Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

válasz Freiherr #5915 üzenetére

+1
    Így igaz, ahogy mondod. Nem csak a topik, de az egész fórum "hangos kisebbség". Ha valami működik, nem írjuk le. Most is a problémákról beszélgetünk.
    Felugrik az érdeklődő reddit-re, van 10 bejegyzés, hogy gond van az X6 pro-val, mi jön le neki? Az x6p rossz széria, nézzünk mást.
    Ez elég fals így.

Az első x3p-m 2021 áprilisi, "első raklap", early bird AE-ről, spanyol raktárból szállítással 76k volt, vayu, azaz, global verziós. 25. hónapban az egyik nap újraindult, egy hét múlva megint, majd nem kapcsolt be.
    Ha a PC csatlakozás után az eszközkezelőben nem látja, kuka. Amennyiben látja, menthető.
    Két évet végig játszottam rajta, napi 6-8 óra call of duty, általában töltés közben, de volt folyamatosan több óra waze - nyáron, tűző napon - közben mobil tethering, spotify, stb. Munkahelyen irodában 4-5 óra YouTube, Twich. Az utolsó 8 hónapban custom romok (pixel experience, crdroid, ekkor már 120fps-el játszottam).
    Gyűrtem rendesen, eszköz, erre készült. Vezettem 7 órát waze-el, máris vissza jött az ára. Nem zavart, hogy melegszik, 5p alatt lement a láza.

A második x3p másfél évesen került hozzám májusban, már nem játszom rajta, 2021 júliusi, elvileg a "második raklaposak" már jobbak voltak. Ghost touch a mostanin ritkábban van - ezt betudom a custom rom-nak. Azóta hibátlan, bár már nem játszom és waze-re inkább egy Redmi 9-et használok.

A garancia ideje azt jelenti, hogy a gyártó annyi időre szavatolja a termék működését, normál használat mellett. Ha lejárta után még működik, az már csak ajándék. Ebből kifolyólag árulkodó (pozitív értelemben), ha az adott cucchoz kérhető extra garancia. Előzőleg a Redmi note 8s bő egy év után már problémás volt kijelzőben, gyorsan el is passzoltam. Autó szerelőm x3p-je hibátlan, telefonálás, áru rendelés a bárdi raktárból, nincs hajtva.

1) olcsón nincs jó minőség.
    2) tömeg gyártásban mindig akad hibás, gyengébb darab.
    3) az x3 pro konstrukcióban standard: se jó, se rossz.

Utolsó gondolat: nem szabad tárgyakhoz ragaszkodni. Elromlik, jön a következő. A mostaniak között is van jó ajánlat.

[ Szerkesztve ]

『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』

• Spec

őstag

válasz Freiherr #5915 üzenetére

Félre érted a dolgot... Én nem arra akarok statisztikát felállítani, hogy arányában hány ilyen telefon halt hirtelen halált. Ehhez valóban túl kis mintavétel lenne ez a fórum.
    Azt szeretném megnézni, hogy azok között amik lehaltak, lehet-e valami összefüggés, mintázat? Pl. nagyobb arányban van-e mondjuk a külföldi webshopos beszerzés, vagy mondjuk a 2021/06 hó előtti gyártás, stb. Erre viszont alkalmas lehet ez a kis közvélemény kutatás.

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák