- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Már csak az árakat kellene csökkenteni, hogy mindenki boldog legyen.
-
Dany007
veterán
válasz juliabrilke #1 üzenetére
Nekem teljesen jó így : D
Havi 5000 az előfizu, lebeszélhető, 500MB net, 50 sms 10 óra mobilTv.
Gyakorlatilag 10%-ot nem használtam fel még abból az 500-ból. Szinte mindenhol találok Wifit ha nagyon kell. Múltkor még az egyik helyijáratos buszmegállóban is - ami kb a semmi közepén van - volt stabil wifi valahonnan.
Otthon, munkahelyen van wifi, talán még iskolákban is, egyetemen biztosan.
Legalábbis mobilhoz ez bőven elég. Örülök, akinek annyi ideje van mobilon netezni (és nem, munka ügyben), hogy nem elég mondjuk az 1GB a fontosabb teendőihez.Aki munkához, laptopra használja annak pedig sajnos meg kell fizetnie a mobilitás árát. Ez kezdetben minden mobil eszközzel így volt. Valamit valamiért.
Viszont ahogy hallottam hamarosan Eu-s szinten lesz szabályozva a díjcsökkentés (?). Szóval már csak egy kicsit kell várni.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Inkább 3G lefedettséget kérnék a Vodától az árcsökkentés helyett.
-
mrhitoshi
veterán
Az árak nagyjából már a helyükön vannak, de ami a sebességet, és lefedettséget illeti az szörnyű.
PS4
-
hack69
aktív tag
"Múltkor még az egyik helyijáratos buszmegállóban is - ami kb a semmi közepén van - volt stabil wifi valahonnan."
Wifi már a fűben lapul.
"Szóval már csak egy kicsit kell várni."
és mehet a torrent. :d
mrhitoshi
Ha egy adótorony lábánál is probléma a csatlakozás, akkor ott még más tuningolni való is van.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ha ennyi számot írtok, nem lehetne grafikonon? Vagy esetleg táblázatban? Így szövegbeágyazva borzalom
Azért elég komoly, hogy majdnem 1,5 millió előfizetés van.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ntomka
nagyúr
Legalább kéthavonta kapunk egy "[Egyre] népszerű[bb] a mobilinternet" cikket.
ツ Headphones on - World off
-
Depression
veterán
Ez nem a népszerűségről szól, hanem arról, hogy 339 ezer !!! olyan mobilnet előfizető van ebben a hatalmas országban, aki még balesetből sem lépett fel a netre. Ez nagyjából minden 30-dik ember a csecsemőtől a nagyiig.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
protosz1988
csendes tag
A Telenor növekedését az elmúlt hónapokban a KLIKK szolgáltatásnak köszönheti ami ingyenes
"Az infláció az, amikor a jövő havi fizetésedből csak a múlt havi számláidat tudod kifizetni."
-
mort87
csendes tag
válasz protosz1988 #9 üzenetére
Tudtommal a KLIKK, az csak számlás/kártyás/djuice ügyfeleknek elérhető telefonon. Mobilinternet az külön előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest