Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz attila9988 #3 üzenetére
mert ugye egy nagyvállalatnál mindenki ugyanazokat a programokat használja, tehát a microsoftnál a titkárnőnek is van visual studio és photoshop telepítve, mert ki tudja, mi jöhet jól....
amire ki akarok lyukadni: egy nagy cégnél nem 1 féle konfiguráció van, ráadásul a teszt sem biztos, hogy mindösszesen annyi: be tudok jelentkezni? nem? akkor rossz, kuka, ha igen, akkor mehet mind a 10.000 gépre...úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
polonic
félisten
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
A JS tesztek nem az erősségei közé tartoznak és nem is fognak szerintem
-
attila9988
őstag
"legyen ideje felkészülnie az új böngésző érkezésére."
Nem értem miért olyan nagy ügy ez. Kipróbálják néhány gépen hogy az álltaluk használt alkalmazások, és webes megoldások hogy reagálnak az új böngészőre, aztán ha semmi gond akkor 2 kattintás és mehet föl a 100 - 200 - 1000 . stb vállalati gépre. (Az MS saját magával csak kompatibilis marad, ha már mással nem is az.. )
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Scalpel
senior tag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
Szerintem jobb is, mégpedig sokkal, bár vannak inkompatibilitási problémák egyes weblapokkal. Remélem ez a végső verziónál már nem lesz így.
-
WonderCSabo
félisten
Ez is olyan borzalmasan fog teljesíteni a JS teszteken, mint a bétái? Mindenesetre felrakom, biztonságosabb, mint az elődje. Sőt talán jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest