Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
még biztos azon gondolkodnak hogy kell-e ez nekik egyáltalán, ha tényleg van valami pályázó persze
-
rainmen
aktív tag
De nagy vonalakban tudom, hogy mennyi a befektetés INPUT-OUTPUT aránya, amit a pontos adatok ismeretében tudok finomítani. Én legalábbis előre kalkulálok, hogy kb. mire van takaró, és tudom, hogy befér-e valami a büdzsébe vagy nem. Ezek szerint ez csak kisembereknél megy így, multicégeknél nem.
-
addikt
Mert, hiába határoztad el a múlt héten, hogy az ipone4s-t meg fogod venni, amint megjelenik. mégis kell majd idő, hogy ellenőrizd, hogy melyik boltban milyen feltételekkel adják, vagy milyen csomagok vannak hozzá a szolgáltatóknál, vagy hogy meg tudod-e venni épp, illetve megjelenéskor már felröppenhetnek az előzetes hírek az iphone5-ről is és akkor lehet újragondolod az egészet. (és időközben még az autódat is összetörted, de még nem tudod, hogy biztosító mennyit fizet/szerviz mennyit fog kérni)
természetesen az iphone is képletes, és az összetört autó is leginkább a telco különadó analógiája akar lenni
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
rainmen
aktív tag
"Az eljárás folyamán több érdeklődő szolgáltató jelezte, hogy az árverésre való jelentkezéshez kapcsolódó tényleges döntés meghozatalához, illetve az azt megalapozó üzleti terv elkészítéséhez hosszabb felkészülési idő szükséges, mint amelyet a korábbi dokumentáció biztosított." - Hát ez durva. Már tavasszal-nyáron lehetett tudni, hogy meghirdetik. Akkor miért nem lehetett már előre rákészülni a tenderre? Vagy csak én próbálok előrelátó lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout New Vegas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Path of Exile 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest