Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Katsuo Nobuo

csendes tag

Ha valaki tényleg rosszindulatúan fúrta volna meg őket azt érdeklik a játékszabályok? Ugyan már. Nekem csak kevésbé lett szimpatikus ez alapján a cég. Szerintem igenis az lehetett, hogy "Hú ezt elb*sztuk, de nehogy fizessünk már neki, nem úgy csinálta ahogy mi kiszabtuk.".

1., Egy nem etikus hackert nem fogja érdekelni mennyire etikus vagy milyen szabályoknak felel meg a módszere.
    2., Pontosan a cég nem volt elég körültekintő az elejétől, mert sémákat adtak meg szerintük hogyan lehet behatolni hozzájuk és kiderült másképpen is lehet.
    3., Örülök neki, hogy egy magyar cég ki tudott mászni a hazai posványból, de annyira jellemző ez az itthoni állapotokra nem? Járni jár, csak nem jut vagy szerintünk inkább nem is jár, mert nem volt "szabályos".

Szerintem, ha én jutalmat ajánlok egy betörőnek aki be tud hatolni a házamba, de kikötöm hogy csak 5 féle tolvaj kulcskészletet használhat, de az illető az egyiket módosítja és úgy tör be, attól még ugyan úgy nem biztonságos a házam. Persze makacskodhatok, hogy ez nem is volt szabályos de csak magammal tolok ki ha nem javítom ki a hibát.

Így még kb. rendben is van, hogy változtattak idővel a hozzáálláson, ha nem teszik megérdemeltek volna egy olyan próbálkozót is, aki nem jóindulatú...

Új hozzászólás Aktív témák