Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz maximilian4 #109 üzenetére
feltéve, hogy a környezeted nem hasonlóan büdös
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tamikomac
senior tag
Ha áram van, minden van...
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
A fene tudja, nyáron én hónapokig elvagyok fűtés nélkül
Albániában sok ház van, ahol nincs fűtés, mert nem kell. Télen pár napig van durva hideg. (Ismerős mesélte.)
A pécsi lakásomban a tél jó részében nem kellett fűteni, miután ablakot cseréltem. Szigetelve volt az épület nagy része, fűtés nélkül 20 fok körül volt, a fűtés viszont nagyon drága. Nyilván rásegített az alattam lakó is, de amúgy sokat ez sem dobott a dolgon, amikor nem voltak otthon, akkor sem volt hidegebb[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
BoB
veterán
válasz maximilian4 #102 üzenetére
Egyébként sehol nem volt szó az időtartamról. Egy napig ki lehet bírni fürdés nélkül de egy hónapig nem nagyon. Egyáltalán nem mindegy.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
maximilian4
addikt
Amúgy ha melegvíz vagy internet között kéne választani, akkor melegvíz (24 évesen). De ha lehetne kukacoskodni, akkor hideg víz + internet, de ha csak maga a víz vagy internet között kéne választani, akkor a víz (tisztálkodás, ivás, főzés, evés fontosabb).
50 ezer évvel ezelőtt mikor barlangban laktunk mennyi volt az átlag életkor? Attól függ mit és meddig éltek túl. Az életet senki nem éli túl. Ráasul tizedelte őket a betegség, járványok, vadállatok, aztán a jégkorszak elől menekültek, meg volt aki nem tudott elmenekülni (nem kronológiai sorrendben). De a pattintott kőeszközök viszonylag korán megjelentek, tűzet meg már vagy 7-800 ezer éve használják, hasznosítják.
[ Szerkesztve ]
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest