Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz HelloWorld #61 üzenetére
Nem tudom, itt mire gondoltál, de a játék nekem centire úgy fut IE8 alatt mint FF alatt.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
floatr
veterán
válasz HelloWorld #65 üzenetére
Nem a böngészőkről beszéltem most, de nem is a szabványokról/ajánlásokról, hanem csupán az emberek reakcióiról az innovációval kapcsolatban. Ezen a téren az exploder eléggé le van maradva (tán csak észhez térnek), és ezt a negatívumot olyan előszeretettel védik, mintha pozitívum lenne. Sőt, sokan egyenesen feleslegesnek tartják ezt a nagy nyüzsgést, erre Wilsonék egy olyan irány adnak meg a táboruknak, amit eddig köpködni kellett.
-
julius666
addikt
válasz HelloWorld #61 üzenetére
Na várjá, mindjárt jön valami IE-fanboy, és jól megaszondja milyen ügyes gyerek vagy hogy a millisecekre vered.
Közben meg ha vmi funkció végtelen ciklusban van, akkor lesnek, hogy miért slideshow az animáció és miért vált át a számítógépük radiátor üzemmódba. -
julius666
addikt
válasz HelloWorld #55 üzenetére
A hármas változattól kezdve a frissítéseket mindig egy újabb szám hozzáfűzése jelzi, melynek eredményeképp a verziószám aszimptotikusan közelít π-hez. A jelenlegi verziószám 3.141592.
Knuth kimondta, hogy "az abszolút utolsó változtatás (halálom után)" az lesz, hogy a TeX verzószáma π értékű lesz, mely ponton minden maradék hiba a program tulajdonságává (nem pedig hibájává) válik.Hát ez kész
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest