- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A profit mindenek előtt, avagy vegyél szerver oprendszert, ha nagy a hálózati igényed. Nos eddig oké, beszerzek egy szerver oprendszert
A profit mindenek előtt?
Amikor Te "ráknyszerülsz", hogy "beszerezz" egy szerver operációs rendszert, abból az MS-nek nem sok haszna fog származni feltételezésem szerint. Ez bizony üzleti felhasználásra készült, cégeknek. Nem seed-szervernek. A 2-300 torrent meg minden, csak nem normális felhasználás. Ez nem power userség, hanem valami egészen más
.
-
Dave™
nagyúr
Nem is szerverkörnyezetbe szánták. De mivel neked biztosan elengedhetetlen a server 2008 használata, ezért valami komolyabb alternatíva után kell nézned.
(Egyébként meg sohasem értettem miért jó otthon nem munkaállomásra, hanem kiszolgálóra szánt operációs rendszert futtatni, utána meg fórumokon kérdezősködni, hogy ez meg az miért nem megy és hogyan oldható meg. Gondolom az túl kommersz, így könnyebb kitűnni. Sikerült. Edd meg amit főztél.)
-
Dave™
nagyúr
Rossz a kérdőíved, a 9-es pontnál abba is hagytam, elsősorban a stílusa miatt. Lehet, hogy csak vicces, vagy jó fej szeretnél lenni, de:
Meg szoktam kérdezni, hol kell bekapcsolni a számítógépet
Tuti kircsi vagyok, vördben meg aztán pláne, és tudom, hogy hol van az "any key"
El tudok készíteni egyszerű táblázatokat, egyszerű leveleket.
Rutinos felhasználó vagyok
Power User
Értem a hálózati protokollok működését
Az Oprendszer forráskódjába is belenyúlok, de nem biztos, hogy működni is fog...
Az Oprendszer forráskódjába is belenyúlok, és biztos, hogy működni fog.
Fejből javítom a vinyón a Partíciós táblát
A számítógép ÉN vagyokAmíg ilyen kocka szlenggel fogalmazol, a kockákon kívüli normális emberektől ne várj értékelhető eredményt - márpedig ha jól értelmeztem, a kiírás a teljes hazai számítógép-használati szokások feltérképezésére irányult. Amennyiben ilyen ambiciózus terveid vannak, ennek megfelelő minőségű kérdőívet készíts.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Security Essentials a világ 19 országában lesz elérhető, magyar nyelvű változata nem készül, legalábbis egyelőre.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest