Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Más a kernel, mások a programok, és mások a konfig fájlok difól véljúi...
cikk:,,Némileg meglepő lehet, hogy pont az Ubuntutól jött ez a kezdeményezés,"
Az intel és a Dell helyett sem Pentium vagy Inspiron lett írva.. Nem a termékből jött a kezdeményezés, hanem a Canonical cégtől.
-
-
Nem vagyok már teljesen kezdő. Otthon a laptopon Ubuntu van. A szerveremen is Ubuntu szerver van. De más disztrót még nem is próbáltam. Pontosabban nem volt még okom más disztrót kipróbálni. Emiatt nem is vagyok járatos más disztrókban sem. Amúgy a disztrók számát tekintve majdnem az összesnek harmada Debian alapú .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Lacces
őstag
Állítólag stabilabb a Debian, mint az Ubuntu. Én ezeket olvastam. (Amúgy az Ubuntu a Debian-ra épül ).
Az mondjuk igaz, hogy a Debian-ra ritkábban jön frissítés, de az általában nem bug-os. Viszont az Ubuntura többször jön, és az lehet bug-os.
Plusz, még amit szoktam olvasni, hogy az Ubuntu azért több drivert biztosít, mint a Debian.De van a "Linux kezdőknek" topik, és ott bővebb felvílágosítást tudnak neked adni a szakik
-
Valaki kifejtené, hogy mi a különbség Ubuntu szerver és a Debian szerver között?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest