Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
darealkilla
aktív tag
Na ezek a kockák nagyon durvák
A kis csésze a tetején a néhány kHz-es hangok hullámhosszával van egy nagyságrendben, azok meg igazán csak irányba terjednek, talán ha a magassugárzó elé teszik, akkor van befolyása a hangba.
Volt már ilyen 15 éve is, pl. kis márványkocka, azt a hangfalak közé kellett tenni és a világ egy jobb hely lett.Nagy biznisz a "sötét piac" ha megmagyarázod, bármit el lehet adni.
én vagyok az ördög
-
darealkilla
aktív tag
Kedvencem a jópár éve még papíralapú újságban látott, kb. VHS kazetta méretű, letört szélű, szépen polírozott márványtégla, amit a szobába téve jobban szól a cucc ) Ideálisan a két hangfal közé kellett tenni, amit aztán szubjektív vaktesztek sorával támasztottak alá, semmi tudomány vagy fizika....
Vagy a kábel alá rakható, kábeltartó kis "gomba" szerű alátét, hogy a kábel ne a földön legyen. Néhány tízezerért lehet venni, 10-20 centinként a kábel alá tenni és máris minden jobb )
én vagyok az ördög
-
darealkilla
aktív tag
Ez mekkora egy durva bullshit, beszarás:
"Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket."Akkor ez nem is hangszoró, hanem setszóró és nem a levegőt rezgeti, hanem a 11-edik dimenziót és szerintem Széles Gábor energiacellája hajtja, máshogy ez nem is lehetséges
én vagyok az ördög
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videó stream letöltése
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest