Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
Más a kernel, mások a programok, és mások a konfig fájlok difól véljúi...
cikk:,,Némileg meglepő lehet, hogy pont az Ubuntutól jött ez a kezdeményezés,"
Az intel és a Dell helyett sem Pentium vagy Inspiron lett írva.. Nem a termékből jött a kezdeményezés, hanem a Canonical cégtől.
-
-
buherton
őstag
Nem vagyok már teljesen kezdő. Otthon a laptopon Ubuntu van. A szerveremen is Ubuntu szerver van. De más disztrót még nem is próbáltam. Pontosabban nem volt még okom más disztrót kipróbálni. Emiatt nem is vagyok járatos más disztrókban sem. Amúgy a disztrók számát tekintve majdnem az összesnek harmada Debian alapú .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Lacces
őstag
Állítólag stabilabb a Debian, mint az Ubuntu. Én ezeket olvastam. (Amúgy az Ubuntu a Debian-ra épül ).
Az mondjuk igaz, hogy a Debian-ra ritkábban jön frissítés, de az általában nem bug-os. Viszont az Ubuntura többször jön, és az lehet bug-os.
Plusz, még amit szoktam olvasni, hogy az Ubuntu azért több drivert biztosít, mint a Debian.De van a "Linux kezdőknek" topik, és ott bővebb felvílágosítást tudnak neked adni a szakik
-
buherton
őstag
Valaki kifejtené, hogy mi a különbség Ubuntu szerver és a Debian szerver között?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest