Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
Nem az együttérzésről akartam írni. Reagáltam egy post-ra a véleményemmel. Ha meghalna Britney Spears kevesebb együttérzést tanúsítanék, mintha tegnap tudtam volna meg, hogy egy kivételes tehetségű (már-már zseni kategória) barátom kezdődő skizofréniában szenved és kezelésre szorul. De azt te nem látnád és így nem értenéd mennyit küszködnék akkor, amikor erről tudomást szereznék. A lényeg, hogy egy post-ból te nem vonhatsz le következtetéseket az együttérzésem milyenségéről.
-
Borosz
őstag
Nem tényeket írtam, ez igaz. Erre jó szemléltetés a te hasonlatod. Annyira komplexé vált már a világ, hogy bármi megeshet és mi emberek követni sem tudjuk már az eseményeket, összefüggéseket. Pláne akkor, ha minimális időt töltünk el a témával kapcsolatos dolgok tanulmányozásával, nyomozással stb... Azt viszont tartom továbbra is: a törvény mindenkire vonatkozik. A részleteket pedig nem ismerem.
Mint embert és mint tálentumot is sajnálom, mert nagyot veszített vele a világ. Nem így kellett volna véget érnie. -
Borosz
őstag
Amikor egy tehetség törvényt szeg, ki kellene kiáltani hősnek? Nem értem... Azzal, hogy egy ország állampolgára, még rá is vonatkoznak az adott ország törvényei és azzal, hogy állampolgár ezt automatikusan el is kellene fogadnia nemde?
Még a végén az lesz a hibás a haláláért, aki érvényesíteni akarta vele szemben az aktuális törvényeket? A haláláért egyedül ő tehető felelőssé, mivel ő vitte azt véghez. Annak, hogy ez bekövetkezett persze játszhatott szerepet pl. a családi háttere, a baráti, családi kapcsolatai, a lelki világa, jelleme, de semmiképp sem a törvény vagy az a szerv, aki érvényesíteni akarta azt vele szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest