Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Áhh, hagyd. Elengedtem én is.
Nem tudom, h arra célzott-e, h lenézem a buta embereket, de ebben mondjuk igaza van.
A gondolkodásmódom túlságosan a logikára épül.
És hát csodálkozok, h másoknak hogyhogy nem.Mondjuk nem konkrétan zavar ha valaki csak "egyszerű" ember, de az már zavar, ha elkezdi terjeszteni pl Facebookon a butaságot, mert neki könnyebb azt elhinnie, mint egy racionális, tudományos magyarázatot.
Egyik hazai autógyárban dolgozok középvezetőként, rengeteg beosztottam van, és gyakorlatilag el vagyok szörnyülködve szinte folyamatosan, h mennyire alacsony az átlag emberek tudása, legyen az szinte bármivel kapcsolatos, ami épp szóba kerül.
Pláne, h egy ekkora vállalat nem veszi észre, h többnyire azért tartunk ott, ahol, mert a csoportvezetői nagy része is csak ezt a szintet képviseli, abszolút képtelenek komplexen gondolkodni, csak a pitiáner hatalommániát látom kb minden második megnyilvánulásukban, ami többnyire mindig felülkerekedik a tudáson. :/Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest