- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#32577792 #7638 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Problem solved
Oldalára fektettem a gépet, nem láttam elsőre semmit, hogy hol szivárog, ezért indítottam egy vízleeresztést. Látom, hogy a szivattyú alján egy kis kiállásnál csöpög a víz. Megfogdostam, hogy mi a túró az, és akkor vettem észre, hogy az idegentest csapdánál lévő leeresztő gégecső másik végének oda kellene csatlakozni, ehelyett a szabadban lebegett
.
Visszatoltam a helyére. Elindítottam egy mosást üresen, hogy vegyen fel valamennyi vizet a gép, hogy legyen mit szivattyúznia. Ezután elindítottam egy szivattyúzást. 1-2 másodpercig csúnyán búgott a szivattyú, aztán elkezdte szépen csendben ezerrel kitolni a vizet.
Vagy elakadt benne valami és a csövet is már a szentlélek tartotta és így összejöttek a dolgok. Az idegentest csapda sem nézett ki túl szépen. Még egy 5 Ft-ost is találtam benne... (Asszonyt elverem, ha hazajön. Mondtam neki, hogy a pénzt nem itthon mossuk
)
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget
Blizzardking, Neked is
Megspóroltatok nekem súlyos tízezreket
Remélem most már ezt a két hónapot kihúzza a kicsike
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest