- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #04824576 #38 üzenetére
Itt nem csak az van, hogy az AMD sz@r az Intel jó.
Az AMD tett szert előnyre teljesítményben a Bulldozerhez képest az tény és való.
Az Intel ülve babérjain a Ryzen megjelenéséig gyakorlatilag finomhangolta a processzorokat generációról-generációra így teljesítmény tényleg nem volt lényeges teljesítmény növekedés, ha volt is generációnként +5-15%.
A bibi ott kezdődik, hogy az AMD-nek több piaci részre is be kéne törnie. (Szerver, laptop akár smartphone.)
Aláírom, az AMD APU-i engem is megvettek a játékos teljesítmény rajtuk egészen kellemes.
De, ameddig nincs annyi részesedésük több térről, szerinted át fognak állni AMD-re a gyártók?
Úgy legyen én is szeretem a piaci versenyt, de ez azért a 2 cég felől elég hosszadalmas folyamat lesz a teljesítmény finomításokon kívül.
Nagyon kellemes lenne, ha az árak emberi szintre mérséklődnének, mert rengeteg cikket-olvasmányt néztem itt 2006-2017-ig és gyakorlatilag siralmas, hogy miként változtak az árak a PC alkatrészeknél az évek alatt.
Hogy ON is legyek, biztonsági rések ide vagy oda, az emberek többsége őszintén szólva lesz@rja mi megy a gépében.
Új hozzászólás Aktív témák
- I3-6100T Intel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -