- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
És tudod mi a jó? Hogy ilyen esetben annak is örülni kellene bambano-nak és lordfreyr-nek, hogy a japán túristák nem karatézzák le, merthogy "Mi a tökömért mászol be a kamera elé?"
Komolyan mondom az emberek nincsenek tekintettel a másikra. Egy bármilyen rendezvényen fotóznál senki le sem szarja. Simán átmászkálnak előtted, sokan láthatóan szándékosan. Vagy amikor elédmászik a 2m-es látogató, miközben látja, hogy Te fotóznál, videóznál. És ha megkéred őket teljesen kulturáltan, hogy "Bocsánat, odábbmennél kicsit?" még ők vannak felháborodva. Tipikus válasz: "Én is annyit fizettem a jegyért mint Te".
Szóval a példáddal az a probléma, hogy ott Te magad vagy a hunyó. Ha látod, hogy a másik videózik, fotózik, akkor a háta mögött menyj el.
-
bambano
titán
idézet tőled:
(#166) sien: "gondolom körbeforgórúgással rugdolod le a térfigyelőkamerákat is. az én kedvemért megtennéd, hogy tényleg levered az első google glassos embert aki szembe jön, és megírod a tapasztalataidat?"most miért vagy kiakadva azon, hogy a kérdésedbe írt szófordulatokkal írtam meg a választ?
ha kifogásod van a fizikai erőszak ellen (ez egyébként helyes lehetne), akkor miért úgy fogalmazod meg a kérdésed, hogy abban fizikai erőszak van? ha pedig az olvasó úgy gondolja, hogy átvitt értelemben használtad ezeket a kifejezéseket (mert a körbeforgó rúgás a köznyelvben Chuck Norrishoz van rendelve), akkor meg mi a gond, ha én is átvitt értelemben használom a válaszban?
-
Rickazoid
addikt
Miért ne, ha sérti a jogaimat? Neki nincs joga jogsértéshez sem arra alkalmas helyzet - mint a Glass viselése - megteremtéséhez, nekem viszont van annak megakadályozásához, mégha azzal tönkre is kell tennem egy vagyontárgyat, aminek birtoklása illegális kéne legyen. Csak lemaradt a jogrendszer.
Pont. -
bambano
titán
csak az ér, ha pont konkrétan google glassost rúgtál le, vagy bármilyen adatvédelmi disznóságot elkövető lerúgása is ér? mert ha bármilyen, akkor nekem van egy kilométeres listám.
a tapasztalat: az esetek elsöprő többségében nem értik, hogy amit csináltak, az 1 év börtön által fenyegetett a btk szerint.
-
Rayyy
senior tag
Fórumozás már az ókorban is volt (valószínűleg az őskorban is), az embernek az az igénye, hogy összeverődjön a többiekkel és megbeszélje a dolgokat nem mai dolog. Viszont nem hiszem, hogy percenként rohantak ki a főtérre karcolt agyagtáblákkal, amin a gyerekük iménti cuki momentuma látszódott (értsd: FB fotó poszt).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Windows 11
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest