- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
válasz Mindreader #7 üzenetére
A világ legjobb puska nyomtatója. Egyetemista koromban jól jött volna...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Mindreader
tag
Én tényleg nem értem hogy honnan veszitek azt hogy tintás.
-
moli.hu
őstag
ha hopapiros volna es szabvany (bar mara egyre kevesbe szabvany) penztargep-szalaggal mukodne, KELLene. otthon, apro informaciok gyors nyomtasahoz (rajzolasnal gyorsabb) tokeletes.
evi tizszeri nyomtatasnal a tintaparton beszarad.
ja, es szabvany nyomtato-interface-t kell adnia, szar mobiltelefonok nelkul.[ Szerkesztve ]
-
5h4rK
tag
Puskázásra tökéletes lehet
-
Mindreader
tag
Kizárt dolognak tartom hogy ez ne hőpapíros lenne.
Szerk: Ahogy gondoltam írják is az oldalukon (http://bergcloud.com/littleprinter/), szóval szó sincs semmiféle tintafogyasztásról:
Little Printer holds a compact, inkless, thermal printer. Its zero-configuration wireless connection to the Web (via the Bridge unit, included) lets you place it wherever you have a power outlet. Little Printer is constructed in high-gloss injected moulded plastic and the brushed steel faceplate holds the paper, framing each delivery as it prints.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Tetszene, főleg ha ha hőszublimációs eljárással tudna etikettre, vagy csak simán öntapadós szalagra nyomtatni... Kb mint a címkenyomtatók. Bár mivel az már létezik akkor ennek se sok értelme lenne...
[ Szerkesztve ]
-
bp144
tag
Én a hírszerkesztővel vagyok egy véleményen, felesleges, és még a környezetet is károsítja.
Mondhatjátok, hogy álszent a kijelentés, de gondoljatok bele mennyire felesleges.Egyébként technológiailag is jó kis visszalépés.
Gondoljatok bele barlangfal rajz utánna volt papirusz, aztán a papír, mára azon fáradozunk, hogy ugyanolyan használati értékű képernyőt gyártsunk, mint a papír, amire egyre jobb részeredmények vannak (hajlékony lcd, mobil), erre most ez a gyártó cukiságba burkolva eladja a kőkorszakot.
Kb. mintha lézervágóval csinálnánk fa kereket szekérhez.Nem vagyok hülye,... a hangok is ezt mondják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM