Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz Major Major #11 üzenetére
Azám.
(#16) WonderCSabo:
Nyugodj meg, szó nincs sziesztáról.
(#20) Killing:
Én már voltam. Persze nem elítéltként. Be lehet menni és szétnézni, persze nem egyszerű, de lehetséges.
És tanulságos is.
"Bizonyos" oktatási intézményekben például pedagógia eszköz az intézménylátogatás. Mit mondjak, nekem egy életre elment a kedvem a bűnözéstől.il sole non sorge più ad Est!
-
14adam
addikt
Én ezt nemértem.Ha valaki bűnözik akkor nemjár neki semmilyen büntetés,csak az,hogy ott legyen egy ideig.
Dolgozniuk se kell és elvannak kényesztetve:konditerem,tesiterem,könyvtár és most pc.Én inkább ezeket is elvenném tőlük -
juliabrilke
veterán
Miért kell őket még jobban büntetni?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
egyrészt igazad van, másrészt abba gondolj bele, hogy a bezártság már nem kis büntetés, nem kell, hogy a "ridegtartás" miatt még el is állatiasodjanak. mert többségük előbb-utóbb kikerül, és akkor is kell magával kezdenie valamit. és vissza kell illeszkednie.
idézet magamtól:
"is azt lássa." helyett "is azt lássa?"[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz WonderCSabo #13 üzenetére
Csak azert mondasz ilyet, mert soha nem voltal bortonben.
DRM is theft
-
WonderCSabo
félisten
Azért jó, h. valaki bűnt követ el, és lassan ingyen olyan körülményekkel él bent, mint egy átlagos kint...
-
anulu
félisten
miben jobb a felh jogosultság kezelés? 3 dolgot mondj és kitüntetlek
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Major Major
senior tag
Életfogytosoknak ATI driver debuggolás, többieknek mehetnek a lazább dolgok
-
Killing
addikt
Nekem ilyenre nem lesz szükségem.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
domi007
őstag
Canberra
Egyébként jó kezdeményezésnek tartom, a Linuxot pedig különlegesen alkalmasnak tartom erre a célra, hiszen ott még jobb a felhasználói-jogkezelés mint Windows alatt.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
azbest
félisten
hány kilobittel tölthetik le a büntetésüket?
egyébként, ha az ügyvédjével ellenőrizetlenül levelezhet, akkor kb így kezdődik minden levele:
forward pls to: csúnyagonoszhaverok@inter.net
[ Szerkesztve ]
-
Milyen jó reklám - "Linuxot csak a bűnözők használnak!"
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
attila9988
őstag
Ugyan már. Most gondolj bele mennyivel rosszabb lenne, ha a sok börtönlakó is a Windows részesedését növelné.
Kap egy vírust, és pont akkor omlik össze, amikor az egyik szerencsétlen levelet ír az anyukájának...
"Tönkretetted... 10 nap elzárás, minden kedvezmény megvonva... "„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
attila9988
őstag
Képzelem milyen oldalak szerepelnek azon a listán... Biztosan kis rózsaszín flash, pillangók röpködnek rajtuk, és nem lehet piros a háttér, nehogy az erőszakot juttassa eszükbe..
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Vitus
őstag
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Stiky
senior tag
A jövő Linuxos szakemberei!
Azt ha szabadulnak mehetnek az IT szektorba.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
MODERÁTOR
Na micsoda jó ötlet. Egyszer hátha rácsmögé dugnak, talán addigra itthon is lesz ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Yettel topik
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest