Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ezt én is megkaptam, mint PR anyagot emailben. marhanagy találmány. egy normális rezidens antivírus akkor is megfogja, ha autorun-ból indulna, ha meg letiltom, az nem vakcina, csak strucc az aszfalton.
szabadalmaztatom az über-vakcinát, semmit nem csinál, csak törli a HKEY_CLASSES_ROOT\.exe bejegyzést. szevasz.
-
Nem akarom a Pandat védeni, de nem értem ezt a felháborodást. Az informatika térnyerésével egyre több olyan ember használja a számítógépet akik nem akarnak/nem tudják/nem érdekli stb. azok buherálása, beállítása, konfigurálása. A Panda kiadta az n+1 ezt elkerülendő programot. Az ingyenesség pedig tényleg a marketing miatt van.
A feature-ok kikapcsolása pedig szerintem olyan radikális megoldás, egyszer eljutunk odáig, hogy be se kapcsoljuk a gépet, mer' az egyszerűbb.
-
Konflikt
addikt
ez igen, a spanyolviasz feltalalasa nonstop megy. egy reg kulcs atiras es megvan oldva a dolog.
nade azt kell mondjam megis van letjogosultsaga, hiszen valszeg nem 1-2 ember van, aki nemtudja, es nemis erdekli h hol lehet kikapcsolni az autorun-t, szval az egysegsugaru usereknek ez jokis app lesz.
mod: a pandanak meg fasza reklam, es meg h ingyenes is? huuu ez a panda de egy nagyszeru ceg!
-
FTeR
addikt
erre nagyon fontos egy külön alkalmazést fejleszteni, végülis nem volt mindig is kikapcsolható a fícsör és xpsp2 óta nem is jön fel ablak, h mit szeretne vele kezdeni a kedves user.
-
Alchemist
addikt
A legegyszerűbb védelem az ilyen vírusok és a Windows kéretlen akciói ellen: autorun kikapcs.
Új hozzászólás Aktív témák
it A legtöbb ilyen kórokozó ellen véd az egyszerű program, amely letiltja az automatikus indítást a Windowsban.
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest