Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
-
moonman
titán
ezt én is megkaptam, mint PR anyagot emailben. marhanagy találmány. egy normális rezidens antivírus akkor is megfogja, ha autorun-ból indulna, ha meg letiltom, az nem vakcina, csak strucc az aszfalton.
szabadalmaztatom az über-vakcinát, semmit nem csinál, csak törli a HKEY_CLASSES_ROOT\.exe bejegyzést. szevasz.
[ Szerkesztve ]
-
Alchemist
addikt
-
Narxis
nagyúr
Nem akarom a Pandat védeni, de nem értem ezt a felháborodást. Az informatika térnyerésével egyre több olyan ember használja a számítógépet akik nem akarnak/nem tudják/nem érdekli stb. azok buherálása, beállítása, konfigurálása. A Panda kiadta az n+1 ezt elkerülendő programot. Az ingyenesség pedig tényleg a marketing miatt van.
A feature-ok kikapcsolása pedig szerintem olyan radikális megoldás, egyszer eljutunk odáig, hogy be se kapcsoljuk a gépet, mer' az egyszerűbb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Konflikt
addikt
ez igen, a spanyolviasz feltalalasa nonstop megy. egy reg kulcs atiras es megvan oldva a dolog.
nade azt kell mondjam megis van letjogosultsaga, hiszen valszeg nem 1-2 ember van, aki nemtudja, es nemis erdekli h hol lehet kikapcsolni az autorun-t, szval az egysegsugaru usereknek ez jokis app lesz.
mod: a pandanak meg fasza reklam, es meg h ingyenes is? huuu ez a panda de egy nagyszeru ceg!
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
FTeR
addikt
erre nagyon fontos egy külön alkalmazést fejleszteni, végülis nem volt mindig is kikapcsolható a fícsör és xpsp2 óta nem is jön fel ablak, h mit szeretne vele kezdeni a kedves user.
-
Alchemist
addikt
A legegyszerűbb védelem az ilyen vírusok és a Windows kéretlen akciói ellen: autorun kikapcs.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest