Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz lappa86 #49 üzenetére

Attól, mert személyeskedéssel nyomatékosítod, nem áll közelebb a mondandód a valósághoz.

A BKK központi utasítása az, hogy ilyenkor is büntetni kell. Nem érdekel, hogy te már a sokadik hozzászólásban bizonygatod, hogy ez nincs így. Te kategorikusan kijelentettél valamit és emellett több hozzászólásban sugalmaztad ugyanazt.

Nem az én funkcionális analfabetizmusom bizonyítéka az, hogy te nem azt írod le, mint amire gondolsz. Mellesleg az, hogy közülünk senkit nem büntettek meg, továbbra sem igazol semmit.

Engem büntettek már tökéletesen ugyanilyen körülmények között, akkor is már ugyanez az automata típus üzemelt. Persze ez szerinted semmit nem jelent, mert nem most történt. Továbbá a BKK hivatalos álláspontja is az, hogy az ellenőreinek büntetnie kell, ezt forrással igazoltam.

Ha tovább akarod folytatni a PR munkát és a személyeskedést, akkor egészségedre.

(#53) Keem1: Velem sűrűn előfordul, hogy napokra elutazom és közben lejár. Online nem vásárolhatok, csak ha már visszaérek Budapestre. Fene a halogatós, nyavajgós, bliccelős mindenembe...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák