Majd felköszöntenek a szülinapomon? Vagy néhány nyaralós, kirándulós képemet nézegetik? A címemre küldenek ajándékot? Trackelik a havi 8-10 ezer kmt amit vezetek és látják hol mennyit állok? Legyen. Mi bajom lesz belőle? Meglátják hol mit kommentelek? Megkeresnek lelőnek? Kicsit túl van ez parázva. Az se zavar ha a napi 4-8 óra telefonálásomat lehallgatják. Akit zavar mindez. Dobjon el mindent, és költözzön be valami afrikai dzsungelbe.
-
Apollyon
Korrektor
Te elvárod, hogy azért, mert te lemondtál a privát szférádról, mondjon le más is, azért, mert neked így kényelmes és/vagy leszarod.
Szerencsére nem te fogod eldönteni, hogy mások mit gondoljanak a saját magánéletükről.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #39 üzenetére
Mit csinálnál vele? Elárulnád valakinek, hogy rákerestem, elektronikai cikkekre? Vagy elmondanád hol nyaraltam, hova járok fagyizni? Milyen autók érdekelnek. Hogy 3 fiam van? Mire megy ezekkel az adatokkal valaki? Küldene mailben rám szabott reklámokat? Felhívna pár telemarketinges?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #41 üzenetére
Basszus, írjátok már le mi a szar az amit egy átlag ember ennyire félt. Mindenki osztja az észt, de mi a faszt féltetek ennyire, hogy kiderül? Zárjegy nélküli cigit szívsz? Lopod a szalámit a tescoba? És ezeket leírod a gépeden fájlba? Kokainnal kereskedsz, és mailben üzletelsz, vagy mi a szar az amiből bajod lehet ha kiderül? Nagy cégeknek vannak titkai, pár embernek is, de a legtöbb átlagember mi a szart félt?
-
Apollyon
Korrektor
Mi a biztosítékod arra, hogy ismeretlenek által birtokolt, ismeretlen földrajzi lokációkon elhelyezett szerverekre feltöltött adataiddal nem fognak visszaélni? Mi a biztosítékod arra, hogy nincs semmilyen olyan metaadat rólad, amivel kárt tudnak neked okozni, bárki is szeretné azt pl. megvásárolni?
Nem csak reklámokról van szó. Miért kellene a fb-nak a mikrofon, a kamera vagy egyéb, telefonba épített szenzorok által rögzített adatoknak tartalma?
Plusz, nem egy személy adatairól beszélünk, hanem százmilliók, vagy inkább milliárdnyi ember adatairól. Mi a biztosíték arra, hogy ezen emberek adataival nem fognak visszaélni, a jövőben sem?
Vajon miért érte meg egy olyan infrastruktúrát kidolgozni és kiépíteni, amely ennyi ember ennyi adatát 7/24 logolja, rögzíti, tárolja – mindezt ismeretlen körülmények között?
Valóban biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy ilyen gigantikus mértékű, hivatalosan ismeretlen célú, korlátlan adatgyűjtéssel szemben – amit a többség tudta nélkül, akarata ellenére tesznek meg – soha, senkinek nem fog belőle hátránya származni?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sfdrakex
nagyúr
Mi bajom lehet belőle ha megtudnak rólam mindent? Értem, hogy bajom lesz belőle. Mi? Komolyan magyarázzátok már el. Hülye vagyok, nem tudom. Azt értem, hogy a kereséseim alapján célzott reklámokat kapok, ennek még örülök is, nem barom reklámok jönnek, hanem olyan ami érdekel.
De ugye ez nem gáz, de szerintetek visszaélnek az adataimmal, rendben, így tesznek, de pontosan mit csinálnak?
-
törölt tag
Pl. félrelépés. Csórikám üzen asszonynak, hogy bent marad túlórázni. Fb-nak elég csak azt látnia, hol is zajlik valójában a túlóra. De akár még le is hallgatja telefonon keresztül az aktust.
De amúgy, ha csak nézelődsz a neten, feltöltöd a képeidet, már abból képesek lesznek a jövőben egy kész személyiségmodellt felállítani rólad. Álláskeresésnél nem feltétlen könnyíti meg a dolgod, ha eleve esélytelenül kopogtatsz egy cég ajtaján, mert a fb-tól vett infók olyan súllyal számítanak majd.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #47 üzenetére
Tehát a fb rájön, hogy félre lépek, és a bizonyítékokat eladja a feleségemnek pénzért? . .. 🤣😂😆
Akinek annyi esze van, hogy akkora faszságokat tesz fbre, amivel megszívatja a saját munkakeresését ezzel, az meg is érdemli. Feleségem pl pedagógus, nyilván odafigyel arra miket posztol.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
igazad van, tényleg nem kell azon hisztizni, hogy az fb gagyi.
azon kellene hisztizni, hogy az első bittől az utolsóig törvénytelen az egész cakkpakk.
és ha te ezen törvénytelenség mellett elmész, akkor mi a határ? milyen törvényekről gondolod még, hogy figyelmen kívül lehet hagyni? egy kis gyorshajtás? csalás az adóbevallásban? áfa törvény megsértése?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest