Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Mi tippeltek? Mennyiért lehetne eladni a Wave 3-at?
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Jó szórakozást! Mi pár éve vetünk Xbox360-at, főleg a kinect miatt, de nagyon kevés időm jut játszani. Egy este egy héten kb. Egyetlen játék van, amit rendszeresen tolok, de azt PC-n: ez a Kerbal space Program. A legjobb játék a világon
"Mechazilla has caught the booster."
-
Szeret közületek vki játszani? Azért kérdezem, mert megyek a Köln-i Gamescomra.
-
leslieke
Jómunkásember
Másodjára is nyugdíjaztam a Wave 3-at, egy SGS4 lett az új szolgálati telefon.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
A rendezvény érdeklődés hiányában elmarad.
Végül is én sem vagyok egy nagy közösségi arc. Csak ergy hirtelen felindulásból bedobott ötlet volt.Majd lesz még lehetőségem találkozni veletek, amikor legközelebb megveszem valamelyikőtök telefonját.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #1176 üzenetére
Majd tolmácsolom, ha lesz valami. Előre is köszönöm!
Bár az előző telefonján 4.0.4 volt, és azon is simán elvolt, csak állandóan elfogyott a memória, ami aztán a váltáshoz vezetett.duvi: Én elég stabilnak érzem ezt a telót, már nem aggódom, hogy ne tenné a dolgát még jó ideig.
A duvival való találkozásom kapcsán jut eszembe, nem akartok egyszer egy zsebes találkozót? Duvi nagyon megnyerő személyiségnek bizonyult, hátha mi többiek is azok vagyunk.
(#1175) ABal : Most látom, hogy telóról milyen fura szmájli sikeredett ☺
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"Bevallom tartok attól, hogy ilyen - nevetségesen hangzik, tudom - "idős" készülékkel próbálkozzunk. Ma még talán megfelelne az igényeinek, de jövőre már lehet, ugyanott lennénk, mint ma a Ray-jel."
Abszolúte megértelekMindenesetre tartom az ajánlatomat, ha aktuálissá válna.
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #1169 üzenetére
Én nem is vagyok ellene a színeknek, ez a legkevesebb. A Wave előtt egy részben piros telefonom volt, és a OnePlus-ból is tetszett a fehér, csak hát 16GB semmire sem elég...
A lényeg inkább maga a készülék. Valahol kénytelen lesz kompromisszumot kötni. Amikor a Ray végleg elpatkol, majd gyorsabban találunk valamit.
(#1170) duvi: A felajánlás részedről nagylelkű, köszönöm! Továbbítom felé, elolvastatom vele a tesztet, és nézünk egy két videót is, ha bejön neki.
Bevallom tartok attól, hogy ilyen - nevetségesen hangzik, tudom - "idős" készülékkel próbálkozzunk. Ma még talán megfelelne az igényeinek, de jövőre már lehet, ugyanott lennénk, mint ma a Ray-jel.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Fekete T-mobile verzióm van, gyári szilikon tokkal. Neked szívesen odaadom egy hétre is kipróbálni. Ha megtetszik akkor megegyezünk valami baráti árban, ha nem akkor visszaadod. P6 MA teszt.
-
consono
nagyúr
Én is hasonló cipőben járok, szép lassan meghal a Prada a feleségemnél. Már az akksi sem túl acélos, a hálózatot is néha eldobja és csak az újraindítás segít... Én jelenleg az LG Spirit felé tendálok, de még élőben nem láttam. Vegyesek a vélemények róla, de legalább nem túl drága
Persze majd úgy is ő dönt, a G4 nagyon tetszik neki bőr hátlappal, de hát, de...
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #1166 üzenetére
Az igazság az, hogy a feleségemnek keresek telefont, de nehéz eset, mert nagyon szerette a Ray-t, ami tényleg egy pofás, nőies teló volt. Most valami hasonlót szeretne, de közben fordult párat a világ. Megkérdeztem két harmincas csajt, hogy szerintük mi van ma nőcis telefon, de mindketten azt mondták, hogy szerintük ilyen ma már nincs, és hogy ma a csajok, ugyanolyan mobilokat hordoznak, mint a pasik, max nem feketében.
Szóval, egy pillanatra bevillant, hogy talán még korábbról kéne válogatni valamit, ami még egy ideig használható, de nem igazán vagyok meggyőzve erről. Inkább valami új kéne. Csak végre tetszene neki egy, mert eddig mindenre akadt egy kifogás, hogy az pont miért nem ideális.
Viszont a 4,7-es kijelzőre még simán rábólintott, tehát ez egy biztos pont!
-
ABal
őstag
Mennyire/mire használható még manapság? Melyik Android fut rajta? Csak kiváncsi vagyok.
-
duvi
nagyúr
Köszi szépen! Nálunk is rendhagyó eset volt, mivel mindig én intézem az egész család informatikai és mobilbeszerzését. Arra jutottak, hogy ha az elmúlt években mindenkinek Samsung telót választottam (fiamnak S3 LTE, apámnak S4, anyósnak Alpha), akkor biztos én is örülnék egy Samunak
-
duvi
nagyúr
Mindenkinek
(#1157) aryes
Ez jó kérdésMég gondolkozok rajta, hogy mire is használhatnám
Ha mást nem, jó lesz pendrivenak[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nyugdíjaztam a jó öreg P6-ot és visszatértem a Samuhoz. Szülinapomra meglepett a család egy Galaxy S5-el. Még tart az ismerkedés, de elég jók az első benyomások
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #1150 üzenetére
Hardveresen biztosan! A rendszerre meg majd rá kell nézni egy év múlva. A Sailfish is változott eleget mióta használom... Én amúgy agyaltam a tesztelt készüléken, főleg az újdonság varázsa miatt, de az alkalmazáskínálat eltántorított. Itt nincs meg a droid emuláció, hogy a hiányzó szoftvereket pótolhassa az ember...
-
consono
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Hát ez elég siralmasra sikeredett
Ócska hardver és gyenge szoftver. Cserébe rendesen túlárazott. Tényleg nem értem, hogy miért kell ilyen formában kiadni? Ezzel még annak is elveszik a kedvét a linuxos mobiloktól, aki eddig érdeklődött utánuk. Legalább a szoftveres rész lenne topon és akkor elmondhatnánk, hogy van benne fantázia, csak egy jobb vas kéne alá.
-
s4tch
veterán
Ontopik: [link]
Nekem is hasonló a véleményem, mint a tesztelőnek: maga a telefon legfeljebb közepest nyújt, nem kéne. A rendszert viszont qrvára kipróbálnám.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Fura a WP után a Bada. 😊
-
leslieke
Jómunkásember
Wave 3 újra üzembe állt, mint céges telefon.
-
duvi
nagyúr
leslieke! Következő linuxos versenyző
BQ Aquaris E5 HD
"Júniustól egész Európában megvásárolható lesz, méghozzá 199 eurós, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 62 ezer forintos áron." -
válasz
consono #1135 üzenetére
Nekem az itthoni böngészős - mailezős gépemre kéne a frissítés, de mivel a jelenlegi állapotok tökéletesen kiszolgálják az igényeimet, csak a "szemem kívánja" az újdonságot.
Ezen a gépen nem játszom, csak az adat- és üzembiztonság az, ami fontos. Szóval a kíváncsiságon kívül semmi nem indokolja a váltást, kivéve talán a hosszabb támogatás, de sztem ez a gép úgyse éri meg a win7 támogatás végét.
-
ABal
őstag
-
X idővel = egy évvel. Nekem gyanús ez a nagy sietség. Ingyen van, tőccsed azonnal = vmi átverés van a dolog mögött. Addig amúgy sem frissítek, amíg nem vagyok biztos benne, hogy újratelepíthetem a win7-et, és amíg nincs standalone telepítő, mert 3g üres hely van a rendszerpartíciómon.
-
-
leslieke
Jómunkásember
Ma nekem is megjelent a céges laptopon a frissítési lehetőség.
-
ABal
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Közben kiokosodtam, és arra jutottam, hogy majd határidőn belül, de nem az elsők között akarom ezt meglépni.
-
consono
nagyúr
Azt hiszem félreértettél
Ha az első évben váltasz jogtiszta 7/8/8.1-ről Windows 10-re, akkor ingyen van az upgrade. Ha csak később akarsz váltani, akkor ki kell fizetned újra.
szerk.: TomWexX linkjén is ezt írják, csak előbb írtam, mint olvastam :/
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #1115 üzenetére
PC-n lett egy új frissítési figyelmeztetésem. Windows telefonom nincs.
Hmm. Tök ingyen. Ez új.
Abszolút nem ismerem a W10-et, nem próbáltam ki. Gondoltam, még bőven ráérek 7-ről 10-re költözni. Mondjuk ezt sem azonnal kéne.
Akkor ezt átgondolom, és jobban utánanézek.
consono neked is köszi
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Emberek! Mi a csapda ebben az ingyenes W10 frissítésben? A mai napon feldobta, hogy ingyen költözhetek, de az én gyanakvó lelkem szerint ingyen ebéd nincs. Utánaolvastam, de sehol nem hívják fel a figyelmet valami sumákságra.
-
leslieke
Jómunkásember
Én a hajógyári szigeti majálison leszek.
-
ABal
őstag
Akkor jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Samsung Wave S8500 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8530 szakmai topik: [link]Samsung Wave S8600 szakmai topik:...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Star Trek
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest