- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Más a kernel, mások a programok, és mások a konfig fájlok difól véljúi...
cikk:,,Némileg meglepő lehet, hogy pont az Ubuntutól jött ez a kezdeményezés,"
Az intel és a Dell helyett sem Pentium vagy Inspiron lett írva.. Nem a termékből jött a kezdeményezés, hanem a Canonical cégtől.
-
Nem vagyok már teljesen kezdő. Otthon a laptopon Ubuntu van. A szerveremen is Ubuntu szerver van. De más disztrót még nem is próbáltam. Pontosabban nem volt még okom más disztrót kipróbálni. Emiatt nem is vagyok járatos más disztrókban sem. Amúgy a disztrók számát tekintve majdnem az összesnek harmada Debian alapú
.
-
Lacces
őstag
Állítólag stabilabb a Debian, mint az Ubuntu. Én ezeket olvastam. (Amúgy az Ubuntu a Debian-ra épül
).
Az mondjuk igaz, hogy a Debian-ra ritkábban jön frissítés, de az általában nem bug-os. Viszont az Ubuntura többször jön, és az lehet bug-os.
Plusz, még amit szoktam olvasni, hogy az Ubuntu azért több drivert biztosít, mint a Debian.De van a "Linux kezdőknek" topik, és ott bővebb felvílágosítást tudnak neked adni a szakik
-
Valaki kifejtené, hogy mi a különbség Ubuntu szerver és a Debian szerver között?
Új hozzászólás Aktív témák
it A Canonical a vállalati IT szektor meghatározó szereplőivel társulva hozta létre az Ubuntu OpenStack Interoperability Labet.
- Nova Lands (Steam kulcs)
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest