- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Ha én lennék a bíró, akkor zicher, hogy leszarnám, hogy ő a jogtulajdonos, vagy sem Szerintem a jogok inkább a zenészt illetnék meg, nem pedig a kiadót, ami szinte semmit sem csinál, ellenben a pénzt ő teszi zsebre. Mind1, ebből nem nyitok vitát. Ha tetszik valamilyen zene, akkor úgyis letöltöm, vagy ha nem kerül sokba a CD, akkor megveszem, és ha lehet, akkor koncertre is megyek. A legutóbbi sajnos ritkán sikerül, most februárban is 2 konciról mondtam már le, mert egyszerűen nincs rá pénzem, az utazásról nem is beszélve. Az egyik a Dragonforce, a másik a Children of Bodom/Cannibal Corpse koncert. Jegyek 6000-6500 körül vannak, az utazás meg 3500 körül...
-
Metalfan
senior tag
Mondom, töltögetnek torrenten, aztán fogják a peerlistát, és megnézik, hogy van-e olyan IP, amely a kérdéses ISP-hez tartozik.
Ha jól sejtem, akkor ha a jogvesztők töltenek le valami jogvédett cuccot, akármilyen célból (jelen esetben peerlistán levők IP-je miatt), akkor az nekik legális???
[ Szerkesztve ]
-
Metalfan
senior tag
IRMA benyalhat tövig... rühellem az összes szerzőijog... khm... kiadói jogvédő szervezetet, pusztulhatna mindegyik Az emberiség szégyene... ha legalább ténylegesen is a szerzők jogait védenék, akkor még megértem... de gyakorlatilag le se szarják már a zenészeket, csak a profit kell nekik, azért ölni tudnának
Új hozzászólás Aktív témák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook