Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Más a kernel, mások a programok, és mások a konfig fájlok difól véljúi...
cikk:,,Némileg meglepő lehet, hogy pont az Ubuntutól jött ez a kezdeményezés,"
Az intel és a Dell helyett sem Pentium vagy Inspiron lett írva.. Nem a termékből jött a kezdeményezés, hanem a Canonical cégtől.
-
Nem vagyok már teljesen kezdő. Otthon a laptopon Ubuntu van. A szerveremen is Ubuntu szerver van. De más disztrót még nem is próbáltam. Pontosabban nem volt még okom más disztrót kipróbálni. Emiatt nem is vagyok járatos más disztrókban sem. Amúgy a disztrók számát tekintve majdnem az összesnek harmada Debian alapú
.
-
Lacces
őstag
Állítólag stabilabb a Debian, mint az Ubuntu. Én ezeket olvastam. (Amúgy az Ubuntu a Debian-ra épül
).
Az mondjuk igaz, hogy a Debian-ra ritkábban jön frissítés, de az általában nem bug-os. Viszont az Ubuntura többször jön, és az lehet bug-os.
Plusz, még amit szoktam olvasni, hogy az Ubuntu azért több drivert biztosít, mint a Debian.De van a "Linux kezdőknek" topik, és ott bővebb felvílágosítást tudnak neked adni a szakik
-
Valaki kifejtené, hogy mi a különbség Ubuntu szerver és a Debian szerver között?
Új hozzászólás Aktív témák
it A Canonical a vállalati IT szektor meghatározó szereplőivel társulva hozta létre az Ubuntu OpenStack Interoperability Labet.
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest