Új hozzászólás Aktív témák

• retfirg

tag

válasz anonymus89 #26742 üzenetére

Addig oké az iGO, míg szépen betölt, megmondod neki mit meg hogy szeretnél és hajrá.
    A gond akkor jön, ha eközben netán és persze érthetetlen módon felhívnak vagy bármi mást szeretnél párhuzamosan. Esélyed sincs vissza jutni, valszeg a próbálkozások közepette meg is fagy és már veszem is ki reflexből az aksit.

Volt vele egy B tervem, mégpedig hogy megtartom navigációnak, ami ráadásul autóskamera is egyben... de ehhez is stabilitás kéne. A legutóbb 8 perc rögzítés után indult újra. (Navigáció nélkül, csak sima kamera módban.)

De újra indul mindentől már, ha nem lenne világos. Csak úgy, egymás után kétszer, vagy mert hálózatot veszít (van 2×2 méter ahol köztudottan elmegy a T-nek a térereje, nah ha ott megállok vele, jó eséllyel jön a reboot), vagy mert nem is tudom.

Egy hete lenulláztam, most semmi nincs rajta a gyári alapokon túl és érzésre mondjuk ritkábban, de így is 1-2 naponta csinálja. (Vagy ki tudja milyen gyakran, hiszen nem nézegetem 0-24)
    Olyan, mintha csak frissülne rajta vmi, nem kell PIN meg semmi utána. És semmi más baja nincs. Nem fagy, nem lassul be, nem érzékelek más gondot.

>>> Mondjuk ez utóbbi újra rakás okozott egy kis fejfájást: Az SMS Backup+ nagyjából visszapakolt minden SMS-t (mittudomén, hogy valóban megvan-e mind a 2000 darab), de rossz sorrendben vannak, a legrégebbi van felül. Ami frissen jön, az már jó, csak a régiek vannak rosszul. Vagyis nem zavaró túlzottan, de ha van valakinek ötlete, dobhatna egy privátot :B

szerk: "Már tényleg lassan csak eszmei értéke van." Mondj egy olyan 2-3 éves okostelefont, amire ez nem igaz ;)

Új hozzászólás Aktív témák