- Milyen routert?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Synology NAS
- ASUS routerek
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
A sírás 90%-a a start menü és a glass. Ez a kettő belefért volna méretnövekedés nélkül, mint opció.
Így azok is könnyebben át tudnának állni az új rendszerre, akik kicsit lassabban haladnak, jobban szeretik a megszokott dolgokat, kevésbé alkalmazkodóak. És ha már fent a gépen a Win8 (még ha Win7-ként is használja), akkor ráér próbálgatni az új dolgokat, hátha megszereti még a végén. De ez az erőltetett kiírtása pár kedvelt funckiónak, ez robbantotta a közvéleményt. (Minden korábbi windowsból pucoltak ki kevésbé használt dolgokat, de most kicsit eltúlozták).
Értem én, hogy ha változtatni akarnak, akkor lépni kell, de nagyobb volt a lépés, mint amit a tömeg elbírt volna. Fokozatossággal több sikert értek volna el. Talán, persze, mert ez már csak egy "mi lett volna, ha" elmélkedés.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
De van funkcionalitása, csak úgy látszik nem érted a lényegét, vagy nem felel meg a te izlésednek. Egy háttérképnek is van funkcionalitása. Amíg nem volt w8-ra glass, próbáltam megtalálni a megfelelő ablakszíneket, de nem létezik olyan kombináció, amiben harmonizál a háttérrel, és a tálcával. Ehhez nyilván hozzájárul a centi vastag ablakkeret is. A lényeg, hogy nem érzem magam jól egy olyan asztal előtt, ami össze nem illő színekben pompázik. Metrón nyilván nem szempont, és biztos van, aki így is jól érzi magát,többünket viszont zavar az összevisszaság.
Aki meg akksiról dolgozik, főleg ha tapasztalja, hogy jobban merül, az nyugodtan kikapcsolhatja az extrákat, mint eddig is. De azért kiírtani, mert megpróbálják néhány gagyi táblára is ráeröltetni a rendszert, rossz döntés volt. -
BiP
nagyúr
Én desktopon használnám a glass-t, szóval az erőforrás nem kérdés.
Ill. A 8/8.1-ben a számomra a desktop túlzott egyszerűsítése már a funkcionalitás rovására ment. Összefolynak az ablakok, modern stílusú weboldalak tartalma, stb.
Ezért volt jó a glass és a win7 téma (lekerekített ablakok, árnyékok, színátmenetek), amit bzoley is említ, hogy jobban elkülöníthetők az asztalon a különböző elemek.
És annak ellenére, hogy sokan elégedettek az új kinézettel, opcióként megmaradhatott volna. Nekem ez utóbbi hiánya a legnagyobb bajom.
Mindenkinek más az igénye (kell-e glass vagy nem, kell-e start menü vagy sem, érdekli-e a ModernUI/Start sceen vagy sem), ezért felesleges egymásnak ugrani, (meg már milliószor lerágott csont) de pont emiatt kellett volna meghagyni a usernek a választást. Legyen az a default kinézet, ami most van, de ha nem azt szeretném, ugyan hadd állítsam át.
Na mindegy, 3rd party cuccal már majdnem jó, de jó lett volna, ha gyárilag benne van.[ Szerkesztve ]
-
-
bzoley
veterán
Van, akinek fontos lehet. Miért fáj az neked? Mellesleg glass mellett valahogy össze lehet hangolni a hátteret, a tálcát, és az ablakokat. Van, aki szereti, ha izlésesen néz ki, ami előtte van. Az egyszerű, és az igénytelen között van különbség.
Ezen kívül pedig nem pazarol annyi erőforrást, főleg a mai erőműveken, ami indokolta a kiírtását. Egy életképtelen piac, és elképzelés miatt ezeket szemétbe dobni nem volt túl bölcs dolog, lásd az eredményeket.
Mondjuk egyesek még mimdig abban a tévhitben élnek, hogy az asztal meg fog szünni, és még terjesztik is. Abban az esetben fölsleges lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest