- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxalisz
tag
A HUAWEI a távközlési hálózati eszközök legnagyobb gyártója, és mellesleg egyebek mellett telefonokat is gyárt. Erről a vezető pozícióról jutott eszembe, hogy a történelem során már egyszer - az akkor ismert világot - felfedezte, és gazdasági eszközökkel az uralma alá hajtotta. Európát nem, mert olyan elmaradott volt, hogy érdektelennek ítélték. Érdekes olvasmány: Gavin Menezies: Amikor Kína felfedezi a világot című könyve / Alexandra Kiadó. (Azok a térképek, amikkel pl. a portugálok elindultak felfedezni kínai térképek voltak, arab közvetítéssel kerültek hozzájuk.)
Most is valami ilyen bontakozik ki, pl. a miniszterelnök úr - másokkal együtt - nem régiben járt Kínában selyemút ügyben.
Ha ezt akarják az amerikaiak megtörni, akkor - félek - ez csak a nyitány. És azok a szerteágazó kérdések, amik itt is szóba kerültek, max. taraj a hullámon.
Mostanában az én mosolyom sem természetes, mert fél év alatt kb. 200000-t költöttem 2 huawei telefonra és 1 táblagépre, ami nekem sok pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalat főbb partnerei minimálisra mérséklik az üzleti kapcsolatokat, ami válaszút elé állítja a kínai gyártót. Az is kérdés, hogy Kína mit lép.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest