Hirdetés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Namost az, hogy a cég globálisan tudott némi bevételnövekedést elérni mennyiben cáfolja, hogy a wp és a win8 hulladék?
Mintha nem csak ez a két termékük lenne meg pl. a droid után szedett licenc díjak ugye veszteségként vannak a könyvekben.
Vedd már le a szemkötőt legalább pár percre.#62
Ez azért már magasan űbereli a "rosszul fogják" történetet.
Ennyire nem lehet valaki elvakult.
Komolyan mondom handrás tanulhatna tőled.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vicze
félisten
Jó akkor ezt magyarázd már meg nekem egy kicsit:
"A Windows-részleg üzemi profitja a 900 milliós leírásnak is köszönhetően viszont kevesebb mint felére zuhant, de még így is több mint 1 milliárd dollárt tett ki."
Meg azt is, hogy az összes többi részleg miért ért el, 10+%-os növekedést? Értem én, hogy riportban fényezni kell a Win8-at, csak éppen az a gond, hogy a legsikertelenebb termék épp, amit jelentősen az RT húzott vissza. Persze értem én a körülményhez képest végtelenül jól teljesít...Ettől a berögződéstől jó lenne már megszabadulni, hogy Apple funboy mintájára védjük a rajongásunk tárgyát ha kell ha nem, kezd egy kicsit ellenérzéseket kiváltani...
Nem írtam sehol hogy szar a Windows (saját véleményem, egyéni szoc. problémám), annyit írtam, hogy a mobil és a desktop összeolvadása kudarcba fulladt jelenleg, aminek ékes bizonyítéka, az RT sikertelensége és közel 1 milliárdos vesztesége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest