-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
kicsi83 #4560 üzenetére
Az nem igaz hogy adószámmal automatikusan BtoB. Írtam nekik, (bőven rendeltem már tőlük adószámmal mielőtt beléptem a BtoB-be) és egy ügyintéző csajszi intézte el a BtoB-t, után láttam a webshopon bizonyos termékeknél az árváltozást bejelentkezett fiókkal és anélkül. Telefonon egyeztettünk a beléptetést miután felvettem velük a kapcsolatot e-mailben.
Garancia és elállás után érdeklődtem és mellékes infóként tudtam meg hogy van BtoB, addig nem is gondoltam hogy van ilyen program.
Ha nem lépsz be a BtoB-be akkor 1 év gari(bár ezt lehet rugalmasan kezelik), plusz elállás is csak úgy lehetséges hogy 10%-ot levonnak a termék árából. Mikor bevittem a TV-m akkor jeleztem nekik a BtoB tagságom és mondták hogy jó hogy mondtam mert enélkül levontak volna a visszatérített összegből. Rá is írták a dobozra hogy BtoB.
Tök más jogok vonatkoznak sima céges megrendelőre és BtoB tagsággal rendelkezőre. Nyugodtan utánakérdezhetsz náluk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest