- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most olvasom ezt a cikket a C.B250A-BTC PLUS V20 alaplapról.
Tudom hogy a ház nem elsődleges szempont egy ilyen laphoz de egy szemfüles gyártó igazán lecsaphatna erre a piaci szegmensre és készíthetne egy házat is ehhez a laphoz -
Kékes525
félisten
válasz
Rusher4587 #14 üzenetére
Bocs, én tévedtem.
Azt hittem, hogy a főcikk, de heti szemle.
-
jedis
senior tag
válasz
moha bácsi #12 üzenetére
Az az architektúra egy zsákutca volt anno 6 évvel ezelőtt. Szerintem azzal tényleg nagyon a "jövőbe" tervezett az AMD. Ettől függetlenül nem biztos, hogy később a Ryzen-ek újabb, és újabb generációinál nem fog egy-két dolgot áttvenni abból a fejlesztésekből.
-
Kékes525
félisten
válasz
Rusher4587 #10 üzenetére
Eltévedtél.
Megszavazták: indulhat az ingyenes Wi-Fi bővítése Európában - PROHARDVER! Hozzászólások Ez a "Készülünk a Coffee Lake-re, a kormányt is érdekli a kiberbiztonság"hozzászólások.
-
Rusher4587
tag
Azt lehet tudni, hogy melyik frakcio es/vagy renegat kepviselok szavaztak az ingyen WiFi ellen, es mi volt reszukrol az indoklas?
Szerintem ezzel erdemes lenne foglalkozni... -
Kékes525
félisten
Szerintetek körülbelül mikorra fog egy picit "normalizálódni" a Coffee Lake és az ezt támogató alaplapok ára? Úgy következő év február, márciusában? Vagy a Ryzen miatt esetleg hamarább?
-
->Raizen<-
veterán
Biztos van jovokepuk es fejlesztenek gozerovel, inkabb az igp-t de azt latvanyosan. Meg a sokmagos design is adott volt nekik joval a konkurencia elott mar a piacon voltak a szerver procijaikkal. Most mar vehetsz 18 magos i9 et is. A vasarlobazisuk meg kb mindenki az agressziv uzletpolitikajuk miatt. Megtehetik hogy dragabban adjak a cuccaikat, es sok esetben csak osszerakod az inteles gepet es megy hiba nelkul.. A teljesitmenynek es a stabilitasnak ara van.
-
BiP
nagyúr
A Nokiának az Iphone tett be, nem az Android. (Na jó, igazából mindkettő).
De ugyanez volt, valóban. Elkényelmesedtek, aztán a lenézett konkurrencia a fejükre nőtt.
Az intel is most kapkodó üzemmódban van.
Rövidtávra még kidumálták magukat, de pár évre előre az Amd-nek kész tervei vannak, mivel fedi le az egész palettát, az intel meg foltozgatjai a kifutó architektúráját, semmi valós jövőkép.
(Megj: mondjuk így is mocskosra keresik magukat)
-
Lacok
őstag
válasz
Kronos3000 #2 üzenetére
Én inkább a Z370-es alaplapot tartom zsákutcának.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz
LamerGyuri #1 üzenetére
Köszi, javítva!
-
Kronos3000
senior tag
Coffee Lake:
Pénzkidobás. -
LamerGyuri
senior tag
A "Raptr" link 404...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest