- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Öö nem, nem igazán Itt megint két dolog van: vannak a "profik" akiktől valóban meg lehet tanulni ezt-azt adott játékról, és a "szórakoztató" videósok, illetve ezek keveréke egyes játékoknál. Itthon leginkább ez utóbbi megy, legalábbis a legnagyobb nézőszámmal bíró videósok közt, "sima" gamerek, nem profik igazán egyik játékban sem, csak játszanak és közben igyekeznek szórakoztatóak lenni Aztán ebből kinő mindenféle "vadhajtás", pl. a Thevr esetében a reggeli műsorokban életszagú dolgokról beszélgetnek, nem -csak- játékokról, és azt is több ezren nézik (s hogy a topic témájához is csatlakozzon valamennyire: nekik is volt 24 órás live adásuk, legókat építettek benne..és a legózásukat is több ezren nézték, 24 órán át )
És van még egy harmadik kategória is..a csaj gamerek, hát..az már megint egy másik történet, de legyen elég annyi, hogy tisztelet a kivételnek, nekik mindegy, hogy és mivel játszanak, ha megfelelő az öltözékük
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Menj fel a Twitchre és nézz bele valamelyik nagy videós adásába, egyből megérted, hogy miért éri meg
Egyrészt: részesülnek a twitches feliratkozásokból + az adás közbeni donatek az övék + a közvetítés alatt reklámok jelennek meg, ebből is jön pénz (bár ez a legkisebb tétel) + ha eléggé népszerű akkor szponzor cuccok, szerződések+ saját logós pólók, bögrék, kutyafülék.És ez nem csak külföldön működik, a magyar Thevr elég jó példa arra, hogyan lehet üzletileg is sikeres e streamelés, illetve hogyan lehet normálisan megélni belőle 500+ ezres Youtube csatornájuk van, abból is jön nekik a pénz persze, de a Twitch két nagyságrenddel több pénzt termel nekik, minden egyes adásuk alatt mennek az adományok, már reggeli live showt is csinálnak, nyilván nem videóznának reggel 8 kor ha nem érné meg nekik Több ismerősöm is rácsodálkozik erre, és nem érti, hogy miért dobálják az emberek pénzzel a videósokat, de tény, hogy működik
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
BiP
nagyúr
Semmire. Max. elmondhatod, hogy 24órát streameltél.
Oh, wait.
Túl is kell élni.De most komolyan, szerintem semmi, bár mentségére legyen mondva, jótékony célból csinálta, és ezért max.respect.
Úgy látszik, én már öreg vagyok az ilyenekhez, ilyet nézni, fizetni, stb. nem az én világom.
-
félisten
Miért jó 24 órákat streamelni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
szupermacs
veterán
WoT előtt én is meghalnék, ha azzal kellene tolnom.
-
őstag
válasz Kvelstadt #24 üzenetére
Most már vágtam a szarkazmust, miután elolvastam a mondatod.
Továbbra meg én is ezt mondom: meghalt valaki játék közben. Szegény ... ha a szülei így nevelték, hogy ez a jó, akkor gratulálok. Aki meg a kommentjeimtől rákot kap, annak is gratu. Nem kell ennyit játszani, s nem halsz meg.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Wesder
félisten
válasz Bluesummers #18 üzenetére
This comment gave me cancer :c
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Bluesummers #23 üzenetére
Te tényleg nem vágod.
De én ebbe nem megyek bele.
Ügyes vagy okos vagy te nyertél osszad az észt én kiszálok így hagylak.
A téma tovàbbra is hogy egy srác meghalt játék közben és nem az hogy kinek a legjobb a rálátása a dologra."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
őstag
-
cami][us
senior tag
Mobil játékoknál van olyan, hogy figyeli, hogy mozog-e a telefon, ha nem akkor kilép.
-
gianni85
veterán
a szarkazmus detektorod javításra szorul
-
őstag
A játék a hibás, persze ... Elrejtettek benne egy kódot hogy ha nem játszasz még tovább akkor egy rejtett bug kinyír pihenés közben.
Bocs, de ekkora badarságot mondani...
A játékos a hibás, ha nem tud mértéket tartani, ergó az ember.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
törölt tag
RIP.
20+ óra alatt egyszer se állt fel a géptől? Mert akkor hatalmas nagy hibát vétett, főleg, ha ezt sorozatban megtette. Legalább óránként érdemes egy kicsit lazítani, enni-inni, mászkálni stb.
-
atidzsiforc
őstag
rip in pepperonis
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
rottenbull
senior tag
Azert a Twitch-be is bele lehetne allni, hogy engedi az ilyen streameket.
Gondolom kell nehany gyerek is a halottak vagy egeszsegkarosultak koze, anelkul lof@sz sem fog valtozni. -
félisten
Szerintem AMD rajongó volt, és az nVidiás haverja várta a szomszéd szobában.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
7s26c
őstag
Sok a 22 óra de alapból nem indokolja a halált.
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Scholes9
nagyúr
Ez kemény. Majd fel lesz fújva szokás szerint. De, ha pl valaki a cigi miatt pusztul meg az fasza, meg rendben van...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
Ez is kb. attól nagy hír, mint a bárdos-megölős oroszok. Érintik a játékos világot, és ennyi.
A sajtónak meg mindig kell egy hangzatos szalagcím.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Kvelstadt
veterán
A jàték a hibás. Tök mindegy hogy mit csinált előtte vagy miben halt meg. Ha játszott akkor a játék a hibás.
Ez így fog lejönni megint mint néhány éve is volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
xmaas
őstag
Szar eletvitel /keves mozgas/rossz taplalkozas/sok energiaital stb .ra tud segiteni rendesen valami betegseg kialakulasaban de meg igy is senkinek sincs a homlokara rairva a szavatossag lejarata barki meghalhat barmikor meg a legegeszsegesebb egyen a vilagon is ,az eleg "clickbait" vadasz dolog hogy errol egyaltalan barhol ekkora hirt csinalnak sokan meghalnak "szaras" kozben megsincs ekkora tamtam mediacirkusz .
Mindegy nyugodjon bekeben legalabb azt csinalta amit szeretet ami sok emberrol nem mondhato el
-
Apollyon
Korrektor
Nem ártott volna néha felkelni a gép elől kicsit mozogni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BiP
nagyúr
Másik oldalon azt olvastam, hogy az ominózus közvetítés előtt egész héten napi 20 órákat közvetített. Az önmagában nem túl egészséges.
Kis inszomnia, energiaitalok adagolása, cigi, kávé, stb.
Mindezt állandó szellemi terhelés mellett.
És gondolom előtte sem folytatott sokkal "átlagosabb", pihentetőbb életvitelt.(#4) cami][us: kb. mindegy, hogy az utolsó pillanatban mi okozta, hogy megállt a szíve (trombózis, stroke, érszűkület, akármi), az biztos, hogy ez az életvitel (szó szerint) kinyírja az embert.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Gondolom ez nem a 22órás maraton miatt volt, hanem hosszú idő során készítette ki a szervezetét, vagy eleve valami betegsége volt. Ebből azért nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
-
cami][us
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm fekete
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING) Gari: 2027.01.29 -ig
- iPhone 14 128GB Apple garancia! Akku 99%!
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!