Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Jaja. Nekem volt 6-8 éve, hogy a munkáltató elcseszte az szja-m befizetését (egész évben rossz összeget fizettek). Nem sok, 70-80 ezer forint "tartozás" jött össze. Na és kin kérte számon a nav? Persze, hogy rajtam. Nehogy zseko is így járjon!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
zseko
veterán
Persze, most is dolgozunk. Részben a vírusnak köszönhető hogy így megzuhant (bár valószínűleg nem mindent lehet ráfogni, hiszen az márciustól indult be), alig voltak pár darabos munkák az elmúlt hónapokban, kényszerleállás is volt, de már egyre több munka van. A hó végére ígérte a rendbetételt. A nav tud róla, többen jelezték, és elvileg pályázatot is nyert most rá, hogy ezt rendbe tegye. Nem állítom 100%-ra, hogy semmi nincs befizetve, mindenesetre az ebev oldalán a járulékadatokat lekérdezve azt kapom (minden hónapra), hogy "Erre az időszakra a NAV nyilvántartásában nem szerepel bevallásból származó adat."
Léptem volna, de azt tanácsolta a nav-os, hogy először is próbáljunk egyezkedni hogy rendezze, és ne mondjunk fel, mert másik munkahelyről nehezebb lesz behajtatni és bebizonyítani is, hogy ott dolgoztam. Ugye bérpapíron nincs aláírás és pecsét, így nem számít annyira hivatalosnak mint az éves adóbevallás, így őszinte baromi nagy kíváncsisággal várom a következő évi adóbevallást (meg a papírt róla), hogy mi lesz. Helyem máshol már most lenne.Hoppá, kicsit hosszú offoff lett.
HR24.hu
-
Male
nagyúr
Ha így nézzük, akkor a nem EU-s meg nem város lakója, ha ott lakik? Mitől lesz jobban ott lakó egy EU-s, mint egy nem EU-s? (Amúgy meg megyei listára is szavaznak olyankor, az meg már nem felel meg a városi szintnek amit írtál.)
Továbbra is inkább a magyar állampolgár vagy sem szinten húznám meg a határt. -
azbest
félisten
Az a vicc, hogy tartózkodási hely bejelentésekor viszont földhivatali adatokkal is összevetik, hogy kik azok, akik jogosultak aláírni. Meg hogy a földhivatal nem tud mit kezdeni a magasföldszinttel és ezért el van egyel csúszva az emelet számozás náluk, ami miatt kekeckednek. Bár az is lehet, hogy az alsóbb szinten lakó albérlők egy emelettel feljebbi számozással kapnak tartózkodási helyet, mint ahol laknak. A legfelső szinten beletörődtek azzal, hogy a lakcím nyilvántartó szerint nincs több emelet. Kreténség a köbön.
-
Lacika112
aktív tag
Dolgoztam ukránnal, nem eggyel, természetesen Magyar állampolgár volt, egy szót nem tudott magyarul. Annyit tudott az országról hogy ha ide emigrál megússza a sorkatonaságot és nem kell orosz golyó elé állnia. Amúgy igen ez más téma, csak tanulságos volt velük társalogni. 50 ukránból 2 beszélte a nyelvet, az a kettő volt a tolmács, extra vicces volt Vlagyimir állampolgár nálunk, Józsi meg aki a tolmács is volt nem kapta meg az állampolgárságot
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
-
Male
nagyúr
Az a 9... szerintem szimplán fizettek némi összeget az előző tulajnak, és így engedte a bejelentkezést nekik... ez is egy üzlet
Mármint ki kérdezné? A tulajnak adnak csak ki erről infót, ha kérdezi... csak lestem, amikor jött ki a lap a nyomtatójukból a listával... aztán a második lap, mert egyre nem fért ki
...érdemes mindenkinek ellenőriznie ha vásárol. -
-
Male
nagyúr
Lakcím... amikor megvettem a lakást, 9 azaz kilenc ember volt ide bejelentve (nem egy család, totál különböző vezetéknevek, és nem is tulajok voltak, max albérlők lehettek.... én jelentettem ki őket amikor megtudtam)... a lakcímkártyának meg nincs lejárata (vicc), így évek múlva is itt keresték a rendőrök az egyiket egy friss baleset kapcsán... mert szépen benyomta nekik azt a lakcímkártyát évekkel ezelőttről. De volt pénzbehajtó is, sőt egy bankkártya is érkezett egyszercsak... gyak. öt éve simán visszaélnek ezzel, ellenőrzés meg nincs. Szóval ha valaha bejelentkezett bárhová, akkor örökre használhatja azt a lakcím kártyát...
-
-
Lacika112
aktív tag
HA nem a saját nevükre nyitották extra problémás! Komoly banki mulasztás személyi nélkül pocira ütésre számlát tudnak nyitni.
Bementek xy bankba és előadták : Gipsz Jakab vagyok anyám neve Gipsz Lászlóné, születtem abszurdisztán 1732, január 49, állandó lakcímem Roxfort?ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
atike
nagyúr
...ez (is) hogy a fenébe húzódhatott eddig? Hogyan csinálhatták folytatólagosan? Hogyan nyithattak ennyi számlát...? Hogyan nem törték el a derekukat...?
-
addikt
Hogyan tudtak új számlaszámot nyitni...
Miért nem lehet 1 olyan rendszert kiépíteni, ahol ha valaki ellen eljárás van, akkor mint a "BAR" lista, a bankot figyelmeztetné, és a bank hivatalból indítaná az ügyet, hogy helló, itt van valami...
A tuytimutyiság, na az van a hatóságoknál... bezzeg ha kapnak ukázt, hogy ezt meg azt meg kell fingatni, akkor persze megy. -
Lacika112
aktív tag
Hogy ott ro....
" gyermekjátékokat, mesekönyveket, babakocsikat " ezért már önmagába elcsúszatnám őket véletlenül a zuhanyzóba. Ha lesarkítod akkor gyerekeket loptak meg!
Szomorú hogy ilyen sokáig ténykedhettek, értem hogy egy eset után nem tudják elkapni őket de ÉVEKIG?!?!?ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest