Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Az alfa nagyon csúcs. Az intrón, meg az első pályán beszartam!
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
G4ga
őstag
Egyáltalán nem gyözött meg az alpha.
Az eslő résszel sokat játszottam miután ingyenes lett, még a DLC-re is költöttem volna ha nem lett volna benne annyi bug ( pl.: betudok fejezni egy versenyt anélkül, hogy ne állnék bele a földbe rendszerint )Versenyek: Nekem tul mü a környezet. élettelen fakó az egész.
Az offroad szekció nagyon jó, élvezetes, de az utcai versenyek. szánalmasan gyengére sikeredtek az első részhez képest. Televerték ugratóval az egészet, nem értem. 0 valóság alap.A freeride rész viszont tényleg szép. szépen kivan dolgozva a város.
A motorcsonakos játékmod viszont tettszik.
A repülös módból elég volt az elején.Rengeteget játszottam anno a TDU2-vel, Crew 1-el, volt szerencsém kiprobálni a Forzát, ez ezzekhez képest harmatos.
Ez a követő rendszer se nyerte el a tetszésem. Lehet öreg vagyok, de ez már nem az én játékom lesz.
Alpha alapján csalodás.[ Szerkesztve ]
-
Benito94
tag
Első is egy nagy kihagyott helyzet volt.. Megjelenése elött azon gondolkodtam, hogy tuti megveszem aztán haver megtette helyettem, kipróbáltam és azóta sem játszottam vele. hitvány hilladék lett az egész, 0fizika, 0irányíthatóság.. mint az NFS részek.. sz@r
-
addikt
Egy próbát megér majd.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
csab991
senior tag
Azért az jó, hogy most konkrét számadatokat kapunk a gépek tulajdonságaira, nem pedig négyjegyű értékeket, aminek semmi relevanciája nem volt az első részben.
Nem világos, hogy mire gondolsz a teljesítményspecifikációkat illetően, szerintem lényegi változás nem történt ilyen téren. Az viszont valóban érződik, hogy kicsit gyengébb az irányítás az első részhez képest, holott az sem volt az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Engem sajnos abszolút hidegen hagy a motorcsónak meg a repülő (gyaníthatóan rémg gagyi fizika lesz alattuk, akkor meg igazából minek?), de a játékkal teszek majd egy próbát. Az első részt még viszonylag drágán vettem 1 hónappal a megjelenés után, de nem bántam meg egyáltalán, szóval a kipróbálást mindenképp megérdemli a 2. rész is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
RIC5I
tag
válasz Seangaijin #1 üzenetére
engem zavar hogy casualabb let nem lehet annyira magadra szabni az autot nem lehet annyi teljesitmény specificációt csinálni és nem is jelez annyi adatot az autórol vásárláskor én nagyon élveztem a tetőn ugrálást nekem az tetszet ahogy a csónakozás első 2 perce is aztán rájöttem hogy az irányitás borzalom aztán váltot repülőre és meg állapítottam hogy én csak autózni fogok
összeségében szerintem ez egy nagyon más játék mint a crew 1 casualabb kevesebb lehetöséggel több látvány elemmel a 2018 as trendeknek megfelelően sok paraszt vakitással kevés nehézséggel
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
M5Norbi
őstag
TDU3-at nem csinálnak?
Ha jól rémlik az 1- 2 az ő munkájuk volt.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
jorgoszka
tag
válasz Seangaijin #1 üzenetére
Egyetértek. Engem is meghívtak, bő 15 percig voltam a közösség része.
Jobb ma egy gombóc fagyi, mint holnap egy se.
-
Seangaijin
aktív tag
Most a zárt alfa alapján annyira nem rossz de át megy már ez is érdekes dolgokban. Nitró van mindenben, csónakban, motorban, repülőben, F1-es autóban... Grafika szebb mint az 1-jé volt, de ez a háztetőkön ugratás autóval nekem annyira nem jön be.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest